QUOTE(sena niekšė @ 2010 03 12, 19:05)
nieko sau

tai kad čia jau nebe paauglys. spirt į užpakalį tokiam

na taip galima ir i uzpakali, taciau vistiek jis mano vaikas, matau pati savo klaidas padarytas, jam mazam bunant, apie ta gerima: kai apsivedem su MB, pasakiau kad jokio vaiksciojimo ar slaistymosi po barus ar kitur, jei nori isgert tai daryk namuose, na nesakau kad tai buvo kasdienis reiskinys, taciau jei kas noredavo pasedet , draugai giminaiciai, tai vykdavo pas mus, ko gero jis tai visa mate ir tai nusinese i savo gyvenima, aisku buvo kad lakste kitur, bet paskutiniu metu,kai nori baliavot tai daro namuose, neisvarysi, is dalies gerai, bent zinai kad salyginai yra saugus, juk proto dar nerasta
del pinigu, ar daiktu, nors buvo mylimas, aisku ir dabar mylimas ir nors netruko tarpusavio bendravimo, gaudavo viska kas geriausia, maistas, drabuziai, laisvalaikis ir t.t. nes finansiskai stengiausi buti nepriklausoma ir tai daryti sekesi, vaikui daviau viska ko neturejau pati, nes mirus tevui man buvo 13m, teko visko ir bui nedavalgiusiai ir neaprengtai ir be avalynes

, todel vaikui sukuriau kitokias salygas, taip jis islepo, dabar nesupranta kad viska reikia uzsidirbti, mano kad mama viska duos, taciau krize mane paliete lb skaudziau ir ji prasidejo daug anksciau nei zmones suprato kas yra krize, dabar mano vaikas nesupranta, kad mama turejusi savo imone, kazkada buvusi darbdave, gali sandytis dabar pati ir eit dirbt kitiem, svaigsta kad pradeciau dirbt savo versle ir toliau bet mano srityje, tai daryti siuo momentu butu neimanoma

, taciau jei ir imanoma vaikui jau nebedalinciau simtais pinigu, kad ji galetu su draugais nueit i kina ar i picerija, drauge viena karta kai pamate tai tai kalbejo visus metus ir priekaistavo kad as neturiu proto, taip ji buvo teisi, bet as tik norejau kad vaikui nieko netruktu, stengiausi buti jo draugu, daug laisvalaikio skirti jam, mes buvome tokie artimi ir tai jis nesigedydavo rodyti prie zmoniu, kad kai nuvaziavom i svecius pas pazystamus ir seimininke auginanti pati 2 dukras ir 1 sunu, pasake as ir noreciau taip, bet mano dukros nesielgia taip su manim, nekalbant apie sunu, man taip buvo gera tai girdet, bet teko patart tiek kad reikia paciai ispuoseleti toki artuma su vaiku, ko gero dabar tai mamai as pavydeciau dabartiniu jos santykiu su savo vaikais, na gal ne santykiu, bet bent paklusnumo, taciau zinau viena kad mano sunus bent ne veidmainis, ka galvoja ta sako, neapsimetineja, bet manau kad dabartinis jo marazmas praeis, tik man reikia rasti paciai priejima prie jo, kartais tikrai nuosirdziai bendraujam, kalbames, tariames, taciau dabar jis labiau myli ir pasiiki savo draugais nei tevais, skaudu bet zinau kad reikia islaukti laiko
Melynakrauje. mano sunui ir viskas nesiojama prie kompo, tai ko gero dabartiniu laiku vaiku liga, o pasitiketi mes jais turime, manau ne karta jie mums irode kad gali viska pasidaryti patys, bet mums jie dar musu maziukai vaikuciai, o kas del to apie ka tu galvoji, tikrai neuzdek savo vaikui tokios nastos, tu jam esi be galo reikalinga nors to mumss atrodo ir neparodo, bet jei tik pabandytum tai padaryt,pamatytum kaip jis del taves kovotu, sakau tai is savo patirties