QUOTE(#Antradiene# @ 2010 03 19, 12:53)
o tavo vaikas de6šimtokas? gal jam ta vkiečių paskutinieji metai...ar rinksis ja toliau?
Hm.. o čia tai gerai užklausei, siaubas aš net nežinau ar toliau mokysis

taip 10okas, o gal tikrai, bet man gal esmė ne dalykas o neatsakingumas, turi lankyt pamokas ir tokia tvarka, o ne :noriu einu, noriu ne, ar išvis šiandien tingiu.. Kaip ir mokytoja sako negalima taip.. o kaip priverst/? Jo išvis paskutiniais metais į absoliučiai į viską: " o koks skirtumas?" "O kas nuo to pasikeis", jau diskusija daeina iki tokio lygio kad "kas man iš to net jei nežinočiau kad ne saulė o žemė apie saulę sukasi"

Logiška ar ne? Ir kaip p;aneigt tokius argumentus? Ką belieka guostis kad galva masto? Ooooi...
aš jau mokausi nebersinervuot dėl smulkmenų, nes tikrai galima iš proto išsikraustyt
jei ne pagrindinė, tai tegu pasiunta, nebepergyvenčiau
aš tai įsivaizduoju, kad jie į tuos laikinus globos namus pasiprašo, nes nebenori pareiti namo, kur jiems yra tam tikros taisyklės nustatytos
ir galvoju, kad jie daugiau rėkia nei tos bėdos yra...dabar jie tokie nagli, kad kai kurie gali savo tėvus iš namų išvaryti greičiau, nei jų tėvai jiems ką pasakyti.
o globos namuose įsivaizduoja, kad kaip ir mokykloj - darys ką nori. ten tur
būt irgi pareikalavo drausmės ir užsimanė pas mamą...aš taip įsivaizduoju...

Va būūtent! ir aš taip manau
p.s. Ačiū Mėlynkrauje, paguodei, dėl tos tvarkos, zyziu ir zyziu aš dabar, jau zyzla mane vadina, bet man taip atsibodo, kad rodos sprogsiu
Va kaip šauniai viena kitą paguodžiam

nes faktas kad nors plyšk, o neklauso..nereikia mat jiem.. ak..
QUOTE(zemec @ 2010 03 19, 13:35)
Visiskai su tavim sutinku!

O gal ju net nevaro niekas-patys iseina,o apkaltina tevus

Dabar tokiu paaugliu yra,kad jau niekas nebestebina!

O maniskis uzsimane i gimnazija- mokosi vos ne vien penketukais-ka jis ten darys,jei ir paklius

Juk dar tas vidurkis pamazes! Kai as aiskinu,kad jis tingi mokytis ir gimnazijoj neistemps net iki 5 vidurkio-tai jis sako,kad jau gimnazijoj tai tikrai mokysis

! Bet ta pati kalba kiekvienais metais,,jau siemet tai susiimsiu ir mokysiuos,, ,o rezultatai nesikeicia! Tai nebezinau,kaip ji cia ,,nuleist,, ant zemes, kad pirmiausia mokytis reikia,o po to apie gimnazijas svaigt! Dabar varu varyti prie pamoku reikia,nes amzinai,,nieko neuzduota,,! Tai va , dar vienas rupestis man prisidejo,nes kol kas niekaip tuo klausimu nesutariam. Pas mane jis toks,,skraidantis padebesiais,,,o as realiste-tai abu ta pati matom skirtingai.
O va tiem svajotojam patiem su savim ir sunkiua.. jiem gi skauda dažniau.. gyvenimas gi pagalvių nedėlioja.. Čia manau tebus vienintelis tas nuleidimas kai išties dėl vidurkio nepriims, Bet! O gal tikrai reikia imtis tipo tai eik ruoškis, gal savaime toks pasitempimas gautūs..
PS Suskaičiavau maniškio ir apie 5

O apie neužduota, tai jau min 2 metai nė prie rašomojo priėjęs nebuvo