Man antras gimdymas buvo lengvesnis nes praejo greitai, mazdaug per 3 val nuo saremiu pradzios pagimdziau, skaudejo taip pat kaip ir per pirmaji, tik gal buvau trupuciuka kantresne

antras daug skaudesnis buvo uz pirma

Tikiuosi ir aš, kad antras gimdymas ne bus sunkesnis už pirmąjį arba bent jau neplyšiu
su pirmąja į gimdyklą papuoliau 20,30 su 4 cm atidarymu ir beveik nieko nejausdama. O 23.15 jau tapau mama, nors gydytoja žadėjo tik paryčiais
Dabar nuteikinėju save, kad irgi bet kokiu atveju viskas bus gerai, lengvai ir greitai.
Bet baimės prisipažinsiu man daugiau, nes jau žinai kas laukia

su pirmąja į gimdyklą papuoliau 20,30 su 4 cm atidarymu ir beveik nieko nejausdama. O 23.15 jau tapau mama, nors gydytoja žadėjo tik paryčiais

Dabar nuteikinėju save, kad irgi bet kokiu atveju viskas bus gerai, lengvai ir greitai.
Bet baimės prisipažinsiu man daugiau, nes jau žinai kas laukia

1gimdymas buvo greitas,skausmingas. 7ryto nubėgo vandenys-jokių saremiu,skausmu.9ryto atvarem į ligonine-7cm,10ryto paguldė i gimdykla,prasidėjo skausmai,12.45 sunelis buvo ant rankų,nei plysau nei kirpo.
2gimdymas jokių skausmu,nieko,atvaziavau į ligonine gultis į patologini skyriu,paguleti iki gimdymo,priimamajame apziuri 6cm,šiandien gimdom!
aš net apsiverkiau is streso.Kaz kur 13.30 paguldė,saremiu 0, po valandos nuleido vandenys,dar laukem saremiu-0, lygiai 16val prasideda nemenki saremiukai ir 17.15 mažytė buvo jau ant manęs!
Irgi nei kirpo nei plysau. Nuskausminimu kaip ir norejau,bet niekas nedavė.
BEja pirmagimi pagimdziau lygiai 37sav,antra-37.5dienos abu gavo 10/10
va taip lengvai susisukau.
2gimdymas jokių skausmu,nieko,atvaziavau į ligonine gultis į patologini skyriu,paguleti iki gimdymo,priimamajame apziuri 6cm,šiandien gimdom!

BEja pirmagimi pagimdziau lygiai 37sav,antra-37.5dienos abu gavo 10/10

Taip, lengvesnis!!!
Man abu kartus saremiai praejo labai nesunkiai - i ligonine abukart atvaziavau su 9cm atsidarymu, bet pirmakart teko 30-40min pavargti stumiant ir nesitikejau, kad skaudes labiau nei per saremius, truputi plysau, siuvo. Per antra gimdyma stumimas pranoko visus lukescius - pavariau per 5min, buvo tik nedideli nubrozdinimai, kuriu ne siuti nereikejo

Man abu kartus saremiai praejo labai nesunkiai - i ligonine abukart atvaziavau su 9cm atsidarymu, bet pirmakart teko 30-40min pavargti stumiant ir nesitikejau, kad skaudes labiau nei per saremius, truputi plysau, siuvo. Per antra gimdyma stumimas pranoko visus lukescius - pavariau per 5min, buvo tik nedideli nubrozdinimai, kuriu ne siuti nereikejo

QUOTE(indica @ 2011 06 30, 15:26)
Taip, lengvesnis!!!

Bet kaip visoms skirtingai - man stūmimas po sąrėmių tai kaip šventė atrodė ypač antrą kartą (irgi 5 min. ir susitikom su sūnučiu

jau kai ir po antro gimdymo praejo siek tiek laiko,galiu pasakyt,kad skausmingesni saremiai man buvo.is namu vaziavau vos pastovejau nuo skausmo,o su pirmu daug ramiau viskas buvo.per antra gimdyma plysau.gailiuosi,kad nekirpo kaip per pirmaji!

Tikrai lengvesnis!!! Ir greitesnis, ir maziau skausmingas. Pirmasis gimdymas buvo po 12 valandu, visos nakties, saremiu. Buvau nuvargusi fiziskai. Antra gimdziau pavakare, po poros valandu saremiu. Ir tik paskutinieji buvo jau sunkus.
Personalas irgi ne paskutinej vietoj: Mazylio gimdymo namams -NE! Klinikoms -TAIP! Akusere Danguole fantastiska!
Personalas irgi ne paskutinej vietoj: Mazylio gimdymo namams -NE! Klinikoms -TAIP! Akusere Danguole fantastiska!