Įkraunama...
Įkraunama...

Visagino gimdymo skyrius

Sveikutės, kaip gerai, kad tokia tema yra, ir yra kas pasidalina patirtim thumbup.gif

Pačiai toks džiaugsmelis laukia, tik dar negreit, bet vis vien reiks gimdyt čia, nes nieks manęs niekur nenuvež ir neparsivež.

Žiogiene, gal gali detaliau papasakot kaip ir kas ten, atsakyt į aukščiau užduotus klausimus, kaip su skutimais, klizmom, voniom, vaiko rūpinimusi... ax.gif Kaip su drabužėliais savo ir vaikučio? Ir ar yra tualetai gimdykloj ir po to palatoj?

Pirmą gimdžiau Klaipėdoj, tai baisiausias dalykas buvo wc, kai reik per sąrėmius sliūkint į koridorių ir parėjus vėl atgal šliaužti doh.gif O palatose jų ir nebuvo, tai baisu lelką būdavo vieną palatoj palikt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 04 lapkričio 2007 - 11:09
QUOTE(Kvaki @ 2007 11 04, 12:05)
Sveikutės, kaip gerai, kad tokia tema yra, ir yra kas pasidalina patirtim  thumbup.gif

Pačiai toks džiaugsmelis laukia, tik dar negreit, bet vis vien reiks gimdyt čia, nes nieks manęs niekur nenuvež ir neparsivež.

Žiogiene, gal gali detaliau papasakot kaip ir kas ten, atsakyt į aukščiau užduotus klausimus, kaip su skutimais, klizmom, voniom, vaiko rūpinimusi...  ax.gif Kaip su drabužėliais savo ir vaikučio? Ir ar yra tualetai gimdykloj ir po to palatoj?

Pirmą gimdžiau Klaipėdoj, tai baisiausias dalykas buvo wc, kai reik per sąrėmius sliūkint į koridorių ir parėjus vėl atgal šliaužti  doh.gif O palatose jų ir nebuvo, tai baisu lelką būdavo vieną palatoj palikt  unsure.gif

Labukas 4u.gif
Klizmas stato. Dėl skutimo ir nežinau, buvau nusiskutus, tai neskuto.Sūkurinę vonią mačiau, bet pati nesiprašiau ir niekas man nesiūlė biggrin.gif Vaikutis visada šalia, niekur neišneša. Pagimdai šalia guli, į palatą irgi kartu nuveža :mirksiukas:Vaikučiams marškinukus velka, jų tikrai užtenka, apatinę dalį vysto, nors aš jau pirmai nakčiai savo drabužėliais pervilkau.
Tualetai ir dušai yra vietoj ir palatose, ir gimdyklose. Taip pat palatoj buvo ir šaldytuvas ir telikas. Yra poilsio kambariukas su teliku, tai gal telikai ne visose palatose, net nežinau ax.gif
Patiko , kad toniukus dažnai matuoja, ir sarėmius. Pirmą kart kaimuke pas save gimdžiau, tai tokio aparato ir nebuvau mačius biggrin.gif
Kas dar domina klauskit mirksiukas.gif
Va dėl epidūro bandžiau klaust atvažiavus, išgirdau griežta NE, tipo nedarom g.gif Bet ar iš vis nedaro, ar tuo metu, nes naktis buvo, nesupratau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2007 11 04, 15:25)
Va dėl epidūro bandžiau klaust atvažiavus, išgirdau griežta NE, tipo nedarom g.gif Bet ar iš vis nedaro, ar tuo metu, nes naktis buvo, nesupratau blink.gif

Ačiū už atsakymą, tikrai ramiau pasidarė. 4u.gif 4u.gif
Net kaista kaip skirtingai visur apie epidūra atsiliepia. Klaipėdoj, man galima sakyt tiesiog jį įbruko, vis siūlė ir siūlė, kad tik mažiau skaudėtų. Labai, žinoma, padėjo ir viskas gerai praėjo, tik keista, kad taip visas personalas jį siūlė g.gif
Atsakyti
Epidurio Visagine isvis nedaro. Bijo kasko, tik neaisku ko blink.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2007 11 06, 13:37)
Epidurio Visagine isvis nedaro. Bijo kasko, tik neaisku ko  blink.gif  g.gif  doh.gif

