Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE(Sisi @ 2011 12 13, 17:13)
Sunku labai kažką sugalvot, kai gimtadienis vos pora savaičių iki Kalėdų doh.gif
Užsiprašiau kavos pupelių biggrin.gif  Tikiuosi, kad buvau pakankamai gera mergaitė bigsmile.gif
Dar visada malonu gauti knygą thumbup.gif

thumbup.gif kelinta gimtadienis?

mano lygiai 2 sav pries kaledas smile.gif tai gavau kvepalu ir kosmetikos is TBS.
ka gausiu per Kaledas nzn. bet noreciau knygu (cekio)..
nors nelabai turiu is ko tiketis tu dovanu...seima mano ne LT..

prisiminiau ko dar noreciau - taupykles kokios, su uzrasu -taupau( ir irasai kam) ir toki prietaisa kur maista sildyt ant zvakes galima.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 15 gruodžio 2011 - 12:17
as jau uzsisakiau bulviu tarkavimo masina mirksiukas.gif pagalvojau jog praktiska ir naudinga dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2011 12 13, 22:50)
O gal reikia prasyti kazko romantiskesnio

o man jūsų duoti pavyzdžiai pasirodė banalūs g.gif romantiškos vakarienės, išvykos, tortai, žaidimai namie ir pan... jei meilė ir romantika poroje ne svetimas reikalas, tai tokių 'dovanų' metu gėgyje piiiilna.
Kaip kažkuri iš minėjo, jei mb mane nusivestų vakarienės ar gyžtų iš darbo pusnuogis, aš vistiek dar tikėčiausi ko nors po egle biggrin.gif doh.gif

Romantika puikus dalykas, bet esu praktiškas žmogus... Kalėdoms man norėtųsi kokio naujo patalynės komplekto ar receptų knygos (nors daug kam tai atrodo kvaila dovana)... ir vienas svarbių dovanos pliusų tai yra tai kiek žmogus pats savęs ten įdėjo... Labai smagu kai dovana ar bent jos detalė yra rankų darbo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 16 gruodžio 2011 - 00:23
man dazniausiai taip nutinka kad jei jau reikia kokio daikto tai susikaupiu, pasitaupau ir nusiperku , bet va tokiu menkniekiu kaip tapkes ,kavos puodelis, korteliu deklas, siulai ir adatos, samtis ir t.t. niekada neprisiruosiu nusipirkti, tai vis geriu kava is kokio apdauzyto puodelio, ir einu adatos pas kaimynus skolintis, tai jei koks artimas zmogus neprasytas pastebi tokius man trukstamus daiktus ir padovanoja - tai mane labai pradziugina. biggrin.gif tikiuosi kas nors siais metais prisimins kad as labai noriu airiskos kavos stikliniu ir susi leksciu rinkinuko..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 12 16, 03:01)
man dazniausiai taip nutinka kad jei jau reikia kokio daikto tai susikaupiu, pasitaupau ir nusiperku , bet va tokiu menkniekiu kaip tapkes ,kavos puodelis, korteliu deklas, siulai ir adatos, samtis ir t.t. niekada neprisiruosiu nusipirkti, tai vis geriu kava is kokio apdauzyto puodelio, ir einu adatos pas kaimynus skolintis, tai jei koks artimas zmogus neprasytas pastebi tokius man trukstamus daiktus ir padovanoja - tai mane labai pradziugina. biggrin.gif tikiuosi kas nors siais metais prisimins kad as labai noriu airiskos kavos stikliniu ir susi leksciu rinkinuko..... blush2.gif

Ech kaip pritariu siai nuomonei.. buciau siaubulingai laiminga gavusi 6 arbatinius saukstelius dovanu, kurie stebuklingai vis dingsta is namu doh.gif o nusipirkt vis pamirstu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sticho: 16 gruodžio 2011 - 19:29
Zinau ,kad gausiu viena is dovanu Sidabrini medalijona wub.gif su Sv. Marija su kudikiu ant ranku wub.gif veliau bus pasventinamas jis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norejau pasidovanoti kvepalus, bet parduotuveje pasiemiau ne ta kvapa, pakuotes beveik identiskos doh.gif Grizus namo, galvoju tik paziuresiu ar tikrai toks pats kvapas, kaip testerio. Tai gerai, kad sedejau doh.gif Gal spesiu, kad perparduoti doh.gif
Atsakyti
o as norec arbatinuko tokio kur galima nuspaust arbatzoles blush2.gif vis praeinu, paziuriu, pasvajoju o pasidovanot nedristu smile.gif bet ir niekam nesakau, kaip pagalvoju gal kokie jau 4-5metai doh.gif

Smilik vajei, imk 4u.gif as tokiais atvejais sakau - auka dievams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 12 14, 10:56)
Simpatiaska tavo žodžiuose radau šiek tiek ir tiesos, bet gal kažkam tai kas yra banalu yra labai miela ir šilta, gal tas dulkių siurblys kažkam yra daug geresnė dovana už restoraną. O gal tiesiog tų kvepalų negali sau leisti nusipirkti ir jei žmogus tau juos padovanoja tai gal kažką daug labiau nustebintų nei vakarėlis  wub.gif  Manau reikia atsižvelgti  į žmogaus pomėgius, norus, o svarbiausia tai ko jis nori, nes kaip ir sakiau gal tai kas banalu kažką nustebins daug labiau nei kažkas  įspudingo  mirksiukas.gif

Man dulkių siurblys būtų visai patikęs, bet gavau aš jį šiaip, be progos biggrin.gif siurbiu ir džiaugiuosi blush2.gif dėl romantiško vakaro - mano vyras to nesugalvotų, nors visai norėčiau..daug ko norėčiau, bet kai yra mažas pypliukas, labai kažko neprigalvosi. Šiais metais laukiu dovanos-staigmenos iš vyro smile.gif tik perspėjau, kad nedovanotų telefono, nes su kiekviena proga jį gaunu biggrin.gif
Atsakyti
Vairuotojo pažymėjimo ax.gif tai man būtų pati pačiausia dovana...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Orchidėja*: 18 gruodžio 2011 - 11:22
norėčiau kvepalų ir kosmetinės 4u.gif
Atsakyti
Noriu grazios rankines smile.gif thumbup.gif
Atsakyti