Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Nenorejau kurti naujos temos del vieno kluasimo, todel paklausiu cia 4u.gif Ar antras gimdymas prasidejo anksciau negu pirmas (daug kur raso, kad antra vaikiuka pagimdo anksciau termino) 4u.gif
Atsakyti
mane kai laukiausi tap pat domino sitas klausimas...as pirmaji gimdziau 36-37 sav,antraja 39-40 sav 4u.gif
Atsakyti
Man terminas abieju mergaiciu buvo 25d., abi gime 27 tongue.gif
Pirmaja gimdziau 16val, antraja 5val bigsmile.gif
Bet cia ne taisykle, kad antras lengviau, mano drauge 3cia vaikute gimde 10val, o pries tai du per kelias valandas 4u.gif
Atsakyti
antras buvo daug trumpesnis ir lengvesnis
Atsakyti
Skausmingi saremiai tesesi mazdaug 3-4 h gimdant pirma ir apie 2 h gimdant antra.
Atsakyti
abu kartus nestumas buvo lb sunkus, tik gimdymai skyresi mirksiukas.gif su pirmu nuo pirmuju saremiu apie 23 val(stumimas apie 15min), o su antra tai apie 10val( stumimas apie 15min) tik, kad antra syki saremiai paskutine valanda buvo zymiai skaudesni nei pirma syki mirksiukas.gif
Atsakyti
Abu nestumai skirtingi: pirmas lengvas,gimdymas taip pat nesunkus ir greitas (viso 2val),o antras sunkus,laukiu nesulaukiu gimdymo kaip jau bus taip,tikiuos,aisku,kad irgi lengvas bus,nors,jis man kaip pirmas,nes nuo pirmojo praejo jau 13 metu tongue.gif Neuzilgo parasysiu kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nėštumai abu vienodi buvo, tik antrąkart pykino ilgiau ir sunkiau. Gimdymai skirtingi kaip diena ir naktis, pirmasis 25val ir su vakuumo taurele baigės; antrasis super super greitas ir lengvas, be jokių plyšimų ax.gif.
Atsakyti
Man abu kartus saremiai praejo labai nesunkiai - i ligonine abukart atvaziavau su 9cm atsidarymu, bet pirmakart teko 30-40min pavargti stumiant ir nesitikejau, kad skaudes labiau nei per saremius, truputi plysau, siuvo. Per antra gimdyma stumimas pranoko visus lukescius - pavariau per 5min, buvo tik nedideli nubrozdinimai, kuriu ne siuti nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Pas mane abu gimdymai daug maž vienodi, abu kartus nevyko jokia gfimdymo veikjla, išskyrus sąrėmius, abu kartus leido skatinamuosius, o jau paskui viskas labai greitai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmas truko apie 15 val su skatinimu ir galiausiai epidiuru ....

Antras truko 3.40 min skaiciuojant nuo pirmu saremiu pradzios mirksiukas.gif tik skaudejo per pati stumima gerokai labiau, nes be epidiuro, ir vaikas didelis buvo (4650 gr) smile.gif
Atsakyti
Pirmasis gimdymas buvo sunkus - 18h gimdykloj saremiaujant be epiduro (nes butu dar suletine veikla), pabaigoj dar skatinancius leido..Buvau labai nusikalus, kazkur 1-2h po gimdymo man iskrite is atminites-vyras papasakojo...Antrasis - gimdykloj 50 min. vel be epiduro, buvau ryte gavus tabletyte skatinanciu. Abu kartus i gimdykla keliavau su 4 cm atsidarymu. PO antrojo gimdymo galejau vos ne is kart vaziuot namo-taip gerai jauciausi bigsmile.gif
Atsakyti