Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

as tai neduodu, bet kiek turiu isklausyt is aplinkiniu priekaistu!!
atseit as skupa, vaika kankinu. ir t.t.
o anas nei rekia tuo tarpu nei ka, tai kam jam ta soske??
kartais atrodo jau palusiu ir nupirksiu, bet susilaikau. ot kaip nervuoja visi. kad tik ikist ka nors reikia nereikia. is ipratimo. vaikas mat turi but isikandes soske butinai, kitaip ne vaikas.
anyta dar ligoninej atejus kai buvo, guli sau vaikas ramutis, miega. pirmas dienas isvis ne cypt nebuvo. tik ciauskedavo savo kalba. o anyta sako: reik duot duda ir bus ramu. o as galvoju, ramu nuo ko??? kad ir taip ramu!!!
nezinau jau kaip visi man igriso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 08 06, 14:49)
kartais atrodo jau palusiu ir nupirksiu, bet susilaikau. ot kaip nervuoja visi. kad tik ikist ka nors reikia nereikia. is ipratimo. vaikas mat turi but isikandes soske butinai, kitaip ne vaikas.
anyta dar ligoninej atejus kai buvo, guli sau vaikas ramutis, miega. pirmas dienas isvis ne cypt nebuvo. tik ciauskedavo savo kalba. o anyta sako: reik duot duda ir bus ramu. o as galvoju, ramu nuo ko??? kad ir taip ramu!!!

Saunuole drinks_cheers.gif As saviskiam irgi neduodu! O kalbet vaikiukai turi.
Atsakyti
Duodu ciulptuka, nes jis mano varliu geriausiai uzmigdo. Naudojam tik ortodontini, kad sakandis butu geras thumbup.gif
Be reikalo nekisu, tik kai uzmigt negali, zirzia. O ir pats vaikas siaip sau jo imt nenori tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziwiliux: 06 rugpjūčio 2007 - 18:35
na as pasikartosiu- nera dvieju vienodu vaikiuku, vienu ciulpimo refleksas stipresnis, kitu- ne, juk jau motinos pilvelyje kai kurie leliukai inirtingai ciulpia pirstuka tongue.gif be to, kudikiu, maitinamu is buteliuko, ciulpimo refleksas nera pilnai patenkinamas, taigi ciulptuko reikia... maniskiui pvz tiute reikalinga tik kad uzmigtu, kai jau kietai imiega- isspjauna pats, o va be tiutiuko niekaip... schmoll.gif ir ka padarysi, juk kudykyste tam ir yra, kad patirti visus siuos malonumus- ciulpima (geriau, aisku, kai yra mamytes papukas, bet jei pienuko nera- tenka tenkintis ciulptuku...) , nesiojima, supavima, mylavima ir tt
o bobuciu priekaistu klausytis nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmas sunus soske eme nuo pirmu dienu verysad.gif man taip atrode,kad reikia ir daviau blink.gif dukra neeme koki menesi,bet teko per prievarta pripratint,nes ciulpe nyksti,tai is dvieju blogybiu pasirinkom mazesne- soske ismesi,o pirsta?.. :blink:dabar pagrandukas irgi ne is tolo su soske nedraugauja schmoll.gif ir tikiuosi apseit,bet ka gali zinot g.gif
Atsakyti
as daviau visiems savo vaikams ir maziui duodu dabar jai jam to reikia.isaugo normalus vaikai,nieko blogo neatsitiko ,numete soske tada kada jie nebenorejo patys. smile.gif
Atsakyti
ax.gif aš žinduką savo mažiui duodu prieš miegelį, o dienos metu jam net nereikia.
Atsakyti
dar kai laukiausi skaiciau daug straipsniu apie soskiu pliusus ir minusus. buvau grieztai nusprendusi jos vaikui net nesiulyti. bet kai po pirmo menesiuko nuejom pas daktare - tai jai tereikejo "pasidalino patirtimi" - jog vaikai kurie mielai imtu soske, bet jos negauna yra linke kisti pirstus i burna, grauzti nagus; vaika atpratinti nuo soskes yra daug paprasciau nei nuo nagu grauzimo.
tai dar ta pacia diena nupirkom gerus soskiukus. ir vaikui uzmigt padeda- nereikia mamai vaidinti soskes blush2.gif ........
Atsakyti
tai jau tikrai leliai patys zino ar jiems reikia ciulptuko ar ne. Maniske iki 4 men neeme (tiksliau spjaudavo lauk smile.gif ), tai ir nekisau, kai pradejo dantukai dygt, pradejo nakti zirzalioti, tai vel iminga su soskyte, bet tik imigus arba pati issjauna, arba jai isimu, o diena neima, jai sneket labiau patinka. Ir beje mamos esate jus, nervana tas aplinkiniu kisimasis su zinojimu kas geriau, ypac kai kisasi mociutes su maziausiai 30 metu senumo ziniomis, kai kas aisku nesikeicia, bet daug kas ir keiciasi...
Atsakyti
as pritariu,kad reikia atsizvelgt i vaiko norus drinks_cheers.gif jau geriau soske,negu pirstu ciulpimas ar kramtymas schmoll.gif
Atsakyti
mano mazius nepripazista soskes schmoll.gif kartais keliom minutem kai neramus apgauti pavyksta,bet tuoj pat spjauna lauk... kumstukas arba merliukas geriausias jo draugas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 08 06, 14:49)

Gerai čia skėlei... Jau net vaizdelį matau...

Mes per prievartą nepratinsim, o jei poreikis atsiras (darbar dar neima nei pro kur) tada duosim. Šiaip irgi nemažai skaičiau apie soskiuko žalą. Bet nesu nei už nei prieš...
Atsakyti