Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 23, 09:35)
Neišvirsi kai neturi iš ko.. patikėkit su tokiom atseit pajamom ir taip iš nupigintų tegyvenam.. Tai greičiausiai teks gul į ligoninę.. žinoma išgyvens, tik man kai jo šalia nėr blogiau, jis man labiau nei aš jam reikalingas kad išgyvent..

Va. Pati atsakei i visus savo klausimus.
Kas bus, kai jis kada nors namus paliks?
Tau reikia mokytis gyvent del SAVES. kol kas tu gyveni tik del JO.

Visa problema yra ne tavo paauglyje. Tau reikia viso to, ne jam. supranti? Tu jam tarnauji, ir lauki is jo dekingumo ir ivertinimo. Nesulaukus- pyksti.
Moteriske, liaukis! Nekomplikuok gyvenimo nei sau, nei vaikui.
As sikart visai rimtai, bet tikrai nepiktai. Melynakrauje, esi protinga moteris, susimastyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 23 balandžio 2010 - 10:27
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 10:55)

Visa problema yra ne tavo paauglyje. Tau reikia viso to, ne jam. supranti? Tu jam tarnauji, ir lauki is jo dekingumo ir ivertinimo. Nesulaukus- pyksti.
As sikart visai rimtai, bet tikrai nepiktai. Melynakrauje, esi protinga moteris, susimastyk.

Viską mokėjau ir net kitus mokiau, deje, nbenoriu čia dejuotis, tiesiog išties situacija su manim labai komplikuota, nė daktarai padėt nebegali.. Klysti tik gal dėl to, kad šiap ko gero problemų kaip ir nėra, išskyrus kad nenori nokytis, ir tai kad aš visiškai nelaukiu iš jo Nieko! Man nereikia nei įvertinimo nei dėkingumo, anei kad užaugęs atsidėkotų, nei kitokių marazmų, man užtektų tik mažučio supratimo, kad man dabar ir taip nelengva ir reikalinga pagalba, kad reikia nors kažkiek pataupyti ir negalima mėtyti maisto, juk nemažas, kaip pažįstama užėjus jam pasakė, dabar turi jau imtis viską tvarkyt, tikrai paprašytas galėtų padėt.. nes kai pacanas atšauna, ką pati nemoki sienoj skylės išgręžt..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 23, 10:45)
Viską mokėjau ir net kitus mokiau, deje, nbenoriu čia dejuotis, tiesiog išties situacija su manim labai komplikuota, nė daktarai padėt nebegali.. Klysti tik gal dėl to, kad šiap ko gero problemų kaip ir nėra, išskyrus kad nenori nokytis, ir tai kad aš visiškai nelaukiu iš jo Nieko! Man nereikia nei įvertinimo nei dėkingumo, anei kad užaugęs atsidėkotų, nei kitokių marazmų, man užtektų tik mažučio supratimo, kad man dabar ir taip nelengva ir reikalinga pagalba, kad reikia nors kažkiek pataupyti ir negalima mėtyti maisto, juk nemažas, kaip pažįstama užėjus jam pasakė, dabar turi jau imtis viską tvarkyt, tikrai paprašytas galėtų padėt.. nes kai pacanas atšauna, ką pati nemoki sienoj skylės išgręžt..

Ne, nu zinai, viskam yra ribos. Atsautu man sitaip!.......sedetu needes, negeres, ir aplamai..... irnesakyk.gif
*****, jeigu toks pinigu stygius, tegu eina grazuolis vasara kur padirbt, privaciai ar kaip. Nauda bus keleriopa. Visiems.
Atsakyti
pati turiu du vaikus.. paauglius. ir neturiu beveik jokiu problemu. zinot kodel? todel kad jusu problemos-jusu poziuris. vienintele Daivinycia i viska ziuri taip kaip reiktu. visos kitos bando nugyventi savo vaiku gyvenima ir be ju nemato nieko aplink. baisiausia kad nemato jog pacios yra zmones. moterys. maziukas mevalgo, maziukas nesimoko, maziuko kojines reikia surinkt. ne maziukai jie. ir puikiai supranta kad naudotis galima tuo kas pats leidzia su savim taip elgtis.
Atsakyti
Tai jis ir pats preitą vasarą klausė ar nežinau kur galima, bet kad nieks nenori tų nepilnamečių, gal didžiuosiuos miestuos lengviau rast, bet gi ir suaugusių kiek darbo neranda, o čia.. Jei atvirai man per sunki mintis kad negalėčiau net savo vaiko išlaikyt, tačiau kad ir kaip raučiaus plaukus ir visi pritartų, kad gyvenimas žiauriai neteisingai su manim pasielgė, nieks nepasikeis, sėdžiu ir nuo įtampos besistengiant sugalvot ką padaryt net vaistai nebeveikia.. Man savęs negaila noriu tik kad mano vaikas turėtų normalų gyvenima, juk kaip pats sako, aš nekaltas kad tu tokia.., ačiu die dar bent vaikystė gal nebloga buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 23 balandžio 2010 - 11:37
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 23, 11:36)
Tai jis ir pats preitą vasarą klausė ar nežinau kur galima, bet kad nieks nenori tų nepilnamečių, gal didžiuosiuos miestuos lengviau rast, bet gi ir suaugusių kiek darbo neranda, o čia.. Jei atvirai man per sunki mintis kad negalėčiau net savo vaiko išlaikyt, tačiau kad ir kaip raučiaus plaukus ir visi pritartų, kad gyvenimas žiauriai neteisingai su manim pasielgė, nieks nepasikeis, sėdžiu ir nuo įtampos besistengiant sugalvot ką padaryt net vaistai nebeveikia. Man savęs negaila noriu tik kad mano vaikas turėtų normalų gyvenima, juk kaip pats sako, aš nekaltas kad tu tokia.., ačiu die dar bent vaikystė gal nebloga buvo..

