Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

QUOTE(saulyte24 @ 2010 04 08, 00:23)
abu gimdymai skirtyngi, pirmas ilgas ir skausmingas  doh.gif  o antras lengvas ir greitas  smile.gif

Antras gimdymas vyko daug greiciau
Atsakyti
Pirmas gimdymas - per 3val., be plyšimų ir skausmo nebuvo kada labai pajust, o antras gimdymas panašiai - gal 2,5val., irgi be plyšimų. Žodžiu, super 4u.gif , linkiu visoms mamytėms tokio lengvo gimdymo, kaip mano.
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2010 04 28, 10:09)
Pirmas gimdymas - per 3val., be plyšimų ir skausmo nebuvo kada labai pajust, o antras gimdymas panašiai - gal 2,5val., irgi be plyšimų. Žodžiu, super  4u.gif , linkiu visoms mamytėms tokio lengvo gimdymo, kaip mano.

Man trečias gimdymas (nuo sąrėmių pradžios) truko pusvalandį ax.gif Pirmasis- dvi valandas. Taigi būna ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 27, 14:37)
Buvo daaaug sunkesnis. Bet tik del to, kad viskas buvo laabai greitai. Dvi valandytes ir Martukas gimė. Nebuvo kalbos apie jokį nuskausminimą, epidūrą ir pan. Savijauta daug geresnė, galėjau iš karto vaikščioti, tiesa, niekur nei plyšo, nei kirpo  thumbup.gif

aš ir antro laukiu ir galvoju kaip man čia bus 4u.gif su pirmu truputi kirpo ir siuvo, bet nieko nejutau g.gif gal antrą pavyks be kirpimo pagimdyti smile.gif įdomu, kaip dvynukai gimsta, jaučiu kirpimo tai tikrai reikia unsure.gif
Atsakyti
Su pirmu gimdymu ligoninėje užtrukai 12 valandų iš jų 55 minutės stūmimo, su antru gimdymu užtrukau 4 valandas iš jų 5 minutės stūmimo bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas- 18 valandu klykimo be nuskausminamuju. Sunkiai ir ilgai stumiau dukryte. Kirpo. Antra gimdymas- nespejau gaut epiduro, nes apsisukau per 2 valandas.Plysau. smile.gif
Atsakyti
Pirmas truputi sunkesnis ,antras lengvesnis ,trecias is viso lengvas ,dabar bijau namuose nepagimdyt blink.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas 6 val. truko, bet su epiduru, tai skausmo beveik jokio nejauciau smile.gif Isstumiau gana greitai, bet kirpo... Antras gimdymas 3,5 val. jokiu nuskausminamuju nespejo suleist, nes atsidarinejo kaklelis labai greitai isstumiau vaika per tris stumimus smile.gif Vel sukarpe per sena randa, bet gyjimas nepalyginsi greitesnis ir maziau skausmingas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas truko nuo 8val. iki 16val. su labai skausmingais saremiais, o su antru saremiai prasidejo 22val. nebuvo tokie skausmingi, ir pagimdziau 23val. 40 min. taigi antras gimdymas praejo daug sklandziau smile.gif
Atsakyti
man antras buvo daug sunkesnis ir skausmingesnis unsure.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif Mano du nėštumai ir gimdymai skiriasi kaip diena ir naktis. Skirtumas tarp mano sūnų 6 metai. Pirmas nėštumas būvo pakankamai lengvas neskaitant pykinomo, ir gimdymas greitas bet skausmingas,teko kirpti . Antras nėštumas be galo sunkus,o gimdymas palyginus visai ir nieko biggrin.gif Gimdžiau be epidurinės ir pirmą ir antrą vaiką tongue.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas truko 12 h, antras 1h smile.gif Pirmo metu buvo subadytos abi rankos, veidas isejes dememis, klynas susiutas, jegu nulis. Antro gimdymo metu isvengiau adatu isskyrus kai siuvo, bet rankos liko sveikos ir veido oda neka tepasikeite, ir jegu daugiau. Pirma gimdziau su skatinamais ir ligoninej smile.gif antra be skatinamu smile.gif chi chi ir greitojoj smile.gif Parazitai,kad uzdare Sakiu akuserini, gal buciau spejusi iki jo nuvaziuot...
Atsakyti