Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

Nuspręndžiau kad man patinka "bjaurios" mamos lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Akk..o maniškis nėra nei vienos knygos perskaitęs.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 07, 11:44)
Maniskio didziausias  minusas - tingi ruosti pamokas ir tvarkytis. Bet as kaip cerberis: kiekviena miela diena tikrinu visus namu darbus  doh.gif . Bet kad jau uzsikroviau tokia nasta, tai ir velku... Mano bernas mokosi nuotoliniu budu, tai lengvai galiu sukontroliuot, kas uzduota ir kas atsiskaityta. Kompe ribojamas laikas, kada gali zaisti. baisiai jis del to pyksta, bet kitaip nebus. na ir megejas apsistatyti puodeliais ir lekstem, kol manes nera namie. Vos tik griztu, matau, kaip su visu kalnu indu keliauja i virtuve  biggrin.gif. Kambari susitvarko, bet megsta viska tiesiog sugrusti i spinta be jokios tvarkos. Tai as, kad pateisinciau bjaurios mamos varda, viska liepiu is spintos isimti ir pertvarkyti. Pyksta, bamba, susitvarko tam kartui, bet isvadu nedaro - kita karta vel toks pats jovalas. Del maisto problemu nera - nepatinka, ka as pagaminu, gaminasi pats. O daznai ir man pagamina, kavos i lova atnesa pasigerinti noredamas. Neruko, negeria, namo grizta ne veliau, kaip 21h. Kaip ir netureciau labai kuo skustis, jei ne tos pamokos. Isnaudos bet kokia galimybe nuo ju issisukt. Ir tas amzinas zaidimas kompu  doh.gif . Nors.... kai prisimenu save jo amziaus.... Pamoku neruosiau visiskai, rukiau ir grizdavau paryciais. Kompo tada nebuvo, bet visa laika budama namie skaiciau knygas. Tik tos knygos nebuvo is mokyklines programos. Zinoma, praejo viskas, bet tik dabar suprantu, kiek nervu mamai mano paauglyste kainavo...

thumbup.gif As su spinta kitaip darau- isverciu viska ant zemes, liepiu tvarkytis ir iseinu is kambario. biggrin.gif
Tai tavo vaikas tiesiog angelas.... laugh.gif
Atsakyti
Tuoj sprogsiu iš pavydo.. Niu aš perkrausčiau spintą, tipo sezonų kaita, garderobą peržiūriu, tai sudėjau viską ant jo lovos sakau atlik didielį darbą peržiūrėk viską, tai matau, kad perkrovė ant stalo ir po šiai dienai tebestovi.. Taip, spintose mano tvarka, bet gi madistas, už jį jau nepasakysiu ką rengtis ir galop kas tinka.. Net pamastau, gal mano vyresnis ar ką.. Et negražu, suskaičiavau kad pusantrų metų pareigos beliko.. g.gif aišku neaišku kaip su manim pačia bus, bet galvojau sakysiu gal kada, kad jei mokysis tai kol mokslai stengsiuos išlaikyt, o jei ne sukis kaip nori..žinoma iš namų nieks nažada varyt, bet na nežinau, kažkur jau taip girdėjau, gal teisinga?
Smagu kad buriamės į ratelį, vis kažkiek pasidalinus patirtim lengviau..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 07, 12:18)
Tuoj sprogsiu iš pavydo.. Niu aš perkrausčiau spintą, tipo sezonų kaita, garderobą peržiūriu, tai sudėjau viską ant jo lovos sakau atlik didielį darbą peržiūrėk viską, tai matau, kad perkrovė ant stalo ir po šiai dienai tebestovi..Taip, spintose mano tvarka, bet gi madistas, už jį jau nepasakysiu ką rengtis ir galop kas tinka.. Net pamastau, gal mano vyresnis ar ką.. Et negražu, suskaičiavau kad pusantrų metų pareigos beliko..  g.gif aišku neaišku kaip su manim pačia bus, bet galvojau sakysiu gal kada, kad jei mokysis tai kol mokslai stengsiuos išlaikyt, o jei ne sukis kaip nori..žinoma iš namų nieks nažada varyt, bet na nežinau, kažkur jau taip girdėjau, gal teisinga?
Smagu kad buriamės į ratelį, vis kažkiek pasidalinus patirtim lengviau..

