Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE(morgana @ 2008 11 27, 12:59)
noriu cekio i spa salona- pasidaryti masaza, arba cekio i grozio salona - pasidaryti antakiu mikropigmentacini makiaza  rolleyes.gif

O Seniui Salciui jau sakei biggrin.gif

As siemet kaip ir visada- dovana issirinksiu pati ax.gif Zinau, kad nelieka jokios staigmenos, bet kadangi saviskio skoni zinau, tai man tikrai butu "staigmena" jo dovanota dovana lotuliukas.gif Ir pats zino, kad laimingiausia bunu, tada, kai tiksliai pasakau ko noriu cool.gif
Atsakyti
as noreciau gauti biblija,paskui vitaminu ir seip daugiau nieko kaip ir nebereikia smile.gif
bet seip gera kad yra seima,kad viskas gerai ir ko daugiau zmogui reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 27 lapkričio 2008 - 21:29
o as nieko nenoriu... tikrai nieko... Bent jau materialaus...
As noriu kad tik greiciau sie metai pasibaigtu... labai jau nekokie jie man buvo (aisq neskaitant geros pradzios - dukrytes gimimo) verysad.gif
Atsakyti
Žiedo arba laikrodžio ax.gif Labiau reiktų laikrodžio ant rankos, o labiau norisi žiedo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip MB sako pilna uodega man jau.. Tai laukiu sinsilu kailinuku blush2.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
o as labai noreciau kad brolis griztu ir per sventes butemem visi kartu, visi man brangus ir mylimi zmones 4u.gif ir dar labai noreciau, kad mano mylimasis man pasipirstu wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
noreciau kad pasaulyje vyrautu taika,kad kuo greiciau pasibaigtu krize.
noreciau sveikatossau ir savoseimai,noreciau kad kaledu senelis man antestu teigiama nestumo testa wub.gif wub.gif wub.gif tai butu pati pati didziausia dovana.
na o dar noreciau geru kvepalu,paltuko,epiliatoriaus,sodybos smile.gif

P.S. linkiuvisoms jaukiu,siltu,prasmingu svenciu smile.gif ir kad jusu visu norai issipildytu wub.gif
Atsakyti
Be galo be krašto noriu sutikti pagaliau savo antrą puselę wub.gif
Atsakyti
Noriu sveikatos visiems savo giminaičiams, o ypač savo sergančiai uošvienei...
O visa kita -užsidirbsime mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu sniego per Kalėdas newyear.gif
Atsakyti
As noreciau sveikatos ir sekmes visiems musu artimiems ir mylimiems zmogeliukams wub.gif
Svente butu smagi, jeigu butu ir sniego mirksiukas.gif
Atsakyti
tik sveikatos, kurios neturiu verysad.gif
Atsakyti