Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

Manau 99 proc. mamyčių patars geriau nepratinti biggrin.gif Ir aš taip pat patarčiau drinks_cheers.gif , nes paskaičiau temą ir pagalvojau, o kam pratinti g.gif
Sūnų maitinau iki 13 mėn ir be čiulptuko, mažulę taip pat maitinu pati ir jokių čiulptukų nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 20 balandžio 2007 - 12:24
drinks_cheers.gif tikra tiesa, kam pratinti prie visiškai nereikalingo įpročio. Mes taip pat beveik pusę metų gyvenam be čiulptuko, ir tikrai dėl to nesikremtam thumbup.gif
Atsakyti
Aišku gal ir geriau,kai kūdikis gyvena be čiulptuko, mano mažylis iki 6 mėn.taip pat neėmė ir puikiausiai gyveno be čiulptuko, bet vėliau pradėjo su didžiausiu malonumu žįsti savo pirštuką, todėl nusprendžiau,kad čiulptukas mažesnė blogybė, nei pirštukas, todėl pripratinau sūnelį prie čiulptuko ir pirštas pasidarė nebereikalingas.
Atsakyti
mūsų mažylė iki 1,5mėn. niekaip neimdavo čiulptuko ir mes tuom labai džiaugėmės user posted image
Po to pradėjo kažko reikalaus. Duodavau krūtį, ji patenkinta. Bet nuo tokių žaidimų man pradėjo labai skaudėti. Tai kad neprisišaukčiau kokių ligų, teko pasiūlyti čiuptuką. Bet mes tikrai tuom nesižavėjom schmoll.gif
taip kad kol nereikalauja, pratint manau nereikia user posted image
Atsakyti
Musiske taip pat neima tutuko. Nors kartais tikrai noreciau, kad ji imtu blush2.gif Nusiraminimui jai reikia papulio. O as soske visiskai nenoriu dirbt schmoll.gif Bijau pagalvoti, kaip bus kai nustosiu maitint, nes uzmiega ji dabar tik su papuliu burnoj, kai pradeda verkt tai taip pat tik papulis gelbsti.
Atsakyti
Manasis tai kelias dienas pradzioje neeme,o ligonine mane taip isvarginusi buvo.. Nebezinojau jau kaip ir ramint. Tai daejo veliau, kad reik MP ant ciulptuko uzlasint. Ale ir padejo smile.gif Bet nesigailiu kad pripratinau, nepasakyciau jog labai jis jo ir reikalautu tongue.gif
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad jei vaikulis tutuko nenori tai ir nėr ko pratint 4u.gif
Nors visokios močiutės ir bobutės teigia, kad vaikučiai be tutuko neužauga...
Bet tai didžiausia nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AuraKa @ 2007 04 22, 23:22)
Aš taip pat manau, kad jei vaikulis tutuko nenori tai ir nėr ko pratint  4u.gif
Nors visokios močiutės ir bobutės teigia, kad vaikučiai be tutuko neužauga...
Bet tai didžiausia nesamone  schmoll.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku drinks_cheers.gif Maniškė tai čiulptuką per 5 metrus spjaudavo, o vėliau net pykdavo jei duodavau lotuliukas.gif tai niekada ir nekišdavau per prievartą smile.gif O prieš porą savaičių pati pasiėmė ir žaist pradėjo kaip su žaisliuku blink.gif Būna ir į burnytę įsideda ir čiulpia biggrin.gif tai žiūrėsim kas bus toliau g.gif
Atsakyti
reik tik dziaugtis kad mazasis soskes neima ir tikrai nepratink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke21 @ 2007 04 23, 09:58)
reik tik dziaugtis kad mazasis soskes neima ir tikrai nepratink smile.gif

prutariu thumbup.gif mes iš pradžių ir neėmėm, bet vėliau, kai pienuko nebebuvo tai radom, kurią ėmė apvaliu galiuku, kitų schmoll.gif
Atsakyti
Nematau reikalo pratinti prie ciulptuko, juk tai veliau taps zalingas ir sunkiai atsikratomas yprotis. Tiesa skaiciau, kad jei vaikiukas valgo ne is kruties, o is buteliuko, tai ciulptukas nera blogai, nes taip patenkinamas ciulpimo poreikis. Nes is buteliuko lelius pavalgo daug greiciau, o zisti vis tiek nori, tai tam tinka ciulptukas. Bet maitinant is kruties tikrai nereikia, o ypac jei vaikas neima, tai tikrai puiku. Juk zino, kad mamos papulis pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
o kam ji pratinti?
maniskiai ju net neeme.viena kart pasiuliau nusivaipe tai ir daugiau nebandziau.ji buvo tam kad tik kramtytu kai prmieji dantukai dygo.
Atsakyti