Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(milly @ 2007 08 23, 16:10)
as uzsirasiau 31d 4u.gif nuraminai mane  biggrin.gif o labai matosi, kad jos nera naturalios??o antakiu neremia biggrin.gif ?

Na tai saunuole,kad ilgai ir nemastei,manau tikrai nepasigailesi thumbup.gif atrodo tai tai jos naturaliai tikrai labai,pvz mano drauge as taip uzsimerkiau tai ji sako nematyt,nei kad cia butu kas priklijuota ar ka,bet akys tai virsuj kaip butu su pravedimu atrodo,nes ten tie klijai matomai matosi,bet man kaip tik graziau ax.gif o siaip kas liecia naturaluma tai manau visos merginos supras del ko tokios grazios ir ilgos iki antakiu bei uzsiriete blakstienos,nes nelabai kas apdovanotos tokiu groziu,bet vaikinai tai tikrai ne,maniskis is vis nesusiprato,kad pas mane jos nedazytos ir tokios ilgos,matyt i galva nesove,kad sugalvociau toki dalyka 4u.gif o del nuotraukos tai sestadieni einu i vestuves manau po savaitgalio galesiu imest jas jau ir padazytas ir be tuso dar .Tik va man dar negali talpint foto tai kazkuriai atsiusiu pastu ir jus imesit,as jau kai turesiu foto parasysiu,kad turiu. ax.gif bet sakau nuosirdziai jos tikrai atrodo super wub.gif bet cia manau kaip ir nagai gali vienom patikt,o kitom but s....
Tik aisku prieziuros biskiuka reikalauja,bet man tai netrugdo ax.gif
Atsakyti
As tau galiu i AZ parasyt, kaip kitaip galima cia foto idet, nelaukiant kol parasysi reikiama kieki zinuciu tongue.gif Per internete yra sistemele mirksiukas.gif

Labai laukiam foto, jei gali atsiusk man numeriuka tos kosmetologes, as ziauuuuriai noriu tu blakstienu, ale maniskis irgi nepastebes didelio skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
laukiam laukiam darnemamytes foto assa.gif
Atsakyti
Niuuuuu??? Tai kaip ten su tom fotkytem??? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

sveikutes,po savaitgalio ilgai neatsigavau smile.gif bandau idet foto,bet cia viena akis taip daugiau is sono ,nes kitaip kaip fotkinom tai nieko nesigavo 4u.gif
Papildyta:
Labai atsiprasau,bet as nemokejau ten tos foto sumazint ir lievai labai gavosi,jei kuri mokat normaliai tai atsiuskit savo emeila,as jum persiusiu ir jus patalpinsit 4u.gif
Atsakyti
Sveika, atsiusk foto i egle.gaisryte@gmail. com

sumazint ziauriai paprasta.
Atsidarai PAINT programa, kuri yra kiekvienam kompe ir isikeli i ten norima fotke. Tada paspaudi kombinacija CTRL+w ir ismeta langeli toki ten kur angliskai auksis ir plotis ivesk tarkim 50 ir 50 ir foto sumazes per pus.Jeinori dar, gali vel spaust ta pacia kombinacija ir vel mazint.Jei per daug sumazinai tiesiog spausk UNDO ir viskas vel stos i vietas.Vat.
Atsakyti
Issiunciau smile.gif
Atsakyti
ohmy.gif blink.gif wau...kokios ilgos, man vel baisu, juolab kad poryt ir as einu unsure.gif gal turi kokia foto ir su atmerktom akytem?o jos cia padazytos 4u.gif ?
Atsakyti
Su atmerktom bandem vakar fotkinti tai nesimato kazkaip tamsiai ten gaunasi,.nebijok tu to ilgio,atrodo jos graziai,cia jau taip fotkinau,kad gerai matytusi jos is sono daugiau,siaip tai as manau,kad jas padarys ir trumpesnes jei tu tik noresi,bet tada kam dar augintis,eik drasiai ir tik nebijok,atrodo jos tikrai super graziai,man irgi pacia pirma diena keistai atrode,kol pripratau,bet ant ryt jau gerai buvo ,patiko,as labai sunkiai pasikeitimus priimu.O sepides prasiau kita mergaite dvi mano tas fotkes,o cia jau pas mane iskrite kelios blakstienos,bet is geru vietu,kur net nesimato.o foto yra foto,Jei jau tikrai taip labai bijai atvaziuok ppas mane i darba realiai pamatysi,nieko ten tokio ilgo ar netikrovisko nera mirksiukas.gif tiesa,dar toks dalykas,kai jos pas mane trumpos buvo tai nei nesimatydavo,kad biski sakojasi i sonus,o va kai sitas pridejo,tai jau sukutes tas tokias nusipirkau ir pasisukuoju jas rytais smile.gif
Atsakyti
As irgi buvau prisiauginusi blakstienas. Turi sitas reikalas ir pliusu, ir minusu. Pliusai - akys tikrai israiskingos, blakstienu nebutina kasdien dazyt (bent jau as retai dazydavau), ilgokai laikosi. Minusai - labai veliasi, krisdamos "istraukia" po kelias naturalias, pripratus prie tokiu nerealiai ilgu blakstienu sunku vel priprasti prie savu naturaliu biggrin.gif Siaip nesigailiu, kad pabandziau, bet vargu ar antra karta ryzciausi 4u.gif
Atsakyti
Man tai jos nesusivelia,kazkaip iskarto man ta kur dare pasake,kad jas butina sukuot,nes paskui susivels tai as jas saziningai ir sukuoju rytais,dazyt tai as kju nedazau,ejau i vestuve tai padaziau,bet siaip tai nedazau,net nera reikalo.O del to,kad paskui sunku priprast prie t savu blakstienu tai tikiu,nes jos ne tokios frazios,kai tusa nusiplauni ir jau paskui negraziu buna.O siaip mano berniukas jau kai suprato,kad jos padarytos tai sake grazu,sako visai kitas zmogus :)Bet as nepersu savo nuomones,man patinka,nes dar tik savaite jas turiu,ka sakysiu po menesio ar dvieju nezinau 4u.gif dar jas kartais biskiuka niezti man
Atsakyti
Va, idedu pamazintas darnemamytes foto:

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti