As irgi bandau duoti ciulptuka savo mazylei. Na bet ji matyt dar per maza, nes dazniausiai kai tik duodu, tai ji be galo issizioja ir ziaukciot pradeda, nors nekisu as jo ten kur giliai. Bet kartais visai normaliai paciulpia. Taip kad manau nieko cia tokio, juk vaikiukams ciulpimas ir yra vienas nusiraminimo budu, o jeigu ir mamai lengviau argi tai blogai???

mano dukrytei soske reikalinga tik tada kai ji migdosi, bet nemanau kad cia as taip padariau, tiesiog ji toks vaikas, o yra vaikiuku kuriems soskes reikia daugiau ir as ju nesmerkiu. saunuoles tos kurios ismoke vaikus apsieiti be soskes, bet vel gi, juk yra visokiu vaiku
. 3 metu vaikas su soske man irgi nepriimtinas dalykas
tikiuosi pati laiku atpratinsiu savo pupa

kai yra pavalges ir vistiek verkia ar yra neramus tai duodu nors jis nelabai dar moka ji laikyti tai ji paremiu su marliuku tas pats buvo ir su didziaja mergyte bet kai jai suejo pusantru metuku ji pati paemusi ciulptuka ismet i siuksliu deze ir daugiau jo nebeieskojo

mano lelytei dar tik 6 dienos, tai nzn ar gera mintis duoti čiulptuką, bet ištisai su papuku taigi neraminsi...

Maniskis ciulptuku naudojasi nuo pirmos dienos ir as nieko blogo tame nematau, zinoma girdejau kad nuo soskutes buna blogas sukandimas ir dar visokiu bedu, na bet juk mes visi su jom uzaugom ir manau jos buvo daug prastenes nei dabartines

Musu mazajai dar tik 2savaites, ir jau pradejo labainerami buti nuo kokios 10 vakaro iki 4 ryto, tai duodam pap nusiraminimui, bet po to reikia atraugint tai vel issibudina ir vel neramumai prasideda, o soskes visai neima, rekia kiek gali bet soske spjauna iskart, niekaip neisiulysi, karta paeme bet ir tai neilgam. 
Papildyta:
gal kas galit pasiulyti kokia spec soskia tokiai mazai mergytei (2sav)
aciu

Papildyta:
gal kas galit pasiulyti kokia spec soskia tokiai mazai mergytei (2sav)

aciu
QUOTE(odetat @ 2007 06 24, 12:24)
Maniskis ciulptuku naudojasi nuo pirmos dienos ir as nieko blogo tame nematau, zinoma girdejau kad nuo soskutes buna blogas sukandimas ir dar visokiu bedu, na bet juk mes visi su jom uzaugom ir manau jos buvo daug prastenes nei dabartines 

Mano vaikiukas irgi nuo pirmu dienu naudoja soske, pamenu dar ligonineje atejo sesele paimti vaikelio echo inkstuku padaryti, paprase soskes, kad neverktu ir daviau... o gyd. atejus i namus irgi pasiule duoti, nes tipo "ant papo nekabes gi vaikis"... taigi duodu jam soskyte kai migdosi, o siaip ir be soskes apseina

musu dukryte irgi su soske nuo antros gimimo dienos,nes kai pirma visa nakti praverke (tik prie kruties buvo rami)tai greit ant rytojaus liepiau teciui soske atvest
nes ir taip spenelius buvo nugrauzus iki krauju

Mazylei ciulptuka daviau nuo pirmo menesiuko, taciau ji nelabai megsta,ji spjauna ji lauk. Tai jis mum nelabai ir reikalingas!!!
mes tai naudojam as tai manau jai patc vaikelis nori tai ir reikia nes mano viena pazystama neduoda tai jis vargas merliuka ciulpia man tai jo gaila