Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

...o aš norėčiau kokio nors žurnalo prenumeratos ba kas mėnesį pirktis pačiai ranka nekyla doh.gif
Atsakyti
Labiausiai mane nudžiugintų teigiamas nėštumo testas. Būtų tikras stebuklas.. wub.gif Taip pat šventes praleisti su artimaisiais, nes dabar taip retai matomės verysad.gif Ir aišku sveikatėlės, tiek sau tiek artimiesiems. Kalėdos man asocijuojasi su jaukumu, ramybe.. O materealias dovanas galima bet kada dovanoti, su proga ar be progos. Jos niekur nepabėgs. Kalėdų esmė visai kitur rolleyes.gif
Atsakyti
nporeciau knygos "mezgimo enciklopedija",o is vyro tikiuosi masazo voneles kojoms 4u.gif
jo tikrai Kaledu esme gal ir ne dovanose,bet gerai pagalvojus...kazi ar jos butu taip laukiamos,jei ne zinojimas,kad kazkas naujo atsiras tavo namuose biggrin.gif cia turbut is vaikystes...juk visiems vaikams kaledos-tai zaislai(ir jie net negalvoja apie kita prasme).o mes kasmet va vis galvojam apie prasme,bet laukiam dovanu 4u.gif
o dar vienas svarbus dalykas(gal pats svarbiausias?)seimos(gimines)susedimas prie bendro stalo smile.gif
Atsakyti
[quote=paprasta_,2010 12 04, 15:32]
Labiausiai mane nudžiugintų teigiamas nėštumo testas.

Labai ir iš visos širdies tau linkiu šios dovanėlės. Labai tikėk ir išsipildys. Jei ne šiemet, tai gal kitąmet... 4u.gif
Atsakyti
[quote=vilmelė,2010 12 04, 23:24]
[quote=paprasta_,2010 12 04, 15:32]
Labiausiai mane nudžiugintų teigiamas nėštumo testas.

Labai ir iš visos širdies tau linkiu šios dovanėlės. Labai tikėk ir išsipildys. Jei ne šiemet, tai gal kitąmet... 4u.gif
[/quote]

Ačiū, kas belieka, tik tikėjimas ir šis, tikiu nuoširdus, palinkėjimas 4u.gif Jums taip pat norų išsipildymo 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
Rasau cia, tikedamasi, kad kas nors pametes geru minciu - mano brolis nori man su vyru ka nors padovanoti kaledoms, taciau, kad paciam nesukt galvos (jam 15 metu), sako - sugalvokit patys. Suma nera didele - panasiai 40 litu. Na gal kyla kam kokiu minciu?
Atsakyti
Tai ko aš noriu, irgi niekur nenusipirksi...mano svajonė irgi ne materiali...pinigų nereik...
Atsakyti
Kaip pagalvoju apie savo norus darosi baisu...
As tiek visko trokstu smile.gif Labai noriu graziu kailiniu... Ugg batuku... siltu siltu smile.gif
Dar praverstu plauku garbaniuotuvas smile.gif dovanu cekis kosmetikos priemonems arba cekis i kokius idomius kursus smile.gif dievinu ir mazus niekucius...tokius, kaip siltos kojines... patinka ir kasdieniskos, praktiskos dovaneles.
nepasikuklinau smile.gif taciau ... Pati rinkdama dovanas Kaledoms stengiuosi nustebinti zmogu... Praeitais metais vyras gaves dovana iki siol ja labai dziaugiasi ir tai glosto man sirdi.
Atsakyti
QUOTE(rojukas @ 2010 12 09, 16:48)
Praeitais metais vyras gaves dovana iki siol ja labai dziaugiasi ir tai glosto man sirdi.

Tai pasidalinkit, pasidalinkit idėja, plyyyyzzz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 09, 21:28)
Tai pasidalinkit, pasidalinkit idėja, plyyyyzzz  ax.gif

turbut kaip nors ypatingai pasimylejo smile.gif
Atsakyti
g.gif O aš nieko nenoriu, tik truputi laiko, kad galėčiau prikepti meduolių ir juos gražiai papuošti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2010 12 10, 16:22)
g.gif  O aš nieko nenoriu, tik truputi laiko, kad galėčiau prikepti meduolių ir juos gražiai papuošti   blush2.gif

drinks_cheers.gif turbut mes sielos seses... noriu iskepti sausainiu ir speti pasiruosti sventems. Dar noreciau, kad jos truktu bent 4 dienas, o ne dvi kaip simet verysad.gif

Per ziniu anonsa isgirdau, kad jau simet Kucios bus ne darbo diena thumbup.gif Svajones pildosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridyte: 10 gruodžio 2010 - 16:24