Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

bigsmile.gif Kaip grazu, tik ir as pagalvojau, kad pripratus prie tokiu blakstienu, oi kaip bus sunku be ju bus doh.gif
Atsakyti
ir per mano vestuves blakstienos buvo prikabintos po 4 pluostelius i kampucius. Buvo tikrai grazu ax.gif verta, siulyciau visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 08 30, 23:03)
ir per mano vestuves blakstienos buvo prikabintos po 4 pluostelius i kampucius. Buvo tikrai grazu  ax.gif  verta, siulyciau visoms  4u.gif

Pas mane tai nepriklijuotos,o jau tam ilgajam laikotarpiui priaugintos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(milly @ 2007 08 23, 16:10)
as uzsirasiau 31d 4u.gif nuraminai mane  biggrin.gif o labai matosi, kad jos nera naturalios??o antakiu neremia biggrin.gif ?

Na jau kai pasidarysi parasyk ir tu savo nuomone kaip tau ten
Atsakyti
[quote=darnemamyte,2007 08 31, 09:42]
ups blush2.gif sorry, cia as apie klijuotas kalbejau tam kartui doh.gif
Atsakyti
[quote=uogute,2007 08 31, 22:15]
[quote=darnemamyte,2007 08 31, 09:42]
ups blush2.gif sorry, cia as apie klijuotas kalbejau tam kartui doh.gif
[/quote]
Taip, tema vadinasi "Blakstienu priauginimas", o ne "priklijavimas" smile.gif
Atsakyti
Vakar su drauge pasitarem ir nusprendem kartu eit ir abi prisiaugint tongue.gif 1dieni reiks paskambint ir uzsiregistruot rugsejo 16 tarkim...O kiek laiko trunka pats priauginimo procesas? Pries kiek laiko geriausia uzsiregistruoti?
Atsakyti
Man apie 2 valandas uztruko tas priauginimas ax.gif o uzsiregistruot tai kaip kada,kartais pries diena,kartais ilgiau ,priklausomai kaip uzsiemus ta kosmetologe smile.gif va pas mane jau dvi savaites ir vis dar grazu,o drauge penktadieni pirmakart pamate jas tai sake labai grazu ir labai naturaliai atrodo,sako atrodo kaip butu pacios ilgos blakstienos
Atsakyti
As ir Spalio 11d. prisiauginsiu blakstienas.Na o procedura trunka 4val. Man taip salone sake.
Atsakyti
QUOTE(Tutsi @ 2007 08 29, 14:04)
As irgi buvau prisiauginusi blakstienas. Turi sitas reikalas ir pliusu, ir minusu. Pliusai - akys tikrai israiskingos, blakstienu nebutina kasdien dazyt (bent jau as retai dazydavau), ilgokai laikosi. Minusai - labai veliasi, krisdamos "istraukia" po kelias naturalias, pripratus prie tokiu nerealiai ilgu blakstienu sunku vel priprasti prie savu naturaliu  biggrin.gif Siaip nesigailiu, kad pabandziau, bet vargu ar antra karta ryzciausi  4u.gif

pritariu dviem sitais procentu!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
konsultavausi su visaziste tai ji man pasake kad man nera reikalo nei klijuotis nei prisiauginti blakstienas thumbup.gif , tai per vestuves buvau naturali thumbup.gif
Atsakyti
Na va jau lygiai menesis kaip as jas tiriu tas blakstienas prisiauginus,dar nei karto nepildziau ir kolkas graziai atrodo 4u.gif man jos super,neturiu jokiu minusu,tikrai,ir pagyru labai daug sulaukiu,nes is pasaliniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 11, 10:00)
As ir Spalio 11d. prisiauginsiu blakstienas.Na o procedura trunka 4val. Man taip salone sake.

Na man tai per 2 val padare.O mano pacios tai labai trumpos blakstienos ir daug ju uzdejo. g.gif
Atsakyti