Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

QUOTE(Augustina @ 2006 05 27, 12:16)
Gal pas ji nera tokio didelio ciulpimo reflekso. Tik dziaugtis reikia smile.gif . Maniskis irgi neypatingas ciulpikas (kuo labai dziaugiuosi), bet apraminti kartais soske padeda.

na bet pas jį dažnai pirštukai burnoj būna, o prieš miegelį kartais nykštį čiulpia verysad.gif
Atsakyti
Na mes irgi turim draugę "papsę" ax.gif Užmiegam tik su ja, o ir dieną turbūt visą laiką graužtų, bet aš stengiuos jos nerodyt. O kai nemato - tai ir nereikia rolleyes.gif
Sūnus graužė soskę beveik iki 2 metų, ir kai paskutinė prakiuro - tai ją "išsinešė pelytės"...Tuom ir viskas užsibaigė thumbup.gif
Manau, kad ir dukrytei sėkmingai pavyks atsisakyt papsės, kai ateis laikas tongue.gif
Nieko blogo tame reikale nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Provanc: 27 gegužės 2006 - 22:00
Mano dukryte visai nepripazista zinduko, nors as bandziau ir piene ji mirkyti, ir apgaules budu vietoj kruties kisau, ji jo neima nors tu rek. Del to tenka kiekviena kart suklykus kisti kruti burnon
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 13, 13:45)
yra tame ir pliusų ir minusų, ar jūs naudojat, žadat naudot, nuo kada, kokiais momentais?

ausravait30

Mano suneliui jau 9 men. Nuo pat gimimo jis soske spjaudavo lauk is burnytes. Tai jos taip ir nepanaudojom.
Atsakyti
Mano dukryte irgi nenorejo visai ciulptuko. Ciulpdavo kumstuka, ir ne tik tada kai noredavo valgyti, bet ir pries miega ir dar kitom progom. Pratinau prie ciulptuko, kol pripratinau, sunkiai sekesi. Pradejo imti ciulptuka tik 4 menesiu.
Bet dabar neciulpia nei kumstuko, nei pirstuku, o ciulptuko irgi nereikia daznai. Duodu, kad nusiramintu, o uzmiega dazniausiai be ciulptuko.
Atsakyti
nesam nusiteikę prieš, bet pakolkas (1,5mėn.) gyvenam be ir namuose net neturim. sakom: bandysim išsiversti be, jei matysim kad reikia - įsigysim, tada žiūrėsim ar ims mažiukas ar spjaus g.gif
Atsakyti
Soskiuko mano mazoji niekaip neeme ir neima, tai as jai jo daugiau ir nekisu. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nes kai pradedavo zirsti ir idedavau, oi koks triuksmas kildavo. doh.gif doh.gif doh.gif Tai taip ir auga, truputi rankytes pagrauzdama. blush2.gif
Atsakyti
O mano mažasisi priprato prie čiulptuko ir dabar kad nori pats įsideda, kada nori išsiima, bet užmigt tai be čiulptuko neišeina. Taigi mums jis labai reikalingas blush2.gif
Atsakyti
Mes tai irgi be ciulptuko neuzmiegam, bet siaip diena tai nereikia, nebent randa, tai iskart i burna ir patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgytia: 31 gegužės 2006 - 16:39
Mes tai nuo pirmų savačių draugaujam su čiulptuku 2.gif . Kartais tikrai padeda nusiraminimui, o kartais spjauna lauk. Pati pasirenka, reikia jai tuo metu ar ne.
Atsakyti
Kažkaip nepamėgo maniškis to čiulptuko. Pažaidžia, pakramto ... reikia kaip bet kurio kito žaislelio - labai trumpam.
Atsakyti
Mano maziukas nemegsta ciulptuko schmoll.gif Pirmas dienas ligonineje duodavau, nes nesupratau, ko nori, o po to nebeima ir nereikia smile.gif. Kartais sunkiau delto, bet kiek zinau, dantukams geriau.
Atsakyti