Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

As tai noreciau darba rasti Kaledu proga, gal senelis saltis padarys stebukla lotuliukas.gif
Bet jei arciau realybes tai su antraja puse nusprendem pasidaryti sau dovana - bendra fotosesija, cia kaip ir mano ideja bet jis sutiko tai sakau valio!!! nes jau kazkaip abu seniai norejom turet bendru graziu nuotrauku,o neturim.
Atsakyti
Kadangi labai megstu gaminti, noreciau Gordono Ramzio receptu knygos. Dar fenas nepamaisytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 12 16, 04:01)
man dazniausiai taip nutinka kad jei jau reikia kokio daikto tai susikaupiu, pasitaupau ir nusiperku , bet va tokiu menkniekiu kaip tapkes ,kavos puodelis, korteliu deklas, siulai ir adatos, samtis ir t.t. niekada neprisiruosiu nusipirkti, tai vis geriu kava is kokio apdauzyto puodelio, ir einu adatos pas kaimynus skolintis, tai jei koks artimas zmogus neprasytas pastebi tokius man trukstamus daiktus ir padovanoja - tai mane labai pradziugina. biggrin.gif tikiuosi kas nors siais metais prisimins kad as labai noriu airiskos kavos stikliniu ir susi leksciu rinkinuko..... blush2.gif

lotuliukas.gif geras as lygiai tas pats jau kokie 3 metai niekaip nenusiperkam skecio... nezinau kazkaip taip iseina, o jo tikrai reikia, bet va geresnes dovanas pasidovanojam ir atrodo ne tokias reikalingas doh.gif
Atsakyti
na o as noreciau lietuviskos tv. gyvendama uzsienyje jos tikrai pasiilgstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*LOLITA* @ 2011 12 20, 15:33)
na o as noreciau lietuviskos tv. gyvendama uzsienyje jos tikrai pasiilgstu wub.gif

Nepergyvenkit, aš, net ir gyvendama Lietuvoj, vis mažiau ją bežiūriu. Susikomercino visai, net ir LTV kanalas lėkštų serialų prisipirko blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 09, 19:09)
Lyginimo lentos biggrin.gif
Bet gausiu ... kvepaliukus  lotuliukas.gif
Iššifravau  tongue.gif

O aš gavau ir lentą, ir kvepalus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Tą lentą aprėdė - kaip kokia eglutė buvo pastatyta biggrin.gif
O kvepaliukus ir nežinau, iškur išpaišė. Matyt internetu, nes jų jau nebegamina ir neplatina parduotuvės. Aš čia kažkada pasvaigau, kad pasiilgau to kvapo... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 gruodžio 2011 - 14:24
As laukiu is Kaledu senelio 000054.gif veidrodinio fotoaparato
Atsakyti
Plauku tiesinimo znypliu.
Atsakyti
Svajone veidrodinis fotoaparatas, bet deja kaledu senelis ne oks turtingas, teks paciai pasitaupyti g.gif

Taip pat visi ziedukai didoki liko, tai noreciau ziedo, na ir laikrodukas nepamaisytu.
O siaip realiai mastant tenoreciau kd kaleos kvepetu mandarinais, cinamonu, artimieji butu salia smile.gif
Atsakyti
Siuo metu labiausiai noreciau laikroduko, bet yra ir kitu reikalingu dovanu: sugedo blenderis, patalynes komplektuko, plauku dziovintuvo... Reikes rasyt laiska rolleyes.gif
Atsakyti
Parašiau laišką, nes vaikas rašė savąjį ir mane privertė. Prašiau virtuvinių svarstyklių (na, šitą prašymą ir tikram "seniui" e.p. nusiunčiau smile.gif ), krepšelio šokoladų ar šiaip gardėsių, radijo aparatui laido, įdomių prieskonių, knygų, vyno, gero tušinuko (na, šituo jau pati pasirūpinau...), skanios kavos, šiltų kojinių, sodo/daržo gėrybių, dar piniginė būtų neblogai, nes manajai paskutinioji, bet, matyt, teks pačiai rinktis. Dar liepė vaikas tęst sąrašą, bet nebeprigalvojau, tai parašiau, - kažko mielo, jaukaus ar skanaus biggrin.gif .
Atsakyti
laukiu gero gero mikserio, nes virtuve mano erdve, be jo niekaip biggrin.gif
nepamiasytu fotoaparatas, kompui staliukas i lova su lempute..oi, noru daug, tik kad senelis nelabai turbut tai nupirks biggrin.gif
Atsakyti