Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

aš laukiu beteveik bet ko, nes viską iš esmės turiu, svarbu kad būtų nuoširdu smile.gif patiktų gauti kokį mielą praktiškų smulkmenų rinkinuką, pvz. arbatos su medumi ar kokį aromaterapinį vonios rinkinį smile.gif
Atsakyti
laba diena, mamytes 4u.gif
atsiprasau, jeigu sutrukdziau ar kazkur ne taip ka parasiau, as tiesiog dar nelabai ipratus cia rasyti ;D
labai labai skubus klausimas, ir labai prasau man padeti.
Man yra 15metu, ir labai noriu padovanoti savo mamai miela sirdziai dovanele. ka patartumete padovanoti? pinigu suma nesvarbi, na, nereiketu labai brangios. mamai 36 metai. Dovana, zinoma, kaledu proga.
Ka pacios noretumete gauti is savo dukru?)) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paskraidykim;D @ 2010 12 20, 22:15)
laba diena, mamytes 4u.gif
atsiprasau, jeigu sutrukdziau ar kazkur ne taip ka parasiau, as tiesiog dar nelabai ipratus cia rasyti ;D
labai labai skubus klausimas, ir labai prasau man padeti.
Man yra 15metu, ir labai noriu padovanoti savo mamai miela sirdziai dovanele. ka patartumete padovanoti? pinigu suma nesvarbi, na, nereiketu labai brangios. mamai 36 metai. Dovana, zinoma, kaledu proga.
Ka pacios noretumete gauti is savo dukru?)) wub.gif

Kol mano mama dar buvo gyva visada jai dovanodavau ką nors pačios daryta. Bet aš per paskutines mūsų Kalėdas buvau 11m. Tačiau net ir dabar kai man yra 17m. nedovanočiau mamai kažko vien pirktinio. Manau šias Kalėdas prikepčiau keksiukų pas kokią draugę ir sudėčiau juos į mielą pintinę , nupirkčiau rėmelius į kurios galima įdėti daugiau nuotraukų nei vieną ir sudėčiau linksmiausias, mieliausias akimirkas atspindinčias nuotraukas, dar gal kokį rinkinuką iš body shop ar loccitane, man jie beprotiškai mieli.
Šiaip gal būtų lengviau ką patarti, jei pasakytum ką tavo mama mėgsta smile.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif
na, mama visada sako kad nieko nereikia pirkt, kad neleisčiau savo pinigų ir t.t.
bet vistiek norisi kažką padovanoti.
galbūt ir padarysiu kokių sausainiukų ar pyragą, ir dar ką nors sugalvosiu wub.gif
Atsakyti
as visai nesikuklinu su dovanomis siais metais doh.gif noreciau pagaliau gauti darba, del kurio dabar tiesiogine ta zodzio prame "kariauju" blink.gif
apciuopiamu dovanu taip pat laukiu doh.gif noriu blenderio, elektroniniu maistiniu svarstykliu ir i liemenele idedamu silikoniniu push up'u blush2.gif blush2.gif blush2.gif nes sportai padare savo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 21, 18:01)
as visai nesikuklinu su dovanomis siais metais doh.gif  noreciau pagaliau gauti darba, del kurio dabar tiesiogine ta zodzio prame "kariauju" blink.gif
apciuopiamu dovanu taip pat laukiu doh.gif  noriu blenderio, elektroniniu maistiniu svarstykliu ir i liemenele idedamu silikoniniu push up'u blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nes sportai padare savo verysad.gif

Aš anksčiau sakydavau - nežinau ko noriu. Nesvarbu , viskas tiks.
O šiais metais kai paklausia ko noriu,tai imu ir pasakau biggrin.gif Pati stebiuosi kaip čia taip gaunasi. biggrin.gif Ir iš tikro pirmos Kalėdos kada tikrai žinau ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 21, 17:11)
Aš  anksčiau sakydavau - nežinau ko noriu. Nesvarbu , viskas tiks.
O šiais metais kai paklausia ko noriu,tai imu ir pasakau biggrin.gif Pati stebiuosi kaip čia taip gaunasi. biggrin.gif Ir iš tikro pirmos Kalėdos kada tikrai žinau ko noriu.

as beveik 100% visada zinau ko noriu, bet sioj vietoj tai pasikuklinti megstu ir niekada (beveik) nesugebu pasakyti garsiai savo noru doh.gif
Atsakyti
As vyrui pasakiau, kad noriu dantu balinimo kapu, bet pacia paskutine akimirka pavede pardaveja, tai tik kuciu diena liko dovanai rasti. pasakiau vyrui, kad noriu papuosalu ir laikrodzio. pati issirinksiu. suauge esam, tai kiekvienais metais vienas kitam pasakom ko norim, arba bent pasitariam, nes staigmenos manau galimos tada kai pinigeliu daugiau yra, o kai finansai nera labai dideli, tai renkiesi, kas tuo metu reikalingiausia.
Atsakyti
as visada vyrui pasakau ko noriu nes jei jis sugalvoja pats tai dazniausiai man visai to daikto nereikia lotuliukas.gif siemet mes susitarem labai kukliai tai as paprasiau graziu medvilniniu apatiniu kelnaiciu, kazkaip uzsinorejau kazko naujo
Atsakyti
Širdyje ramybės. unsure.gif
Atsakyti
Vidines ramybes wub.gif Dar noriu tikru Kaledu.. Na zinot, visa seima, gimines, draugai, gera nuotaika, juokai, pajautimas to Kaledinio stebuklo.. Labai noreciau ir i lietuviskas misias verysad.gif Atrodo siemet norai nesipildys verysad.gif
Geru ir siltu jums svenciu 4u.gif
Atsakyti
kadangi dar neisaugau is vaiku amziaus rolleyes.gif siemet labai norejau alias party ir gavau bigsmile.gif
Atsakyti