Vat tas mano paryskintas sakinys. Ka jis reiskia? kodel jis teisinasi?
Atsipalaiduok, daryk kazka DEL SAVES, nu prasau taves. Kodel tu nori uz visa pasauli atsakinga but?
As jau nebzinau ka pasakyt.... schmoll.gif
Mano sesuo irgi ejo is proto del savo vienturtelio. Jei butu galejus, tai butu uz ji ir sukramcius, ir nurijus. I musu visu nuomones ji nereagavo ir vis save teisino, kad atlieka motiniska pareiga. Rezultatas to viso- jis ir po siai dienai neranda sau "tinkancios" moters/merginos. O vyrukui jau virs 30.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 23 balandžio 2010 - 13:23
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 10:55)

Galiu tik visiškai pritarti šiai nuomonei.
Papildyta:
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 14:18)
Vat tas mano paryskintas sakinys. Ka jis reiskia? kodel jis teisinasi?
Atsipalaiduok, daryk kazka DEL SAVES, nu prasau taves. Kodel tu nori uz visa pasauli atsakinga but?
As jau nebzinau ka pasakyt.... schmoll.gif 
Mano sesuo irgi ejo is proto del savo vienturtelio. Jei butu galejus, tai butu uz ji ir sukramcius, ir nurijus. I musu visu nuomones ji nereagavo ir vis save teisino, kad atlieka motiniska pareiga. Rezultatas to viso- jis ir po siai dienai neranda sau "tinkancios" moters/merginos. O vyrukui jau virs 30.

Gal gyvenime per daug tos vienos moters buvo-mamos, todėl dabar ir nebereikia merginų smile.gif
Papildyta:
Mėlynakrauje, aš noriu jums patarti, kad daugiau dėmesio skirtumėte sau, turite savo gyvenimą, esate ne sena. Mane dusintų tokia mamos priežiūra, patinka būti savarankiškesniam. Pagyventų sūnus kažkiek laiko vienas, atsibostų ir ta netvarka, ir kojinės išsvaidytos, susirinktų, susitvarkytų, o dabar jam to nereikia, nes viską padarote jūs.
Atsakyti
na jei 30m ir vyras su mama gyvena ir uz ji mama gyvena, tai kam vyrukui vargti?
Atsakyti
Labai labai jums dėkinga, vien jūsų nuoširdumas man daug reiškia wub.gif Suprantu viską ką jūs sakote ir visiškai su jumis sutinku, tikrai ir pati taip galiu patart, deje, tai ką aš kalbu apie sveikata, tai ir yra, kad greičiausiai išvis nebegalėsiu dėl savęs gyventi, išvis gyventi save kas minutę verčiu tik iš pareigos.. Atleiskit kad čiakaip veronika kokia , bet nežinau kaip jum paaiškint, kad mano situacija nepanaši nei į vienos.. Žinokit, aš esu visiškai įšsitikinus kad dėmesiu jo netik kad nedusinu, bet dažnai pagalvoju kad net kaip tik turėčiau daugiau jam jo skirti, be to išvis jau anksčiau prisiklausius tokius 30mečius mamyčiukus ir apmasčius ką Vasaris sako, tai yra apie Edipo kompleksą ir ieškau nuolat visokios informacijos straipsnių, kad to neįvaryt.. Na gražinu..iki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 23, 13:39)
Labai labai jums dėkinga, vien jūsų nuoširdumas man daug reiškia wub.gif  Suprantu viską ką jūs sakote ir visiškai su jumis sutinku, tikrai ir pati taip galiu patart, deje, tai ką aš kalbu apie sveikata, tai ir yra, kad greičiausiai išvis nebegalėsiu dėl savęs gyventi, išvis gyventi save kas minutę verčiu tik iš pareigos.. Atleiskit kad čiakaip veronika kokia , bet nežinau kaip jum paaiškint, kad mano situacija nepanaši nei į vienos.. Žinokit, aš esu visiškai įšsitikinus kad dėmesiu jo netik kad nedusinu, bet dažnai pagalvoju kad net kaip tik turėčiau daugiau jam jo skirti, be to išvis jau anksčiau prisiklausius tokius 30mečius mamyčiukus ir apmasčius ką Vasaris sako, tai yra apie Edipo kompleksą ir ieškau nuolat visokios informacijos straipsnių, kad to neįvaryt.. Na gražinu..iki wub.gif

