Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

Mano leliukas igi kartais meto soskiuka ax.gif Tai gerai, kad toks dalykas kaip grandele soskei yra thumbup.gif Tai nors nereikia kas penkias minutes lekti plauti tongue.gif
Kol leliukas budavo dar mazas, tai nakciai, kad neiskristu su kaldros kampuciu priremdavau smile.gif Dabar tai kai meto ir rekia, tai jau kazko nori reiskias ax.gif Tai jei neseniai pavalges buna duodu vandenuko dar atsigerti smile.gif
Bet be soskiuko neisivaizduoju ka daryti reiktu g.gif
Atsakyti
As visai npries ciulptuko. tegul vaikutis geriau ciulpia ji, o ne savo pirstuka. Jo lab, kad nuo ciulptuko lengviau atpratint. Kai kuriems vaikams ciulpimo refleksas yra labai stipriai isreikstas, tai ciulptukas jiems butinas
Mano dukriukas tai ciulptuko visai neima. Su lezuviu stuma is burnites ir viskas. O as nelabai jai ir kisu. Pora kartu pabandziau neima ir nereikia.
Atsakyti
Aš nei už nei prieš. Čia manau priklauso tik nuo vaikučio poreikių. Mano mažoji kolkas čiulptuko neima, nors ir nelabai mums jo reikia. Ji pas mus rami, bet jei reikės tai ir duosim. O jeigu vaikutis neramus ir pas jį stiprus čiulpimo refleksas tai nejaugi vaikščios mamytė pastoviai vaikutį ant papo pakabinus. Abiems tada vargas.
Atsakyti
pas mus irgi pameta ax.gif
Atsakyti
Mano mažiukui čiulptuko kol kad nereikia tongue.gif bet ligoninėj mačiau, kad leliukams pakišia susuktą merliuką po žanduku, taip, kad jis čiulptuką prilaikytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikas velai pradejo imti ciulptuka gal kokiu sesiu menesiu ir labai gailiuosi kad tada leidau, nes dabar uzmiega su ciulptuku ir bemiegodamas pameta, tada iskart prabunda ir as turiu visa nakti jam padavineti.
Atsakyti
Mazoji ciulptuko pati atsisake. Nors per daug ir anksciau pati nerode per didelio noro ciulptukui.
Atsakyti
nieko prieš neturiu ir aš.Sakyčiauk,net geras daiktas biggrin.gif thumbup.gif .pirmas dienas ji neėmė soskės ,tai buvo katastrofa doh.gif ,nežinojau ką ir daryti frusty.gif .pati maitinau ,ir jeigu tik pasitraukdavau nuo jos - rėkdavo.Bet vos tik susitarėm kad vis tik soskės reikia,viskas susitvarkė thumbup.gif .Dabar mums to gero daikto reikia tik miegant.Ji visada atiduoda soskę lipdama iš lovos thumbup.gif .
Atsakyti
aš nesu prieš čiulptukus, bet savo vaikui jo nedaviau. tisiog nebuvo poreikio. pirmą mėnesį jis buvo toks ramutis, kad anyta galvojo, kad jis visai nekalbės blink.gif o vėliau jau pats vaikas nepripažino jokių plasmasių burnoje - nei čiulptukų, nei buteliukų su soske. kelis mėnesius čiunkė pirštuką, bet kai išdygo dantukai - nebčiunkia, nes skaudžiai kanda baltuoliai biggrin.gif
Atsakyti
As ir mano dukryte vienmintiskai nemegstame ciulptuko smile.gif Ir neprireikia jo nei migdant, nei raminant - tokiais atvejais duodu kruti - to tikrai pakanka smile.gif. Manau niekas mamos kruties vaikui nepakeis - nei ciulptukai, nei pieno buteliukai.
Atsakyti
Manau, kad galima duoti vaikui čiulptuką, jei jis padeda nusiraminti.
Atsakyti
Mums jo taip pat reikia tik miegant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti