Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nekankina abejonės dėl grįžimo į Lietuvą?

Apklausa: Ar galvojate kada nors grizti gyventi i Lietuva? (154 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Grizau i LT pries 2 metus ir maniau,kad tai buvo didziausia mano klaida sitie du metai kaip sunui ant uodegos kaip sakoma tongue.gif
Galvoju apie vaziavima atgal ir kuo greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 04 22, 16:35)
Grizau i LT pries 2 metus ir maniau,kad tai buvo didziausia mano klaida sitie du metai kaip sunui ant uodegos kaip sakoma  tongue.gif
Galvoju apie vaziavima atgal ir kuo greiciau  mirksiukas.gif

O is kokios salies gryzai ir kodel gailiesi?
Atsakyti
Mes mastome apie grizima, bet dar ne dabar. Aisku, visu pinigu neuzdirbsi, bet kol yra normalus darbas, dar reik pabut. As asmeniskai vaiku cia augint nenoreciau, man nepriimtinas vaiku auklejimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2007 04 22, 16:58)
O is kokios salies gryzai ir kodel gailiesi?

buvom anglijoj as kokius 3 metus vyras gal 8nis grizom,nes jisai turejo daug noro gyventi ir dirbti cia,bet deja pabande pinigu mazai,o priprate prie daugiau ir zmones mastymas ju supratimas apie darba uzk..... vienu zodziu dar toli bent jau kaune gal sakau i Vilniu emigruoti lotuliukas.gif arciau
siaip manau,kad cia viskas susidelios i vietas po kokiu 15-20 metu tada visi ir griz jeigu ne jie tai ju vaikai
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 24, 01:32)
Mes mastome apie grizima, bet dar ne dabar. Aisku, visu pinigu neuzdirbsi, bet kol yra normalus darbas, dar reik pabut. As asmeniskai vaiku cia augint nenoreciau, man nepriimtinas vaiku auklejimas  schmoll.gif

Vaika juk aukleji tu pati.. ne kas kitas ax.gif
Atsakyti
[quote=egidija22,2007 03 29, 19:16]

Bet tikrai tikrai tikrai vazinesime kas vasara ir kas ziema ir dar dazniau, kad vaikai nepamirstu kaip grybauti ir rogutes vairuoti, kad zinotu kaip, kada ir kodel isskrenda gerves, kaip nuimti zuvi nuo kabliuko, kaip dzukuoti... na ir kitus mielus ir malonius dalykus.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kažkaip sugrudinai tu mane blush2.gif
Atsakyti
seip tai dazni grizinejimai i lietuva manau nelabai geerai g.gif atsimenu mes tik susitaupom daugiau pinigu, griztam i LT ir viska isleidziam doh.gif tai ta perkti tai ana ir taip begalo unsure.gif
drauge mano cia 3metai jau ir nieko nesusitaupius biggrin.gif nes vis taupo ant keliones i lietuva, 4 kartus per metus po dvi tris savaites lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikuciai visi,
mane irgi kuo toliau, tuo labiau aplanko jausmas, kad noriu i Lietuva. Gyvenu JAV, atvaziavau kaip studente vasarai. Neraliai patiko, atrode, kaip svajoniu salis. Pabaigiau mokslus Lietuvoj, ir vel cia atskridau. Is pradziu buvo smagu, bet dabar uzeina nerealus ilgerio laikotarpiai. Kartais taip sunku, kad atrodo viska mesiu, ir skrisiu namo. Nors kaip jau susizadejusi, planuojamas gyvenimas cia, taciau as vis jauciuosi svetima. verysad.gif
Is kitos puses, jeigu grisciau, tai tada sau priekaistauciau, kad issvaisciau 3 metus. Kad grizusi i Lietuva vel reiks pradet is naujo, kai tuo tarpu mano draugai jau susikure gyvenima Lietuvoj.
Ar buna ir jums tokios pacios nuotaikos? Ar cia man tik vienai kazkokia depresija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 05 01, 19:23)
Sveikuciai visi,
mane irgi kuo toliau, tuo labiau aplanko jausmas, kad noriu i Lietuva. Gyvenu JAV, atvaziavau kaip studente vasarai. Neraliai patiko, atrode, kaip svajoniu salis. Pabaigiau mokslus Lietuvoj, ir vel cia atskridau. Is pradziu buvo smagu, bet dabar uzeina nerealus ilgerio laikotarpiai. Kartais taip sunku, kad atrodo viska mesiu, ir skrisiu namo. Nors kaip jau susizadejusi, planuojamas gyvenimas cia, taciau as vis jauciuosi svetima.  verysad.gif
Is kitos puses, jeigu grisciau, tai tada sau priekaistauciau, kad issvaisciau 3 metus. Kad grizusi i Lietuva vel reiks pradet is naujo, kai tuo tarpu mano draugai jau susikure gyvenima Lietuvoj.
Ar buna ir jums tokios pacios nuotaikos? Ar cia man tik vienai kazkokia depresija? unsure.gif

Buna buna visiems taip. Mano patarimas , susitvarkyk dokumentus o tada jau galesi ilgiau cia pabuti LT ir tada pasijaus tas skirtumas tikrai ir suprasi kur nori gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 05 01, 23:23)
Sveikuciai visi,
mane irgi kuo toliau, tuo labiau aplanko jausmas, kad noriu i Lietuva. Gyvenu JAV, atvaziavau kaip studente vasarai. Neraliai patiko, atrode, kaip svajoniu salis. Pabaigiau mokslus Lietuvoj, ir vel cia atskridau. Is pradziu buvo smagu, bet dabar uzeina nerealus ilgerio laikotarpiai. Kartais taip sunku, kad atrodo viska mesiu, ir skrisiu namo. Nors kaip jau susizadejusi, planuojamas gyvenimas cia, taciau as vis jauciuosi svetima.  verysad.gif

Na, manau, kad cia daugumai taip.. va todel ir as vis negaliu apsispresti ka daryti.. grizti i LT atrodo kad pragaras ten kazkoks.. bet ten visi draugai, visi prisiminimai..
Atsakyti
Sveiki,
ir ms is tu kurie ruosiasi grist i Lietuva.Kaip tai nusprendem ir neziurint visu mano baimiu ir abejoniu,kai pagalvoju apie grizima namo,tai nes rodos sirdis sypsotis pradeda(o ir visi kiti organai biggrin.gif )
Gal viskas pavyks?Jei sugebejom isikurt svetimoj saly,negi savoj nepasiseks?... g.gif
Atsakyti
sorry,visai nekankino niekad tokios mintys apie gryzima,nostalgija ir pan blush2.gif
per 8 metus buvau trumpam gryzus i lt tik 2 kartus...keistoka man ten...isvis nebevaziuociau daugiau,tik va teks siemet anuke nuvezt vyro tevams parodyt ir tiek ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trylika: 14 gegužės 2007 - 14:35