QUOTE(Reika @ 2010 04 26, 14:18)
manau pasijustum maloniai,kad vistik rupi tevui

na man pasiseke,kad tevai abu gamino abu tvarkesi(tetis auges be tevu, tai tokie dalykai jam iprasti,o ir seima svarbi,todel miela prisiminti kaip bande kasas pinti arba kaip liepe nesakyti mamai jog ikritau jo "priziurima" i cementa skysta

)
MB tuo tarpu seimos modelis "jo tevas viskuo rupinasi viska daro, todel dziaugiuosi,kad sunus ir be paskatinimu mato,kad reik padeti,o ne prie tv gulet

nu tikrai miela

beje,man irgi tete pindavo kasas,uzrisdavo batus,kai buvau gana didele...bet paskutinem dienom pagalvojau ir supratau,kad niekad negirdejau,kad jis mane myli

lb grieztas ir piktas jis,bet niekad nesijauciau nemylima,greiciau laikiau nuoskaudas del neteisybiu ir nepalenkiamumo
labai negerai,kai tevai skirtingai aukleja,gal vertetu susest kartu su vyru,isjungt tv ir pakalbet apie jo kaip tevo pareigas.Jei jau taip vienodai jam ant sunaus,jei tikrai jokio skirtumo,gal priimtu jusu norus(ka jis turetu sakyti,kada nuvyti ruosti ruosos darbu ir pan)-jam tereiketu trumpam pakilti nuo sofkutes ir riktelti,kad dabar reikia daryti tai ir tai.
Ir manau uzauges vaikas nejaus pagarbos tokiam tevui,na nebent jie labai gerai sutaria,bet taip neatrodo-veikiausiai minimumas to vyrisko bendravimo pas juos.Uztat uzauges gal jums padekos,kad taip ardetes del jo.
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.