Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Man antras gimdymas buvo lengvesnis nes praejo greitai, mazdaug per 3 val nuo saremiu pradzios pagimdziau, skaudejo taip pat kaip ir per pirmaji, tik gal buvau trupuciuka kantresne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mixasia: 19 birželio 2011 - 07:58
antras daug skaudesnis buvo uz pirma doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Mano abu buvo vienodi daug maž - nevyko gimdymo veikla, leido epidūrą ir skatinamuosius... g.gif
Atsakyti
Tikiuosi ir aš, kad antras gimdymas ne bus sunkesnis už pirmąjį arba bent jau neplyšiu blush2.gif
su pirmąja į gimdyklą papuoliau 20,30 su 4 cm atidarymu ir beveik nieko nejausdama. O 23.15 jau tapau mama, nors gydytoja žadėjo tik paryčiais biggrin.gif
Dabar nuteikinėju save, kad irgi bet kokiu atveju viskas bus gerai, lengvai ir greitai.
Bet baimės prisipažinsiu man daugiau, nes jau žinai kas laukia 4u.gif
Atsakyti
Deja, lengvesnis ar trumpesnis tikrai nebuvo.
Atsakyti
1gimdymas buvo greitas,skausmingas. 7ryto nubėgo vandenys-jokių saremiu,skausmu.9ryto atvarem į ligonine-7cm,10ryto paguldė i gimdykla,prasidėjo skausmai,12.45 sunelis buvo ant rankų,nei plysau nei kirpo.
2gimdymas jokių skausmu,nieko,atvaziavau į ligonine gultis į patologini skyriu,paguleti iki gimdymo,priimamajame apziuri 6cm,šiandien gimdom! blink.gif aš net apsiverkiau is streso.Kaz kur 13.30 paguldė,saremiu 0, po valandos nuleido vandenys,dar laukem saremiu-0, lygiai 16val prasideda nemenki saremiukai ir 17.15 mažytė buvo jau ant manęs! tongue.gif Irgi nei kirpo nei plysau. Nuskausminimu kaip ir norejau,bet niekas nedavė.
BEja pirmagimi pagimdziau lygiai 37sav,antra-37.5dienos abu gavo 10/10 smile.gif va taip lengvai susisukau.
Atsakyti
Taip, lengvesnis!!! thumbup.gif
Man abu kartus saremiai praejo labai nesunkiai - i ligonine abukart atvaziavau su 9cm atsidarymu, bet pirmakart teko 30-40min pavargti stumiant ir nesitikejau, kad skaudes labiau nei per saremius, truputi plysau, siuvo. Per antra gimdyma stumimas pranoko visus lukescius - pavariau per 5min, buvo tik nedideli nubrozdinimai, kuriu ne siuti nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 06 30, 15:26)
Taip, lengvesnis!!! thumbup.gif
Man abu kartus saremiai praejo labai nesunkiai - i ligonine abukart atvaziavau su 9cm atsidarymu, bet pirmakart teko 30-40min pavargti stumiant ir nesitikejau, kad skaudes labiau nei per saremius, truputi plysau, siuvo. Per antra gimdyma stumimas pranoko visus lukescius - pavariau per 5min, buvo tik nedideli nubrozdinimai, kuriu ne siuti nereikejo  thumbup.gif

Bet kaip visoms skirtingai - man stūmimas po sąrėmių tai kaip šventė atrodė ypač antrą kartą (irgi 5 min. ir susitikom su sūnučiu smile.gif )
Atsakyti
jau kai ir po antro gimdymo praejo siek tiek laiko,galiu pasakyt,kad skausmingesni saremiai man buvo.is namu vaziavau vos pastovejau nuo skausmo,o su pirmu daug ramiau viskas buvo.per antra gimdyma plysau.gailiuosi,kad nekirpo kaip per pirmaji! verysad.gif
Atsakyti
Tikrai lengvesnis!!! Ir greitesnis, ir maziau skausmingas. Pirmasis gimdymas buvo po 12 valandu, visos nakties, saremiu. Buvau nuvargusi fiziskai. Antra gimdziau pavakare, po poros valandu saremiu. Ir tik paskutinieji buvo jau sunkus.
Personalas irgi ne paskutinej vietoj: Mazylio gimdymo namams -NE! Klinikoms -TAIP! Akusere Danguole fantastiska!
Atsakyti
trumpesnis.
Bet tikrai ne lengvesnis.
Atsakyti
antras man kaip tik skausmingesnis buvo nei pirmas
Atsakyti