Daro, kai reikia (pvz. cezario pjuvio atveju). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2007 11 06, 17:06)
Daro, kai reikia (pvz. cezario pjuvio atveju).  mirksiukas.gif

Tai cezario kitaip nepadarysi ant gyvo gi nepjaus mirksiukas.gif As apie naturalu gimdyma tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės
gimdžiau Visagine prieš porą savaitėlių. Jei teks dar kada gimdyt ir vėl ten važiuočiau. Tikrai viskas labai patiko thumbup.gif Palatos vienvietės ir dvivietės. Ir viskas taip kaip aprašė Žiogienė. Gydytojai ir kitas personalas labai malonūs ir paslaugūs. Visus nuskausminimus daro jei reikia. Gimdžiau prie gydytojo J.Liamin. Manau jis tikras profesionalas. Tuo įsitikinau, nes mano gimdymas buvo komplikuotas. Na, be viso to ką jau rašė merginos dar pridėsiu, kad reikėtų bent šiek tiek mokėti rusiškai. Nors nežinau, gal kalbėtų ir lietuviškai jei matytų, kad rusiškai žmogus nesupranta. Tad sėkmės visoms, kurios keliaus gimdyti į Visaginą
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2007 11 08, 18:13)
Sveikutės
gimdžiau Visagine prieš porą savaitėlių. Jei teks dar kada gimdyt ir vėl ten važiuočiau. Tikrai viskas labai patiko thumbup.gif Palatos vienvietės ir dvivietės. Ir viskas taip kaip aprašė Žiogienė. Gydytojai ir kitas personalas labai malonūs ir paslaugūs. Visus nuskausminimus daro jei reikia. Gimdžiau prie gydytojo J.Liamin. Manau jis tikras profesionalas. Tuo įsitikinau, nes mano gimdymas buvo komplikuotas. Na, be viso to ką jau rašė merginos dar pridėsiu, kad reikėtų bent šiek tiek mokėti rusiškai. Nors nežinau, gal kalbėtų ir lietuviškai jei matytų, kad rusiškai žmogus nesupranta. Tad sėkmės visoms, kurios keliaus gimdyti į Visaginą

O ar tu su juo tareisi iš anksto? Ir jeigu tareisi tai gal gali pasidalinti kiek tas apsiėjo? blush2.gif Man irgi gimdymas čia laukia.... O aš vis negaliu apsispręsti pas ką gimdyt ir su kuo tartis...
Atsakyti
As taipat pries pora sav gimdziau visagine.Viskas lb patiko ypac gydytojai ir akuseres.Nors mano gimdymas buvo komplikuotas ir sunkus dare cezari, bet galiu paskyti kad visomis mamytemis visgine rupinas.Su nei vienu gyd. nesitariau is pradziu prie manes buvo Liaminas (lb fainas gyd) bet kadangi jis tik budintis gyd tai ryte gimdyma prieme Ivanova taipat nuostabi gyd. Viskas ten lb grazu ir nauja. Visas personalas lb nuostabus zmones. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liunte @ 2007 11 09, 12:26)
O ar tu su juo tareisi iš anksto? Ir jeigu tareisi tai gal gali pasidalinti kiek tas apsiėjo? blush2.gif Man irgi gimdymas čia laukia.... O aš vis negaliu apsispręsti pas ką gimdyt ir su kuo tartis...

Nee, nesitariau, nes esu ne vietinė ir nieko nepažinojau, o ir nežinojau, kuris gydytojas geresnis. Bet Liamin kol aš gulėjau labai dažnai budėdavo naktim, tai labai didelė tikimybė pas jį pakliūti. Tiesa aš atsilyginau praėjus porai dienų po gimdymo. Tikrai nieks nieko neprašė, rūpinosi labai, prižiūrėjo, bet kažkaip pagalvojau, kad daug dėl manęs jis padarė. O išeidama iš ligoninės palikau saldėsių ir gėlių visam kitam likusiam personalui.
Atsakyti
Ačiū visoms už info... 4u.gif Reks galvoti ką čia toliau daryti.. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal biški ne į temą, bet vis tiek tai liečia Visaginą.

Sakykit ar Visagine yra kokių privačių echoskopijos kabinetų, kur galėtų 2.gif: echoskopiją padaryt?
Atsakyti