Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Pirma karta - 18 valandu plius epidura (ne as prasiau o gydytoja paskire)
Antra karta - 4 valandos be jokiu vaistu.
Iki dabar prisimenu tik pirma gimdyma, nes laaabai ilgai tai procesas tesesi, ir vaikelis labai pavarges gime. O antras gime pilnas jegu ir iskarto rado kur maisto gauti biggrin.gif
Atsakyti
Skirėsi kaip diena ir naktis. Gal todėl,kad pirmą skatino, o antras natūraliai. Bet kaip dažniausiai sako,kad antrą kartą viskas vyksta greičiau ir lengviau, tai man galima sakyti buvo atvirkščiai - pirmas gimdymas praėjo greitai, net atsimenu pati nusistebėjusi pasakiau "ir viskas?" biggrin.gif , o antras ir ilgiau,ir sunkiau. Na,šiaip ar taip, jausmas po visko, kai leliukas pas tave ant krūtinės, išlieka tas pats, nepakartojamas... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzagne: 25 spalio 2011 - 11:04
laba diena. net sunku prisiminti savo mazules atejima..atkentejau visus skausmus 20valandu. sunkei atsidarinejo,todel teko labai daug kentet. bet ydomu ar yra tikimybe gimdant anta,jog vel man sunkei atsidarines viskas... ydomu ir nuo ko tai priklauso? pamenu man sake jog jeigu atsargei mylesiesi iki paskutiniu dienu labai lengvai pagimdysi,todel buvo noras ir mylejomes su vyru iki tos dienos kaip atsiguliau y ligonine smile.gif todel tokios kalbos tik seip sau sugalvotos,nes man nieko nepadejo tie meiles zaidimai kaip laukiausi tongue.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas 4val. