QUOTE(#Antradiene# @ 2010 03 17, 14:03)

taip atrodo....galvoji klauso jos patarimų

atrodo ir taip pasakoji ir kitaip, bet kiekvienas turbūt mokosi iš savo patirties, be to su vyresniąja pas mus radikaliai skoniai ir stiliai skiriasi, tai aš jau gal metai nebesikišu į apsirengimo stilių ir manieras, gal išaugs.....

Aga, žinau, kai draugą turėjau mačiau kaip su mergaitėm(dukra buvo, visai šauniai sutarėm ir dabar dar dovanėlę nusiunčiau, noriu kad žinotų jei ką yra į ka kreiptis) Taip taip, pagal save žinau viską pats perpranti.. Šiaip gal kad tada buvo tabu , bet manau intymus švietimas itin reikalingas, bent minimalus..nors neprapuoliaiu ir tada pati viskuo rūpinaus. Išvis niekas nepakeist tų moteriškų dalykėlių..
apie egzaminus pagalvoju, bet nebijau..mokosi ji. Kokius jūs egzaminus laikysit?mes pagrindinės mokyklos , tai jie mažai ką lemia taip manau
Taip apie šitus aš, na tikėkimės, nes maniškis jau kelinti metai nėra namie knygos atsivertęs, bet vistiek o kaip toliau.?.

o išmokyti bent jau dabar šiuo metu, jei ne vėlu dar, noriu atsakomybės
ir tvarkingumo, o tai pana su bernu jau draugauja, o daiktai kambary nežino vietos.

savo šiknos" atsisėdau, tai oho, motina visad mane nurašius, nežinojo tada ką dar tik temt pas mane į namus kad tik visiem parodyt Kaaip jos dukra tvarkos. Tai jei dar dėl berniuko nesusigėsta nepuola tvarkytis, tai kai tik savi namai atsiranda atsiranda noras ir tvaekytis vien jau iš to pasidarysiu kaip noriu, mano.