Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE(night_ @ 2008 11 15, 11:38)
Aš nesugalvoju ko norėčiau... man maloniausias Kalėdų momentas, kai aš kažkam ieškau, renku ir pakuoju dovanas...  bigsmile.gif

O man dovanų ieškojimas pats šlykščiausias dalykas doh.gif
Ko noriu? g.gif
Atsakyti
Noriu Kalėdinės nuotaikos, papuoštų namų, sniego, o kokios dovanos tai net nežinau ax.gif
Atsakyti
Meilėssss wub.gif gerų draugų,apkabinimo,švelnaus žodžio,nuoširdaus juoko ir žinoma visokių apčiuopiamų dovanėlių:gražios pižamos,gerų ausinių,apatinuko,skanių kvepalų,auskarų,laikrodžio,piniginės biggrin.gif
Atsakyti
Noriu keliones i Praha blush2.gif . Galeciau netgi pati susimoketi, tik, kad vaziuotu MB su manim, bet jis dirba verysad.gif .
Atsakyti
noriu, kad krizė aplenktų mano šeimą (apskritai visą pasaulį), kad darbas nebūtų pragaru. Taip pat sveikatos, dažnesnių susitikimų su draugėmis.
Atsakyti
Kad nors truputis issipildytu ko noriu,ir neivyktu nieko ko nenoriu smile.gif
Atsakyti
Noriu, kad visa mano seima susirinktu prie vieno stalo 4u.gif
Atsakyti
sveikatos artimiesiems smile.gif Kalėdos - stebuklų metas, lai jos būna sveikatos pilnos ir ateinančius metus rolleyes.gif
o materialumai? na juos užsidirbti, pasidaryti galima ir šiaip mirksiukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Na jeigu kalbat apie materialias dovanas, tai man visada labiau patinka dovanoti negu gauti rolleyes.gif

O jei ne apie materialias, tai noriu tiesiog graziu, isimintinu Kaledų wub.gif
Atsakyti
Noriu, kad musu seima visada graziai sutartu ir visi sveiki ir laimingi butu, noriu daugiau artimuju salia kaledu metu ir gero masazo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Laaaaaaaaabai noreciau, jog per sias Kaledas butume visa seima. Labai pasiilgau tu, kuriu nera salia verysad.gif
Noreciau ramybes, sveikatos daugiau smile.gif
O siaip, tai noreciau paltuko. Zinau, kad gausiu. Nes vyras mato, kaip jo noriu. ax.gif

Atsakyti
Mes (as ir MB) jau sau pasidovanojo kaledine dovana, po naujuju vaziuojam i Italija paslidinet thumbup.gif . Bet vistiek tikiuosi kazka rasti po eglute, nors ir koki niekuti blush2.gif .
Atsakyti