O kodel tada mums visiems atrodo priesingai? Mes susidarom nuomone is to, ka tu rasai.
Iki ligos tu buvai kitokia, kaip supratau, kieta ir griezta. Dabar taip nebeiseina, tai puolei i kita krastutinuma- be proto mylet (ar cia tikrai meile?) ir tarnaut. Tu paprasciausiai nesusitvarkai pati su savim. Todel ir siulau susirupint pirmoj eilej SAVO gyvenimu. Kas tau is to, kad karstligiskai ieskai atsakymu i visus klausimus, narsydama internete, ieskodama straipsniu ir t.t.? Matai prie ko priejai, kad net vaistai nebepadeda. Todel sakau- sustok, nurimk, atsipalaiduok ir rupinkis savim!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 23 balandžio 2010 - 14:09
bln ne,nu mane zudo toks isitikinimas.
mano tevai irgi begalo tikejo,kad per mazai demesio duoda mums vaikams...dienomis dirbdavo vakarais namie tik budavo...bet nu vistiek, pasidarydavom valgyt, issiskalbdavom ir nemirem nei badu nei del demesio trukumo...beto nepatikesit gal,bet TEVU MEILE JAUTEM IR BE NESIMO PUSRYCIU I LOVA
vaikui uztenka pasakyti myliu,apkabinti, paguosti kai sunku,pabarti kai reikia,pareikalauti kazko(na tai rodo,kad tevams rupi vistik,o ne nusispjaut i tave).

jums atrodo,bet pasistenkit ,kad nebeatrodytu smile.gif pasistenkit tikrai del saves, prisiminkit zmogus be maisto gali istverti ilgai, o vandens krane manau uzteks sunui smile.gif ir patikekit jus jo netraumuosit, nes tikrai bus komedija,kai jam paciams reikes savim pasirupinti ir bus tas pats kaip su mano drauge (22m bet mama iki siol pusrycius ir vakariene daro,net kavos kas kelias valandas atnesa ir isskalbe viska ir net kambari sutvarko), pabuvus viena sumaste,kad reik kiausini issivirti(nes atrode lengviauses patiekalas) ir ka,ogi idejo i mikrobange ir nustebo,kai kiausinis sprogo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 23, 14:09)
bln ne,nu mane zudo toks isitikinimas.
mano tevai irgi begalo tikejo,kad per mazai demesio duoda mums vaikams...dienomis dirbdavo vakarais namie tik budavo...bet nu vistiek, pasidarydavom valgyt, issiskalbdavom ir nemirem nei badu nei del demesio trukumo...beto nepatikesit  gal,bet TEVU MEILE JAUTEM IR BE NESIMO PUSRYCIU I LOVA
vaikui uztenka pasakyti myliu,apkabinti, paguosti kai sunku,pabarti kai reikia,pareikalauti kazko(na tai rodo,kad tevams rupi vistik,o ne nusispjaut i tave).

jums atrodo,bet pasistenkit ,kad nebeatrodytu smile.gif pasistenkit tikrai del saves, prisiminkit zmogus be maisto gali istverti ilgai, o vandens krane manau uzteks sunui smile.gif ir patikekit jus jo netraumuosit, nes tikrai bus komedija,kai jam paciams reikes savim pasirupinti ir bus tas pats kaip su mano drauge (22m bet mama iki siol pusrycius ir vakariene daro,net kavos kas kelias valandas atnesa ir isskalbe viska ir net kambari sutvarko), pabuvus viena sumaste,kad reik kiausini issivirti(nes atrode lengviauses patiekalas) ir ka,ogi idejo i mikrobange ir nustebo,kai kiausinis sprogo doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O siaip su viskuo drinks_cheers.gif
Atsakyti