laugh.gif thumbup.gif
Maniskis jau vaiksto kaip katinas aplinkui ir vis klausia, mama nu ar greit isvaziuosi. Sakau- aha, dar 2 valandos liko. Tai jau nebesulaukia, labai nori savarankiskai pagyvent tris dienas. Sako, eisiu alaus nusipirkt, lotuliukas.gif pasiimsiu pasa ir parodysiu, kad man jau galima (Vokietijoj nuo 16 m.). ax.gif Jam svarbu ne alus, o irodymas, kad jau gali pirkt. lotuliukas.gif Nu ir ka tu pasakysi, zvengiu ir tiek.
Arba ateina kartais i miegamaji, kai as dar lovoj guliu ir klausia, ar kavos noreciau i lova. Tai mano reakcija buna tokia - "ka prisidirbai", arba -"ko si karta nori"? hihihi.gif
Atsakyti
megalol.gif clap_1.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Fainai.. kad įsijuokiau.. išvis jūs man labai fainai bendraujat, tai su truputi balto pavydo vis paskaitau.. maniškis, tai jau man užuominom, kad aš jam kavos daryčiau cool.gif ..naglas kaip.. Net prisiminiau kaip įligoninę guliaus visa paš.. na ar susitvarkysi, tai taip sakė jis tik nesulaukia kada tu jam plotą paliksi.. lotuliukas.gif Šiaip tai fainai, kai gali pasitikėt savo vaiku ir juokaut šitaip thumbup.gif laabai fainai! Anądien ir mes pažaidėm minutę, mano kavą ėmė, aš "maldavau" atiduot, o kai ėmiau jis per pirštu man kepšnojo, tipo kaip vaikaui kai imt negalima lotuliukas.gif taip fainai pabuvo... O šiaip tai kai piktybiškai jo kompą savo kambarį laikau, tai jis kai žaidžia tai paasakoja man, kad šneka lotuliukas.gif , taigi aišku kad man dzin, bet ir kartu džiaugiuos stebiuos, kai gerai "supliusina" ar misiją praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 07, 11:01)
Tai tavo vaikas tiesiog angelas.... laugh.gif

Gal patartum, kaip ta angela mokytis priverst? Kai sedziu salia, raso beveik be klaidu, net kablelius sudeda, bet kai ner manes, tai net nosiniu ir tasku nereikia. Ir kaip kalbet su tokiu parazitu? Specialiai jis, ar ka???
Papildyta:
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 07, 10:56)
Nuspręndžiau kad man patinka "bjaurios" mamos lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
Akk..o maniškis nėra nei vienos knygos perskaitęs.. verysad.gif

Maniskis skaito, kai kompa atimu. Tada jau iki paryciu neatsitraukia. O paskui mokytojai giriasi: ,,as Remarka skaiciau", lyg tai butu buves jo pasirinkimas lotuliukas.gif Na bat rezultatas vistiek dziuginantis - skaito, nors ir priverstas.
Atsakyti
Na va,kaip ir sakiau,kad pora dienu pabus geras-tai siandien pats pamokas paruose be raginimu,indus isplove irgi be pasakymo thumbup.gif ! Ir siaip be ,,issidirbinejimu,, elgiasi! O,kad taip testusi kuo ilgiau g.gif ! Vakar pasedejo prie pamoku ilgiau-tai siand jau septintuka gavo! Ale tai kaip nedaeina,kad viso to galima ir be pykciu pasiekti! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 07, 16:47)
Gal patartum, kaip ta angela mokytis priverst? Kai sedziu salia, raso beveik be klaidu, net kablelius sudeda, bet kai ner manes, tai net nosiniu ir tasku nereikia. Ir kaip kalbet su tokiu parazitu? Specialiai jis, ar ka???

schmoll.gif Nepatarsiu. O pati ka rasei anksciau- pamoku neruosiau, rukiau, namo paryciais gryzdavau. Nu..... mamka, ko is vaiko nori? Nesivalkioja, pamokas ruosia, neruko(?), Remarka skaito.... lotuliukas.gif
Drauges bernas irgi nededa jokiu zenklu ant raidziu, ir zodzius parenka kuo trumpesnius, kad maziau darbo butu..... lotuliukas.gif
Melynakrauje, mano spyglys kaifuoja, kai "leidziuosi" uz ausies is kambario istempiama. Tipo, mamka neklauzada. nono.gif Tai kiek laimes jam buna: lotuliukas.gif
O cia per Velykas bajeri suskele. Pries tai nupirkom jam pora buteliu alaus drinks_cheers.gif (i vyrus gi pretenduoja). O Velyku isvakarese manes klausia- mama, ar Velyku zuikis man kiausini atnes? Maniau numirsiu is juoko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Alus ir Velyku zuikis...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 07, 22:17)
schmoll.gif  Nepatarsiu. O pati ka rasei anksciau- pamoku neruosiau, rukiau, namo paryciais gryzdavau. Nu..... mamka, ko is vaiko nori? Nesivalkioja, pamokas ruosia, neruko(?), Remarka skaito.... lotuliukas.gif

Noriu, kad pamokas paruoštų laiku. Noriu, kad iš savęs išspaustų maksimumą, nes gabus 4u.gif
Jis man kartais sako: mama, nenorėk, kad aš būčiau tobulas. Juk aš tik vaikas. Aš paauglys. Man gi turi bzichai užeit... Ir ką, teisus jisai. Bet juk taip norisi, kad vaikai nekartotų mūsų klaidų, kad jiems sektųsi geriau... Ech....

