Sveikos mamytes,as pirmaja pagimdziau per 6.5 - 7 val. Saremiai prasidejo biski po 11pm ir man iskart vandenis nubego ir kamstis atsidare,apie 12.30 buvau ligonineje,bet jau su labai daznais saremiais kas 3 min ir po minute skausmu,pagulejau vonioje (buvo skaudziausiai joje,net nardziau) ir paskui kai islipau is vonios,pasake kas 7.5 cm atsivere ir 6.11am turejau 3300g dukryte. Dabar laukiuosi antrojo,turiu gimdyti uz 1.5 savaites ir laaabai bijau,nes visoms taip skirtingai... Vis optimiste bunu ir galvoju,kad viskas bus gerai

Bet si karta laukiuosi berniuko ir kadangi jie vistiek buna stambesni,tai tikiuosi biski sunkesnio gimdymo. Nes ir su pirmaja plysau,ne daug,bet vistiek,tai manau ,kad su antruoju tikrai bus sunkiau,na bet laikau kumscius ir tikiuosi viskas bus gerai

Nebedaug liko,tada galesiu daisdeti ir papasakoti apie antrojo gimima
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2011 07 18, 18:16)
as tai irgi labai sito bijau

pirmaji pagimdziau per 2 val

Net akusere sake,jog su antru skuost i ligonine kosminiu greiciu
Mane taip pat akusere prigasdino,kad galiu nespeti i ligonine su antruoju,nes mums apie 30 min iki jos ,tai sake apsvarstyti galimybe gimdyti paprastoje ligonineje,ne gimdymo namuose... Nors pirmaja pagimdziau per 6.5val. Na,laukiu ir tuoj suzinosiu