...o aš norėčiau kokio nors žurnalo prenumeratos ba kas mėnesį pirktis pačiai ranka nekyla

Labiausiai mane nudžiugintų teigiamas nėštumo testas. Būtų tikras stebuklas..
Taip pat šventes praleisti su artimaisiais, nes dabar taip retai matomės
Ir aišku sveikatėlės, tiek sau tiek artimiesiems. Kalėdos man asocijuojasi su jaukumu, ramybe.. O materealias dovanas galima bet kada dovanoti, su proga ar be progos. Jos niekur nepabėgs. Kalėdų esmė visai kitur

nporeciau knygos "mezgimo enciklopedija",o is vyro tikiuosi masazo voneles kojoms
jo tikrai Kaledu esme gal ir ne dovanose,bet gerai pagalvojus...kazi ar jos butu taip laukiamos,jei ne zinojimas,kad kazkas naujo atsiras tavo namuose
cia turbut is vaikystes...juk visiems vaikams kaledos-tai zaislai(ir jie net negalvoja apie kita prasme).o mes kasmet va vis galvojam apie prasme,bet laukiam dovanu
o dar vienas svarbus dalykas(gal pats svarbiausias?)seimos(gimines)susedimas prie bendro stalo

jo tikrai Kaledu esme gal ir ne dovanose,bet gerai pagalvojus...kazi ar jos butu taip laukiamos,jei ne zinojimas,kad kazkas naujo atsiras tavo namuose

o dar vienas svarbus dalykas(gal pats svarbiausias?)seimos(gimines)susedimas prie bendro stalo

[quote=paprasta_,2010 12 04, 15:32]
Labiausiai mane nudžiugintų teigiamas nėštumo testas.
Labai ir iš visos širdies tau linkiu šios dovanėlės. Labai tikėk ir išsipildys. Jei ne šiemet, tai gal kitąmet...
Labai ir iš visos širdies tau linkiu šios dovanėlės. Labai tikėk ir išsipildys. Jei ne šiemet, tai gal kitąmet...

[quote=vilmelė,2010 12 04, 23:24]
[/quote]
Ačiū, kas belieka, tik tikėjimas ir šis, tikiu nuoširdus, palinkėjimas
Jums taip pat norų išsipildymo

[/quote]
Ačiū, kas belieka, tik tikėjimas ir šis, tikiu nuoširdus, palinkėjimas

Rasau cia, tikedamasi, kad kas nors pametes geru minciu - mano brolis nori man su vyru ka nors padovanoti kaledoms, taciau, kad paciam nesukt galvos (jam 15 metu), sako - sugalvokit patys. Suma nera didele - panasiai 40 litu. Na gal kyla kam kokiu minciu?
Tai ko aš noriu, irgi niekur nenusipirksi...mano svajonė irgi ne materiali...pinigų nereik...
Kaip pagalvoju apie savo norus darosi baisu...
As tiek visko trokstu
Labai noriu graziu kailiniu... Ugg batuku... siltu siltu
Dar praverstu plauku garbaniuotuvas
dovanu cekis kosmetikos priemonems arba cekis i kokius idomius kursus
dievinu ir mazus niekucius...tokius, kaip siltos kojines... patinka ir kasdieniskos, praktiskos dovaneles.
nepasikuklinau
taciau ... Pati rinkdama dovanas Kaledoms stengiuosi nustebinti zmogu... Praeitais metais vyras gaves dovana iki siol ja labai dziaugiasi ir tai glosto man sirdi.
As tiek visko trokstu

Dar praverstu plauku garbaniuotuvas

nepasikuklinau

QUOTE(rojukas @ 2010 12 09, 16:48)
Praeitais metais vyras gaves dovana iki siol ja labai dziaugiasi ir tai glosto man sirdi.
Tai pasidalinkit, pasidalinkit idėja, plyyyyzzz

QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 09, 21:28)
turbut kaip nors ypatingai pasimylejo

QUOTE(Daivako @ 2010 12 10, 16:22)

Per ziniu anonsa isgirdau, kad jau simet Kucios bus ne darbo diena