Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

dar ligoninej mano mazius paragavo soskes, ir nieko blogo tame nematau, labai gera pagalbininke mamai, nuramina vaikiuka kai reikia wub.gif
Atsakyti
mūsiškė neima čiulptuko visai, kartais pagalvoju,kad gerai,bet kai pradeda rėkti prekybos centre ir negali nuraminti, o čiupltuko neima tada jau blogai
Atsakyti
o va mes tai be tiutiuko neuzmiegam... toks stebuklingas miegelio komplektas: tiutiukas, merliukas prie zanduko, pasivaiksciojimas po kambari supuojant ir mamytes dainele... rolleyes.gif o kai jau uzmiega kietai, tai isspjauna. ir nieko cia blogo, jei ciulptukas parinktas pagal leliuko amziu, dar geriau- ortodontinis. svarbu ji "pamesti" iki veliausiai dvieju metuku. unsure.gif juk ne visi vaikai vienodi, vienu ciulpimo refleksas stipresnis (va mano nescia drauge daresi pilvuko gyventojo nuotrauka astunta menesi- niu teeeeeeeeip skaniai pirsteli ciulpia!), tai tiems ir ciulptuko reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikutis: 04 liepos 2007 - 18:08
kol buvau nestuke.gif ,tai buvau pries tiute,bet dabar mums ji kartais pagelbsti kaip maze nori miego,o ir buna pavalgius,tai tiute i burnyte ir miegam,o paskui isspjaunam ax.gif
Atsakyti
mum ir soske labai reikalinga.dar ligoninej musu mazius klyke istisai,kisau prie papo,bet zysti nemokejo dorai,isvargdavo.tada padavem soske ir vaikas aprimo.dabar ja naudojam migdimuisi ir kai diena diegliai kamuoja,vaikas tada "duskina" soskyte,nes vien mamos ranku jau buna negana blink.gif
o be to maitinu misinuku,nes vaikas neturi jegos pienuko istraukti ir jo per mazai.tai 10min ir viskas.jokio zindymo malonumo-tada irgi soskyte padeda.dar kelios min ir vaikas soske ispjauna-zindymo poreikis patenkintas ir vaikas laimingas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

Mes buvom nupirke ciulptuka, bet mums jo net neprireike. Ir pirstu nesikisa i burna..:}
Atsakyti
As nedaviau savo dukrytei ciulptuko, nors nelabai ir reikejo, mano papo matyt uzteko g.gif . Pirmus 6 menesius kartais gailedavausi kad nepripratinau, ypac kai visa nakti mano papa kartais praciulpdavo blink.gif Bet dabar jau dziaugiuos, neturejo ir nereik, nereiks atpratinet cool.gif
Atsakyti
Zinoma kad uz soske.gif 4u.gif Kadangi nuo pirmu dieneliu mano sunyciui buvo labai didelis noras zysti, tiesiog nenulipdavo nuo papulio. Dar katik iskepta mamyte buvau ne neitariau, kad visai mano lelius nealkanas. O tiesiog jam reik kazka ciulpti. Permaitindavau siaubingai doh.gif Tad nebuvo kur dingti teko susidraugauti su soske lotuliukas.gif . Nu ir draugaujam jau 1.3 m mirksiukas.gif Bet manau greitu laiku savo 2.gif atiduosim pelytem ax.gif
Atsakyti
oi mamytes, as tai uz, bet va ligoninej vyras sake duot, bet as nea, kur tau, toks maziukas ir jei nori mamos silumos ir kruties tai duosiu tiek kiek nori, tai iki 3.5 men diena nakti su papu doh.gif , soskute jam buvau as
Atsakyti
As pati nesu davusi soskes savo pupai ir nei pirstu ciulpe, nei kazkokiu del to bedu budavo . O dabar jau kai dantukai bando kaltis gauna barankyte ar specialu kramtuka ax.gif Tik mociute kai atvaziavo anukes aplankyt ir gavo porai val pabuti vienos dvi, tai istrauke is gilaus kampo "ëxtra atvejui" lotuliukas.gif
Atsakyti
As pati nuo pradziu buvau pries schmoll.gif , bet kazkur nuo 4 men ji pradejo tiesiog viska i burnyte kist, pirstukus istisai ciulpt. O ir zist pradejo ilgai.....tai supratau, kad jai tik zindimo norisi, tai ir daviau soske (odortologine nuo 4 men). Nu ir gerai viskas, nusiramina vaikas ir isspjauna po to rolleyes.gif
Atsakyti
as abiems sunums daviau soske, pirmasis atprato labai greit, kai isdygo keli dantukai ir perkando soskiuka, tai su antruoju irgi nebijau ateis laikas ir pats nebenores o dabar duodu kiek tik nori, jei nuo to vaikui geriau tai man tuolabiau
Atsakyti