QUOTE(Senoji @ 2006 03 08, 03:48)
Pirma gal ir verta su epiduru gimdyti, kad neissigastum kito bandymo

,
bet antro - tai visiskai neapsimoka.
Juk dazniausiai antras gimsta greiciau ir daug lengviau. Taip man ir buvo. Trecia gimdyciau tik be epiduro. O kam jis reikalingas, jei is pradziu saremiai tikrai nera sunkus ir istveriami, o visa pabaigos "geri" tenka vis tiek abiem atvejais iskesti. Na, nebent gimdymas uzsitestu, tada geriau gal pailseti pries pati gimdyma. Bet kokiu atveju, nieko nereikia spresti paciai - viska nusprendzia gydytojas.
Dazniausiai bet deja ne visada, esu girdejus kad su antru kitos daug daugiau kankinasi negu su pirmu, taip kad cia negalima kategoriskai teigti kad antram epidurinio jau nereikia tikrai , nieko panasaus pussesere gimde tai su antru kankinosi daug daugiau nei su pirmu,kiekvienas nestumas kaip ir gimdymas yra individualus

As pirmuosius saremius pajutau ketvirtadieni nakti o pagimdziau tik sestadieni vakare

kas garantuoja kad ir antras toks nebus???

Na tegu jis buna viena diena trumpesnis bet epidurini tikrai darysiu be jokiu kalbu
QUOTE(Senoji @ 2006 03 08, 10:26)
Neteko girdeti, kad palieka siek tiek vaistu veikimo, nes gali buti sunku isstumti, bet, matyt, visaip buna.
Gimdziau New Yorke, tai cia tikrai man nepaliko epidurinio iki galo, poto tiesiog atjunge epidura nes nieko nejauti tai kaip pagimdyti??

Man ta sju kompas STUMK nieko nesako as turiu jausti, ne skitaip kaip ne gimdymas....drauge gimde cikagoj buvo numarinta visai ir stume su epiduru vadovaudamiesi kompiuterio rodomais saremiais...pagimde...ir nieko...man atjunge ir as pagimdziau....tik jos vaikutis buvo 2kg su kapeikom o manasis 4.2KG