QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 10:55)
Va. Pati atsakei i visus savo klausimus.
Kas bus, kai jis kada nors namus paliks?
Tau reikia mokytis gyvent del SAVES. kol kas tu gyveni tik del JO.
Visa problema yra ne tavo paauglyje.
Tau reikia viso to, ne jam. supranti? Tu jam tarnauji, ir lauki is jo dekingumo ir ivertinimo. Nesulaukus- pyksti.
Moteriske, liaukis! Nekomplikuok gyvenimo nei sau, nei vaikui.
As sikart visai rimtai, bet tikrai nepiktai. Melynakrauje, esi protinga moteris, susimastyk.
Galiu tik visiškai pritarti šiai nuomonei.
Papildyta:
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 14:18)
Vat tas mano paryskintas sakinys. Ka jis reiskia? kodel jis teisinasi?
Atsipalaiduok, daryk kazka DEL SAVES, nu prasau taves. Kodel tu nori uz visa pasauli atsakinga but?
As jau nebzinau ka pasakyt....
Mano sesuo irgi ejo is proto del savo vienturtelio. Jei butu galejus, tai butu uz ji ir sukramcius, ir nurijus. I musu visu nuomones ji nereagavo ir vis save teisino, kad atlieka motiniska pareiga. Rezultatas to viso- jis ir po siai dienai neranda sau "tinkancios" moters/merginos. O vyrukui jau virs 30.
Gal gyvenime per daug tos vienos moters buvo-mamos, todėl dabar ir nebereikia merginų
Papildyta:
Mėlynakrauje, aš noriu jums patarti, kad daugiau dėmesio skirtumėte sau, turite savo gyvenimą, esate ne sena. Mane dusintų tokia mamos priežiūra, patinka būti savarankiškesniam. Pagyventų sūnus kažkiek laiko vienas, atsibostų ir ta netvarka, ir kojinės išsvaidytos, susirinktų, susitvarkytų, o dabar jam to nereikia, nes viską padarote jūs.