QUOTE(daivinycia @ 2010 04 04, 20:26)
Oi Melynakrauje, patinki tu man!
As savo berno klausiu konkreciai- ko nori pietum. Ir nespelioju, kas jam patiktu. Siaip juk zinau. Bet man reikia konkretaus atsakymo i konkretu klausima. Tada ir nesusipratimai neiskyla. Norejai- valgyk. Nevalgai - tavo reikalas. Ir jokiu kitokiu patiekalu. Jeigu mano pareiga yra valgyt padaryt, tai jo pareiga yra pavalgyt.As ne restoranas. Taskas.
Del intymaus. Gryztu gruodzio menesi is ligonines, narsau savo mobiliake.

- jis siuntes zinute (kodel is mano mobilkos, nezinau). Bet kokia zinute!!!!! Tekstas- " mes atradome musu kunus is naujo, kitoj sviesoj, aistroj, svelnume" ir kt. bla bla bla. Nuejau pas ji, sakau- ka cia reiskia? O paciai zvengas nesvietiskas ima. Kad pasimete, sako, sudas, kaip as neistryniau.

Karoce, papasakojo vaikis, kad "turejo reikalu" su kazkokia dama, kol manes nebuvo. Tai klausiu- nu kaip? Sako-
Nu man biski sokas buvo

Bet o ka sakysi, tik dar paklausiau ar apsisaugojimui ka turejo. Sako, aha, aisku.
Tai va.....

Valioo. va šito man ir reikėjo, nė pati nesuvokiau.. Tai dėėkui

ir už "nerestoraną ir kad patinkau

Taip ire padariau, parėjo, sako noriu, sakau ko, ..., sakau ok, bus..

Tik teko perprašyt bmanęs, mat formulę tuomet rodė, atrodo bandė perjungt

Sakau tuoj, 7ratai liko. Va ir mdar manu gerai išėjo kad ne tik jo norai svarbiausi, juk dėl egoizmo savo vyrus daugiausiai ir keikiam arne?..

Paskui gi idealistė paprašiau kritikos, išgirdau kad gal kiek aštroka, mėgstu kai žianu kurie kryptim tobulint reikia(PS aš perfekcionistė)
O dėl šito tai aš ir nusišypsojau, įsivaizduoju kaip jis nabagas pasdijautė.. hi.. Bet aš pati kaip ir norėčiau kažkokios pan progos, kad kalbą užvest galėčiau, nors tikrai žinau, kad kad ir kaip norėčiau- jis nekalbės, bet tik kad ir saugą primint, nors visai netikėtina kad nežino, bet kad jei ką bent pasakyt galėčiau, ar nesakiau

Vistiek fantastika, su tokiu baltu pavydu skaitau, kaži ko man taip noris iš jo atvirumo, matyt pati perdėm atvira tai ir taip, šiaip normaliai viskas fainas jis be galo, tik per didelis uždarumas knisa, na rimtai kai ką paprasto paklausi pvz kuo čia kvėpinais, tai tikrai neprivatumo pažeidimas.. Kraštutinumai... dar ką tik į lauką be bučiuko neišeidavo, o dabar nė kur būna nežinok.. Ai normaliai, pasisekė man su vaiku

PS atsakas tom kas vis bando paneigt ką darau va šiandienos vakarienė, beje indai (gamybos)jau čia suplauti, viryklė kriauklė švari.. :
http://img338.images...354/pic0258.jpg