QUOTE(daivinycia @ 2010 03 16, 15:35)
Mano spyglys siandien kad geras!........ Gryzo is mokyklos, tai pats sako - nu jau siandien tai butinai siuksles isnesiu (stovi balkone kelias dienas). Ir jau siaip toks kalbus, draugiskas. Uztai mocia siandien pyyyykta.

Nakti beveik nemiegojau, nezinau kodel....

nepyk
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 17, 02:29)
Na štai smagu ir mergaičių į kompaniją

Kažkaip vis galvoju kad vistik su mergaitėm kitaip, nors be proto norėjau dar mergaitės, bet vis pamastau, kad kaži ar mokėčiau su mergaite apsieit, aš tokia griežyta, taip kietai vis būdavo, gal net grubiai, o jau su mergaitėm taip netinka, visai man kita auklėjimo kryptis.. Ak, bet kiek suknyčių prisiūčiau išpuosčiau.. save puoselėt, koketuot primokyčiau..o kur dar virtuvės paslaptys.. ak..
.. Oi.. O jūs nepanikuojat dėl jau tuoj tuoj egzaminų?
taip atrodo....galvoji klauso jos patarimų
atrodo ir taip pasakoji ir kitaip, bet kiekvienas turbūt mokosi iš savo patirties, be to su vyresniąja pas mus radikaliai skoniai ir stiliai skiriasi, tai aš jau gal metai nebesikišu į apsirengimo stilių ir manieras, gal išaugs.....
apie egzaminus pagalvoju, bet nebijau..mokosi ji. Kokius jūs egzaminus laikysit?mes pagrindinės mokyklos , tai jie mažai ką lemia taip manau
QUOTE(due drops @ 2010 03 17, 03:37)
žiauru, bet tokia realybė, nesistebiu, kai kuriuos paauglius pažinodama
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 17, 11:37)
Aš ir įsitikinus kad "išvaro" ne norėdami jų atsikratyti, o tiesiog griebias beviltiškiausios priemonės norėdami priversti paklusti susimastyuti įvertinti ką turi,
Kaip manot, ko svarbiausia yra išmokyti savo vaiką?
va būtent...
o išmokyti bent jau dabar šiuo metu, jei ne vėlu dar, noriu atsakomybės
ir tvarkingumo, o tai pana su bernu jau draugauja, o daiktai kambary nežino vietos.