Įkraunama...
Įkraunama...

Ar šnekate, bendraujate su savo kūdikiu?

stengious kalbet kuo daugiau su savo mazium.o jei ka dainuoju tai jis kad juokiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai nemazai kalbu su savo maziuke, ir savo ir jos kalba, kaip tik iseina.Vaikstom kartu po namus (ji zinoma ant ranku) ir psakoju kas kur yra.Dabar jau reciau tai darau nes sunkoka ja panesioti.Kartais kartu zurnalus paskaitom, as skaitau o ji i paveikslelius ziuri smile.gif Labai daug mano mama kai atvaziuoja su ja sneka.Ji isitikinus, kad daug bendraujant su vaiku jis greiciau pradeda kalbet ir geriau vystosi.Sake, kad ir su manim maza taip elgdavosi, taio as jau 1,5 metu darzelyje eilerastukus sakiau ax.gif
Atsakyti
nemazai manau! kartais jau net neturiu ka jam pasakyti... pastebejau jam labai patinka kai as sneku ne taip kaip su kudikiu, o taip kaip su suaugusiu, jis labiau reaguoju i balso tona kai jis normalus, o ne toks super gerietiskas. keistuolis!
Atsakyti
Su savo draugyte biggrin.gif kalbejome nuo pilvuko, labai dauk, ir su gimuse snekejom smile.gif kaip su lygeverciu zmogum, gal todel labai anksti pradejo sneketi 4u.gif .Ir taip manyciau nuo bendravimo ugdosi supratimas bigsmile.gif
Atsakyti
Tenka pripažinti,kad mažokai kalbėdavau su naujagimiu blush2.gif
Atsakyti
As irgi stengiusi kuo daugiau sneketi, bet kalbu ir normalia kaba ir kartais abu jo kalba paguguojam smile.gif buna as a nors pasakoju, mazius klausosi ziuri net isputes akis, o kai nutylu, tai tada jau jis kad pradeda pasakot..tai taip ir kalbames smile.gif smagu wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš irgi pakalbu su dukryte. kai tik atsikelia, pasakau "labas rytas", paklausiu ką sapnavo. užsiimant su ja pasakoju ką darau. kartais pajaučiu kad mes vienos dvi namuose ir aš tyliu ir ji tyli. tai net prieš vaiką nepatogu pasidaro, kad nekalbinu mažosios.

Iš tikrųjų ir aš dažnai nesmagiai pasijuntu kai įnikusi į savo darbus pastebiu savovaikučio įbestą žvilgsnį- ko tu mama man nieko nesakai smile.gif. Su savo berniukais kalbu nuo pat jų gimimo ir suaugusiųjų kalba. Pasipasakojam vieni kitims kaip miegojom, ką sapnavom, kokie pampersų reikalai :)Man atrodo, kad vaikeliui girdint saviškių balsą yra daug ramiauir nebaisu jei nemto mamytės ar tėvelio.
Atsakyti
stengiuosi kuo daugiau new_russian.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 19 sausio 2008 - 19:43
Kalbame su mažuoju visi.labai juokingai skamba kai vyras keisdamas sauskelnes guguoja jam ,o kartais net abu "padainuoja" smile.gif Beje,šiandien mums trys mėnesiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2008 01 12, 20:02)
Tenka pripažinti,kad mažokai kalbėdavau su naujagimiu  blush2.gif

ir blogai darai,reik pastoviai kalbeti aiskinti ka darai,ipac kai perengineju tai sakau dabar rankute kisam ar kojite ir tt ...tai greiciau jie prades kalbeti,kai bendrauji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 01 26, 22:10)
ir blogai darai,reik pastoviai kalbeti aiskinti ka darai,ipac kai perengineju tai sakau dabar rankute kisam ar kojite ir tt  ...tai greiciau jie prades kalbeti,kai bendrauji mirksiukas.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Su pirmuoju labai daug kalbėdavau, praktiškai nuo gimimo ir vis galvodavau: "nu, jei tu nekalbėsi anksti, tai ta teorija nepagrįsta" lotuliukas.gif Ir ką, sūnus tikrai anksti pradėjo kalbėt ir labai rišliai ir taisyklingai. Dabar su dukryte taip pat kalbamės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2008 01 27, 01:38)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif Su pirmuoju labai daug kalbėdavau, praktiškai nuo gimimo ir vis galvodavau: "nu, jei tu nekalbėsi anksti, tai ta teorija nepagrįsta"  lotuliukas.gif Ir ką, sūnus tikrai anksti pradėjo kalbėt ir labai rišliai ir taisyklingai. Dabar su dukryte taip pat kalbamės  thumbup.gif

Mes pradejom kalbetis jau pilvuky ax.gif Kai pavalgydavau dainuodavom dainele kaip smagu pavalgius but, ryte dainele kaip saulele keliasi rytais...ir kai gime sias daineles taip pat dainuojame, daug kalbames, ypac kai persirenginejam - sakom traukiam rantyte, kisom kojyte i pedkelnes ax.gif
Labai megsta tyrineti ir liesti mano, seses ar vyro veidus. Tai ka paliecia taip ir sakom - cia burnyte, cia akytes, cia plaukuciai /o juos labai megsta kedenti kitiems doh.gif /...
Zinoma, kad kalbejimas turi poveiki ankstyvajai vaikelio raidai thumbup.gif
Atsakyti