Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 19:53)
Na bet ir baisybiu cia pazerei blink.gif  Kurioj cia vietoj isskaitei?
Man Talikos puslapyje matyti tik tokia nurodoma sudetis:
Soy lecithin    Source of liposomes
Witch Hazel    Anti-inflammatory, healing & softening effect
Allantoïn    Moisturizes the eyelash

O kur minetieji parabenai? g.gif
Na bet ir siaip paemus - ar dar galima ka nors is kosmetiniu priemoniu rasti, kur nebutu siu konservantu parabenu? g.gif

isskaiciau parduotuveje ant dezutes, tikrai, gal net 3ar 4 parabenai unsure.gif

o kosmetiniu priemoniu, is tikruju, kuo toliau, tuo sunkiau rasti, kad nebutu visu siu brudu doh.gif , bet as nusprendziau, kad jau geriau mano blakstienoms bus paprastas ricinos aliejus, nei bereikalingi konservantai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 20:09)
isskaiciau parduotuveje ant dezutes, tikrai, gal net 3ar 4 parabenai unsure.gif

o kosmetiniu priemoniu, is tikruju, kuo toliau, tuo sunkiau rasti, kad nebutu visu siu brudu doh.gif , bet as nusprendziau, kad jau geriau mano blakstienoms bus paprastas ricinos aliejus, nei bereikalingi konservantai ax.gif

Mat kaip, o internete tai neparasyta g.gif O kokioj parduotuvej tos Talikos galima rasti, kiek kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 20:14)
Mat kaip, o internete tai neparasyta g.gif O kokioj parduotuvej tos Talikos galima rasti, kiek kainuoja? bigsmile.gif

tai nemanau, kad inete rasytu pilna sudeti...

parduoda Sarmoje, kainuoja 99lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 07 31, 16:05)
Kitose temose merginos raso, kad su muilinu vandeniu issiplauna tuso indeli su seteliu, ir taip tepa ta ricinos alieju. As,kadangi ne LT dabar esu ir neturiu, tai bandau tepti su ausims valyti skirtais pagaliukais, tais, kur vata ant galiuku. Dar galima sukutemis. kur blakstienas sukuoja. Suvilgai ir tepi ryte ir vakare, jei problema mazesne, tai uzteks tik vakare.
Negali but! blink.gif  Jok priauginama dirbtine blakstiena klijuojama prie VIENOS TIKROS,-tai gal pati bandei istraukti, kad krenta po kelias?

pati netraukdavau, nebent makiaza valydamasi kazkiek. kad priklijuotu viena dirbtine prie vienos naturalios, sunkoka- reikia, kad rankos nei kiek nedrebetu smile.gif , be to, dirbtines storesnes uz naturalias.
siaip gal ir as pati kalta, ne tik kosmetologe, kad blakstienos buvo priklijuojamos prie keliu naturaliu, nes mano akys jautrios, vis noredavau sumirkseti, kai kosmetologe klijuodavo po blakstiena... nors mano seses akys nera jautrios, jai irgi ne po viena blakstiena iskrisdavo...
net nezinau... siaip nesakau, kad tas priauginimas visiskai zalingas dalykas- pabandyti verta, bet kita karta pati jau nebedarysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 20:18)
tai nemanau, kad inete rasytu pilna sudeti...

parduoda Sarmoje, kainuoja 99lt. 4u.gif

Ka gi, dekui, reiks pamastyt ka cia dabar daryt... Vakar tiek dziugavau,kad pirksiu pirksiu, o siandien visai numuse mano entuziazma sitos zinios...angel_sadangel.gif

QUOTE(Chriupike @ 2007 08 01, 20:21)
pati netraukdavau, nebent makiaza valydamasi kazkiek. kad priklijuotu viena dirbtine prie vienos naturalios, sunkoka- reikia, kad rankos nei kiek nedrebetu  smile.gif , be to, dirbtines storesnes uz naturalias.
siaip gal ir as pati kalta, ne tik kosmetologe, kad blakstienos buvo priklijuojamos prie keliu naturaliu, nes mano akys jautrios, vis noredavau sumirkseti, kai kosmetologe klijuodavo po blakstiena... nors mano seses akys nera jautrios, jai irgi ne po viena blakstiena iskrisdavo...
net nezinau... siaip nesakau, kad tas priauginimas visiskai zalingas dalykas- pabandyti verta, bet kita karta pati jau nebedarysiuos smile.gif

Mat kaip... Na, man kai iskrenta, tai matau, kad klijuota viena prie vienos ax.gif Kur, sakei, dareisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 08 01, 20:21)
pati netraukdavau, nebent makiaza valydamasi kazkiek. kad priklijuotu viena dirbtine prie vienos naturalios, sunkoka- reikia, kad rankos nei kiek nedrebetu  smile.gif , be to, dirbtines storesnes uz naturalias.

tokia nuomone labai padeda apsisprest rolleyes.gif , as irgi nebedarysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 20:27)
tokia nuomone labai padeda apsisprest rolleyes.gif , as irgi nebedarysiuos smile.gif

