Noriu kad sugriztu i seima Meile ir kuo daugiau sveikatos dukrytei

QUOTE(kristij @ 2008 11 15, 22:55)
Noriu keliones i Praha
. Galeciau netgi pati susimoketi, tik, kad vaziuotu MB su manim, bet jis dirba
.

As irgi to paties noreciau sumokeciau ,bet maniskis nedirba tik nenori kazkoks keistas jam keliones reiskia prabanga,bet kaip pagalvoji kiek isleidi visokiem sudniekiam ar dovanom tai nieko ten ne brangiau atsiena,bet niekaip neirodau.

Kaledos - laukiama svente.... Tik taip noreciau, kad uz mane kazkas joms pasiruostu (turiu galvoj - maisto ruosa, namu sutvarkymas ), kad beliktu man ateit ir ramiai atsisedus pasidziaugt su artimaisiais svente.
Papildyta:
Tik bukim realistai (-es).. norim dar ir DOVANU!!!
Papildyta:
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 11 19, 11:47)
maniskis nedirba tik nenori kazkoks keistas
kirba mintis gal imt ir nupirkt kelione jam nesakius
bet bijau 
kirba mintis gal imt ir nupirkt kelione jam nesakius

nagi,tarakoniuk,juk nori pradziuginti savo didiji tarakona

O as labiausiai noreciau, kad mano dukryte augtu sveika, grazi ir linksma. Noreciau mano vyras mane visada myletu, kaip dabar
, labai noreciau, kad susirinktumem prie vieno stalo per Sv. Kucias su man brangiausiais zmogeliukais.
O visai seimai savo noreciau palinketi, kad dar susilauktumem vieno mazylio, kurio labai noriu

O visai seimai savo noreciau palinketi, kad dar susilauktumem vieno mazylio, kurio labai noriu

QUOTE(maam @ 2008 11 19, 12:08)
Kaledos - laukiama svente.... Tik taip noreciau, kad uz mane kazkas joms pasiruostu (turiu galvoj - maisto ruosa, namu sutvarkymas ), kad beliktu man ateit ir ramiai atsisedus pasidziaugt su artimaisiais svente.
Papildyta:
Papildyta:
oj kaip tau pritariu....

as lygiai taip pat noreciau, kad galima butu pasnibzdeti auksinei zuvelei ir nieko paciai nereiktu gaminti, daryti, sukti galva kaip, kas ir kur...

QUOTE(katcia @ 2008 11 19, 17:56)
oj kaip tau pritariu....
as lygiai taip pat noreciau, kad galima butu pasnibzdeti auksinei zuvelei ir nieko paciai nereiktu gaminti, daryti, sukti galva kaip, kas ir kur...

JO... O DAR ir originaliai papuost norisi, ir skaniai bei imantriai maista paruost. Vis kazka naujo sugalvot ir artimuosius nustebint. Tik visa tai atima daug laiko, kazkiek jegu, o kartais ir tas noras svest pablesta. Tai va - "kaledu seneli", negaletum mum koki "misteri properi" po egle pakist?

Ramios šventės ir keletos ramių dienų poilsiui.. Žinoma, sveikatos artimiems žmonėms.
O iš materialių dalykų, tai labai nemėgstu, kai kas nors klausia, ko noriu dovanų. Noriu surprizo, noriu nežinot, ką man dovanos
ir visai nesvarbu, ar ta dovana kainuoja šimtą litų, ar yra rankų darbo, tinkamai padovanota viskas yra miela... nors mieliau tikriausiai rankų darbo dovanėlės, todėl ir pati prie dovanos stengsiuos būtinai šiais metais kažką savo daryto pridėti... O šiaip norėčiau kad vaikinas mane nutapytų, būtų labai labai graži dovana...
(gal čia paskaitys ir sugalvos...
)
O iš materialių dalykų, tai labai nemėgstu, kai kas nors klausia, ko noriu dovanų. Noriu surprizo, noriu nežinot, ką man dovanos

(gal čia paskaitys ir sugalvos...

kad iš MB kūno amžiams dingtų vėžys
Norėčiau ramybės ir kad atsisėdus nereiktų bent valandėlę niekuo rūpintis, nieko galvot....
Dziaugmo, laimes ir ramybes ateinanciais kriziniais metais.
Jei bus sie dalykai, bus ir visa kita, ko tik sirdele troksta.
Jei bus sie dalykai, bus ir visa kita, ko tik sirdele troksta.