QUOTE(Melynakrauje @ 2010 02 04, 14:18)
O taip, tema gyva, atsirado kam tapo be galo aktualu. Va va ir aš dabar už šito laiko posakio kabinuos, gal tikrai per daug panikuoju, va pasitaikė, kad mano baimė, jog paveldėjo (nereik sakyt iš ko) tinginį, o va paėmė ir nukasė sniegą vieną dieną

Devintam danguj buvau.. ir kojines vieną dieną radau išneštas, na tik vieną bet vistiek jau šis tas, dabar stengiuos žiūrėt kad egoizmas nevešėtų, net paprašyta nelekiu norų pildyt, nors kitaip nebus, bet susimastau kad gal nėra labai gerai (jam) kad jis vienintelis mano gyvenimo centras.. Paskutiniu metu išvis susimasčiau apie tuos visus edipo kompleksus ir pan, o ką daryt kad visdokių tokių neprivaryt? Skaitinįėjam psistraiupsnius..
brangioji as ir taip maniau, gyvenau nuo MB kad jam butu geriau,daug ka dariau galvojau nesugebes, SUGEBA dar ir kaip, kai atvaziauojubsutvarkau pagal galymybes, WC nesvarus, sakau kaiptau nuo draugunegega o jis sako dzin, na jei kam dzin man tuo labiau, pas mane tvarkinga, kiek sugebu sutvarkau, o daugiau dzin

brangioji jei jam ne geda?
tai kas mums
mano mama sena, gryztu,nutrauliu dulkes, voratiklius, isvalau WC, sutvatkau namus, bet jei jo mergos tokios zemos kad joms tinka tokoai betvakve, VALIO
, vadinasi jos dvasios ubages, vadinasi mes savo vaikus privalom pries jas nuteikti, bent mano dabar nusiteikia, jam jau beveik 19m, o visa kita manau sugebesiu valdyt, tuo labiau kad jis pasiduoda, jei kas rasyk brangioji i az