Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

Sofili,
as uz tai, kad tu pabandytum. cia turbut labai individualus dalykas, ar gerai jautiesi su dirbtinem blakstienom, ar ne. busi pabandziusi, tiksliai zinosi, savo kailiu busi isbandziusi smile.gif o visu naturaliu dirbtines blakstienos tikrai neisraus, veliau panaudosi ricinos aliejaus ir naturalios suveses kaip niekad thumbup.gif taigi bandyk!!!
Atsakyti
uzsirasiau ir as blakstienu priauginimui biggrin.gif bet dbr labai bijoti pradejau - bijau, kad atrodys labai nenaturaliai ir visi matys, kad jos priaugintos, bijau, kad nusiemus nebegalesiu ziureti i saviskes - trumputes ir tiesias, bijau, kad pinigus i bala ismesiu verysad.gif
nemegstu jokiu nenaturalumu - nei priaugintu nagu nei plauku, bet tureti ilgas blakstienas - mano sena svajone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milly: 19 rugpjūčio 2007 - 04:05
Na ir kaip ar prisiauginai jau?as tai siandien eisiu tai rytoj jau galesiu parasyti tada kaip man ten viskas pasirodys ir atrodys.PS as ir bijau,kad nebutu pinigai ismesti i bala, 4u.gif bet kol neisbandysiu tol ir rupetu man biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo priklijave per vestuves thumbup.gif Zvligsnis ir akys buvo tiesiog kerintys. Nedejo pilno lanko, tik po kelis kuokstelius iklijavo. Byret pradejo kazkur po savaites, bet as ju piktybiskai neroviau, tiesiog dazydamasi tu dirbtinu nedazydavau, savas kur reikia labiau prailgindavau ir skirtumai graziai uzsimaskavo, kol visos neisbyrejo...Kai taip palengva tai ir jokio streso nebuvo, kad savosios trumpesnes uz dirbtinas. As tikrai labai uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 08 21, 10:24)
Man buvo priklijave per vestuves thumbup.gif  Zvligsnis ir akys buvo tiesiog kerintys. Nedejo pilno lanko, tik po kelis kuokstelius iklijavo. Byret pradejo kazkur po savaites, bet as ju piktybiskai neroviau, tiesiog dazydamasi tu dirbtinu nedazydavau, savas kur reikia labiau prailgindavau ir skirtumai graziai uzsimaskavo, kol visos neisbyrejo...Kai taip palengva tai ir jokio streso nebuvo, kad savosios trumpesnes uz dirbtinas. As tikrai labai uz thumbup.gif

Tai tu cia apie priklijuotas blakstienas kalbi,o ciames apie priauginamas,kur kainuoja nuo 150 ir laiko nuo 1 menesio iki ax.gif 3-ju.
Papildyta:
Tai va as vakar prisiauginau jas,niu man kolkas tai labai thumbup.gif dabar tokios grazios,apatines truputuka pasidaziau,o tu nei nedaziau ir taip labaij au jos tokios mirksiukas.gif mmmm...o apie laikyma galesiu veliau parasyt.As ir sestadieni i vestuves eisiu, tai jau kai padazysiu jast ai isviso jauciu nerealiai bus grazu 4u.gif o siaip mano pacios tai labai trumpos blakstienos buvo verysad.gif
Atsakyti
O kokiam mieste dareis?Kiek kainavo? Per vestuves man klijavo, bet mastau apie prauginima ax.gif
Atsakyti
As tai Kaune dariausi.Mokejau 150 LT uz abi akis,nes ta kosmetologe kuri man dare neskaiciuoja ten tu plaukeliu,jei pilnai abi tai kaina 150 ir viskas,siaip kiek vaiksciojau pries tai i salonus tai kaina visur nuo 150 iki 250 tipo priklausomai nuo to,kiek tu plaukeliu deda,taiva,o jei tik kampuciuose nori tai daug pigiau,bet siuo atveju kai priaugina,ne tas dirbtines klijuoja tai sako pilna akis graziau atrodo.As ir pirma karta tai daugiau nieko dar negaliu pasakyti,nes tik antra diena dar pati su jom,bet nei viena dar neiskrito biggrin.gif o siaip kaip teoriskai sako tai jos atseit su tavo tikromis ir krenta,kai kris sena blakstiena tai ir ta iskris.Bet cia tas pirmasis pilnas uzklijavimas brangus,paskui tik kaip nagas jei nuluzta eini tai ir cia tas pats,jei iskris labai matomoj vietoj,teks eit uzsidet jas smile.gif
Atsakyti
O gal gali isduoti kokiam salone dareisi? 4u.gif
Atsakyti
Dariausi salone MISTIKA Savanoriuose kur yra Tarp geliu salonas tai antram aukste,kur anksciau Vilniaus bankas buvo ax.gif Pas kosmetologe Henrika,jos ten dviese dirba kas antra diena,tai geriausia susitart is anksto,tada sutartu laiku ir ateini smile.gif as taip dariau ax.gif jei reikes tai parasysiu tel i AZ 4u.gif
Atsakyti
as uzsirasiau 31d 4u.gif nuraminai mane biggrin.gif o labai matosi, kad jos nera naturalios??o antakiu neremia biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2007 08 23, 15:49)
Dariausi salone MISTIKA Savanoriuose kur yra Tarp geliu salonas tai antram aukste,kur anksciau Vilniaus bankas buvo  ax.gif  Pas kosmetologe Henrika,jos ten dviese dirba kas antra diena,tai geriausia susitart is anksto,tada sutartu laiku ir ateini  smile.gif as taip dariau  ax.gif jei reikes tai parasysiu tel i AZ 4u.gif

Gal gali foto idedi kaip jos ziurisi? blush2.gif
Atsakyti
OOOooo, esu apie ja girdejusi, kiek zinau ji geriausiai ta daro! thumbup.gif
Tikrai, galetum kokia nuotraukyte imest ax.gif
Atsakyti