Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

QUOTE(cerepaska @ 2007 04 18, 14:47)
Sveikos, mamytės, gal galite patarti kaip pripratinti savo dukrytę prie čiulptuko? Tiesiog nieko nepripažįsta išskyrus mano papulio... Ką daryti?

o kodel ji isvis reikia prie jo pratinti.mano visi trys sunus uzaugo be jo.
jei neima ir neduok.
ir neturesi veliau problemos kaip ji atpratinti 4u.gif
Atsakyti
Aš už čiulptukus tongue.gif
Atsakyti
as uz. kam kankinti vaika, jei jis nori ciulpti, jam to reikia? nejau ciulpines pirstus?
Atsakyti
Maniškei 2,5, o ji dar paieško čiulptuko. kartais daugiau jo reikia, kartais nereikia visą dieną. Pikta ant močiutės, kuri vaiką dėl to atstumia, rodydama atvirai savo priešiškumą čiulptukams, bet jei vaikui reikia, ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 04 18, 14:43)
as tiktai uz.Jau geriau ciulptukas,nei vaiko pirstas burnytej.
Papildyta:

pazistu 8 metu vaika,kuris uzmiges ir dabar dar pirsta ciulpia.Tai net nezinau kaip cia del to pasimirsimo. blink.gif Aisku,ne visiems gi vienodai.

nesakau, kad nesunku... maniskis laiko laiko, barskina zaisliukais, bet paskui ismeta ir vel pirstukus griauzia, bet tam esu as, kad pabarciau svelniai, istraukciau seiliota rankyte ir vel padeciau zaisliuka paimti. tikiuosi ne uz ilgo didziuosiuosi, kad jis neturi jokiu "priklausomybiu", nei soskiuko, nei pirsciuko biggrin.gif stiprybes mamytes! mirksiukas.gif
Atsakyti
iki 3men vaikas mano ciulptuko neime, o as ir niekada neduodavau.Nei buteliuko nei soskytes.Bet visuomet turejo buti prie mano kruties.Nakti reikalaudavo kad buciau salia ir aisku su krutim biggrin.gif .Tai tik del tos priezasties as jam daviau ciulptuka.Man lengviau buvo.Vaikas lengviau uzmigdavo.Bet tik naktimis.Ir dabar jam soskyte reikalinga tik miegui, diena jos mums nereikia.As tik nesuprantu mamu, kurios tik vaikas suzyzia tuoj ir kisa ciulptuka.O po to tikisi kad lengvai jo atsisakys. mirksiukas.gif taip ir pripranta!
Atsakyti
mano abu vaikai neime 2.gif ,. Viresnis tik gal kokiu 10 men., ar net metuko pradejo imti soske,ir labaiu kaip zaisliuka. o mazasis visiskai neima. Buna nakti tai noreciau duoti 2.gif vetaj papuko, o jis iskarto verkti pradeda. tai va . Soske musu manuose, tik kai zaisliukas , ar dantukus pagalasti. doh.gif
Atsakyti
mano abu vaikai beveik neėmė čiulptuko. vyresnysis iki 4 mėn. dar kartais imdavo toks pusiau užmigęs kai būdavo. o vėliau visai nebepripažino. o mažasis visai ignoruoja čiulptuką. dabar kai duodu - tai tik kandžioja jį ir žaidžia. o kai piktas, tai neįkiši niekaip schmoll.gif . nu bet ką padarysi, neima, tai neima.
Atsakyti
As pritariu toms, kurios patare nepratinti prie ciulptuko, nes kiek teko girdeti nuo 6 men vaikuciams ciulptuko jau nereiketu duoti, nes tai turi itakos kada b=vaikas pradeda kalbeti bei tarsenai.

As jau labai trokstu atpratinti savo maziuli nuo ciulptuko, bet turiu pripazinti ekstrimaliais atvejais jis labai gelbsti tongue.gif
Atsakyti
aš 4 mėn nedaviau vaikui čiulptuko,o vėliau gydytoja rekomendavo, dėl neramaus miego ir..... man palengvėjo thumbup.gif jei anksčiau vaikas naktį prabudęs niekaip neužmigdavo nepagėręs pienuko, tam man reikėdavo keltis ir t.t., tai dabar jau kartais užtekdavo tik įdėt burnytėn čiulptuką. ramesni migdymaisi tapo, nes anksčiau nešiodavau klykiantį, kol užsupdavau ir nurimdavo... o kai su čiulptuku, tai ir greičiau užmiega, ir tyliai migdomės. rolleyes.gif be to lauke kai būni irgi labai padeda. jei mažiukas prabudęs neidavo į jokius kompromisus ir tol verkdavo kol nepavalgydavo iš krūties (o būdavo tai ir po 30 min išėjimo laukan), tai su čiultuku ta pati problema tapo mažesnė, nes čiulptukas jį apgauna ir padeda vėl užmigti be jokių valgymų thumbup.gif taip vaikui išsivysto šioks toks ritmas ir valgymų, ir miegojimų... ir mamai daug daug lengviau wub.gif
antram vaikui čiulptuką duosiu nuo gimimo rolleyes.gif
Atsakyti
mano sunus 2men.tappat neima.manau kad ir nereikia,retkarciais pasiulau.manau kad kai nebemaitinsi pati tada ims
Atsakyti
jei vaikas su juo ramus tai tikrai uz
Atsakyti