Ir tikrai nerūko. Mano uoslė kaip pėdsekio šuns biggrin.gif . Kažkada bandė, bet tai buvo seniai.

O alus ir Velykų zuikis - geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkiria: 07 balandžio 2010 - 23:51
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 07, 23:45)
Noriu, kad pamokas paruoštų laiku. Noriu, kad iš savęs išspaustų maksimumą, nes gabus  4u.gif
Jis man kartais sako: mama, nenorėk, kad aš būčiau tobulas. Juk aš tik vaikas. Aš paauglys. Man gi turi bzichai užeit... Ir ką, teisus jisai. Bet juk taip norisi, kad vaikai nekartotų mūsų klaidų, kad jiems sektųsi geriau... Ech....

Ir tikrai nerūko. Mano uoslė kaip pėdsekio šuns  biggrin.gif . Kažkada bandė, bet tai buvo seniai.

O alus ir Velykų zuikis - geras  lotuliukas.gif

Noret neuzdrausta. O gabuoliai tai labai daznai prie tinginio. As ir pati tokia, ir mano abu vaikai.
Mes visos norim, kad vaikai tobuli buti, kad jiems puikiai sektusi,jei galetume- tai visus akmenelius jiem kely nurankiotume.
Paauglyste ne klaida, o nelengvas laikotarpis. Tavo vaikas ta puikiai suvokia ir ivertina. Maniskis irgi daznai panasiai pasako. Todel as kantriai laukiu, kol tie visi "bzichai" praeis. O kad praeis, tai faktas. Mano didysis (dabar jau 23), kitaip kvailiojo. Mego isgert, pabaliavot, ruke, su draugais daug laiko praleisdavo, masinom per naktis pasitrankydavo (savom, nevogtom), zodziu nerami siela buvo. Kalbos jokios nepadejo, pasakydavo man- "neaiskink, zinau ka darau" ir tuo baigdavos. Nebuvo jis koks piktybinis, ne, bet ramybes nebuvo. O dabar - baige mokslus, turi panele, kartu gyvena Hamburge, dirba banke, zada karjera toliau daryt, dar mokytis, dar kazko siekt. O ir siaip- protingas, malonus, tvarkingas, paslaugus, nuosirdus, atviras. Labai didziuojuos juom. O kaimynai ir gimines visi sake- "nu is sito tai kazi kas iseis". Mociute (mano mama) jam ateiti "pranasavo" kalejime. O prasau! thumbup.gif
Kai palyginu abieju bernu paauglyste, tai "aktualusis" paaugliukas palyginus su broliu- tikras Dievo avinelis.
Tai va mamkos, taip jau buna.... Bet kantrybes tai nezmoniskos reikia. Ja ja...... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai vat taip ir yra, kad norim turbut daugiau, nei reikia. Vis ta nelemta baime, vis tas noras, kad nebutu kaimynu ir draugu linksniuojamas... Nors dazniausiai ir linksniuoja tie, kuriu paciu seimose nelabai kas gero yra. Ir kai pasiziuriu atgal, tai daugybe tokiu tetu, kaimyniu ir mokytoju pranasysciu neissipilde: visi sake, kad as ir profkes nebaigsiu, o turiu du aukstuosius, dirbu ir uzsidirbu. O mano buves klasiokas, baiges mokykla vos ne vienais penketais, tas pats, kuriam buvo prognozuojama puiki ateitis ir karjera - prasigere, nusivalkiojo. Tik labai gaila, kad visos tos gero noretojos tiek mano mamai, tiek man baisiai daug nervu istase...
Atsakyti
Taip taip,visaip su tais ,,blogieciais,, buna! Pavyzdziui,kai paskaitai apie dabartines tv zvaigzdes-kokie jie buvo paauglysteje negerieciai! Ir daugumai mokytojai ir tevai pranasavo bloga ateiti,o jie va,prasau ir mokslus baige,ir darbus turi... O man siandien skambino aukletoja,sako mokytojai skundziasi,kad pamoku metu visai nedirba,o visi atsakymai buna,,nezinau,nesuprantu,, doh.gif Sako,reikia su juo kazka daryt,kazkaip priverst mokytis,nes jis nekvailas,mokytis gali,gabumu turi,o tingi! Tai rytoj eisiu i mokykla kalbetis su kai kuriais mokytojais. blink.gif
Atsakyti