Man atrodo, kad tai tas pat, kas priauginami nagai - yra pliusu, bet yra ir minusu...Kiekvieno valia pasirinkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niridė: 01 rugpjūčio 2007 - 19:31
QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 20:26)
Ka gi, dekui, reiks pamastyt ka cia dabar daryt... Vakar tiek dziugavau,kad pirksiu pirksiu, o siandien visai numuse mano entuziazma sitos zinios...angel_sadangel.gif

nepergyvenk 4u.gif , juk yra dar senas, geras ricinu aliejus, manau, poveikis bus panasus, kaip Talikos, juk stebuklu nebuna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 20:31)
Man atrodo, kad tai tas pat, kas priauginami nagai - yra pliusu, bet yra ir minusu...Kiekvieno valia pasirinkti...

drinks_cheers.gif neturiu priaugintu nagu, matyt, nelemta ir blakstienas tureti priaugintas verysad.gif o tiek vilciu dejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 20:32)
nepergyvenk 4u.gif , juk yra dar senas, geras ricinu aliejus, manau, poveikis bus panasus, kaip Talikos, juk stebuklu nebuna smile.gif

Matai, vis su vyru pasnekedavom, pasvajodavom - sitiek visokiu isradimu dabar, kosmetikos ivairiausios, bet kodel niekas neisranda priemones, kuri paskatintu blakstienu augima? g.gif Ir stai vakar, atrodo, panaceja - Talika! bigsmile.gif
Nors vienu momentu skaitydami suabejojome :ka reiskia teiginys, kad "si priemone padeda pasiekti Jusu naturaliu blakstienu maksimalu ilgi?" g.gif O gal sitas ilgis, kur yra dabar, ir yra mano maksimalusis? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 20:40)
drinks_cheers.gif  neturiu priaugintu nagu, matyt, nelemta ir blakstienas tureti priaugintas  verysad.gif  o tiek vilciu dejau unsure.gif

As vadovaujuosi teiginiu "nepabandes - nezinosi", ir dar manau, labai svarbu, KUR daryti ir PAS KA daryti, nes beieskant to pigiau, gali ir apsvilti... Tas pats galioja ir veido valymams, ir kitoms proceduroms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 20:42)
Matai, vis su vyru pasnekedavom, pasvajodavom - sitiek visokiu isradimu dabar, kosmetikos ivairiausios, bet kodel niekas neisranda priemones, kuri paskatintu blakstienu augima? g.gif  Ir stai vakar, atrodo, panaceja - Talika! bigsmile.gif
Nors vienu momentu skaitydami suabejojome :ka reiskia teiginys, kad "si priemone padeda pasiekti Jusu naturaliu blakstienu maksimalu ilgi?" g.gif  O gal sitas ilgis, kur yra dabar, ir yra mano maksimalusis? doh.gif

turiu Talikos katalogiuka, tai cia dar geriau raso:
-naturaliu budu pailgina blakstienas iki 2.5 mm
-stimuliuoja silpnu ir trumpu blakstienu augima
-suteikia blakstienoms blizgesi ir saugo jas nuo neigiamo blakstienu tuso poveikio

tiesiog stebuklas bigsmile.gif ( butu unsure.gif , jei nebutu tu parabenu gun_bandana.gif )
Papildyta:
QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 20:47)

As vadovaujuosi teiginiu "nepabandes - nezinosi", ir dar manau, labai svarbu, KUR daryti ir PAS KA daryti, nes beieskant to pigiau, gali ir apsvilti... Tas pats galioja ir veido valymams, ir kitoms proceduroms. mirksiukas.gif

niekada netaupau savo sveikatos saskaita, nes tai yra neikainojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 20:48)
turiu Talikos katalogiuka, tai cia dar geriau raso:
-naturaliu budu pailgina blakstienas iki 2.5 mm
-stimuliuoja silpnu ir trumpu blakstienu augima
-suteikia blakstienoms blizgesi ir saugo jas nuo neigiamo blakstienu tuso poveikio

tiesiog stebuklas bigsmile.gif  ( butu unsure.gif , jei nebutu tu parabenu gun_bandana.gif )

Kur butu galima gauti ta Talikos katalogiuka? g.gif
Taigi uztat ir skamba kaip stebuklas, nes RICINOS ALIEJUS tai viso labo tik STIPRINA BLAKSTIENAS, PAGYVINA SPALVA, BETGI NESKATINA JU PAAUGTI IKI 2,5mm. verysad.gif
Jauciu, kad cia vel bus tik grazus aprasymas, kuris suvilioja pirkti, bet realiai to poveikio tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 08 01, 20:59)
Kur butu galima gauti ta Talikos katalogiuka? g.gif
Taigi uztat ir skamba kaip stebuklas, nes RICINOS ALIEJUS tai viso labo tik STIPRINA BLAKSTIENAS, PAGYVINA SPALVA, BETGI NESKATINA JU PAAUGTI IKI 2,5mm. verysad.gif
Jauciu, kad cia vel bus tik grazus aprasymas, kuris suvilioja pirkti, bet realiai to poveikio tai nelabai schmoll.gif

as katalagiuka Sarmoj pasiemiau smile.gif

aisku, kad tik grazus aprasymas, nebuna jokiu stebuklu...
Atsakyti