Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

QUOTE(Rianka @ 2011 02 27, 20:55)
Mano atveju abu nėštumai buvo vienodi (lengvi) ir gimdymai tokie patys - lengvi ir greiti.  4u.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Manau kiekvienai skirtingai. Mano abu gimdymai labai skyresi. Abu kartus gimdziau naturaliai, be nuskausminamuju, tai realiai galiu ivertint skirtumus. Pirmas-ilgas ir sunkus, nuo saremiu pradzios iki pagimdymo 17.5 val (16.5 val skausmas buvo varginantis), dalies nepamenu, laaaabai skaudejo, samone trukinejo, stumimas uztruko apie 1.5 val, veikla stojo, skausmas didejo. paskutiniu 3 valandu nelabai ir pamenu. Antras-vos spejau nuvaziuot. Varginanciu saremiu gal 5 val, bet ir tai jie buvo tokie, kad lyginant su pirmu gimdymo galvojau, kad prie tokio skausmo atsidarymas turetu but apie 5 cm, o nuvaziavus paaiskejo, kad 8cm. Vaikeli isstumiau per 0.5val. Visa laika buvau blaivaus proto, tarp saremiu ir tarp stumimu juokavau su akuserem. 4u.gif
Atsakyti
du akrtus buvau nescia, abu nestumai labai panasus, nekomplikuoti, lengvi, be jokiu dideliu negerumu, negalavimu.gimdymai irgi abu greiti ir lengvi. nors antrakart pagimdyti teko visai greitai, vos 20 minuciu visam reikalui prireike, primas kiek uztruko lyginan su antruoju - 4,5 h praejo nuo pirmuju skausmu iki pabaigos smile.gif
Atsakyti
na ka,galiu ir as jau pasakyt si ta apie antra gimdyma.pirmas buvo 36-37 sav.nuo vandenu nubegimo iki gimimo buvo laikas 4 val.antras -39-40 sav.nuo saremiu iki gimimo buvo apie 2 val ir 20 min...saremiai tikrai nera pats maloniausias dalykas,bet antrasis gime greiciau.praktiskai vienu geru stumimu. clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judev: 21 kovo 2011 - 14:59
QUOTE(Arvena @ 2011 02 17, 20:37)
Antras gimdymas buvo žymiai skausmingesnis, nors ir trumpesnis.

Man ir taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip matau daugumai antrasis gimdymas buvo skausmingesnis cool.gif nu idomu kaip paciai bus, nors pirma pagimdziau gana greitai,pats stumimas vos 10min uztruko, bet skausmelis tai nemenkas buvo..gal del to,kad skatintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 03 22, 10:42)
Kaip matau daugumai antrasis gimdymas buvo skausmingesnis  cool.gif nu idomu kaip paciai bus, nors pirma pagimdziau gana greitai,pats stumimas vos 10min uztruko, bet skausmelis tai nemenkas buvo..gal del to,kad skatintas  g.gif

Man ir daktarė sakė, kad antras bus greičiau, bet skausmingiau. Tikiuosi, kad pačiai bus geriau 4u.gif
Atsakyti
Lengvesnis ir perpus trumpesnis. Pagimdziau per 3,5val. Del skausmo palyginimo, nieko negaliu pasakyt, nes pirma gimdziau su epiduru, bet antro gimdymo metu - skausmas tikrai pakenciamas, tikejaus baisiau smile.gif
Atsakyti
Man abu gimdymai buvo CP. Antras buvo labai labai lengvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas buvo liuksiskas thumbup.gif , kad ir gimdziau 10val, bet skausmo nelabai jauciau, bet vat pradzia antro nestumo, tai jau kazkodel galvoju, kad laime nenusisypsos antra kart g.gif

Judev pasiseke cia tau su tuo vienu pastumimu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai pirma gimdziau 36-37 sav ir viskas buvo per 4 val nuo vandenu nubegimo,sakiau labai viskas greit.sitas nestumas tesesi beveik iki paskutiniu dienu.sakiau jau teks turbut skatinanciu paragaut...bet...pasirodo viskas buvo dar greiciau.gerai,kad ligonine uz kilometro nuo namu.jei reiktu is toli vaziuot?ar netektu tik iejus i skyriu ir gimdyt? g.gif
Atsakyti
Laiko atžvilgiu buvo trumpesnis truko tik 6 val (pirmas gimdymas 11 val) Bet antras skausmingesnis, nors po antro gimymo savijauta buvo daug geresnė nei po pirmo..
Atsakyti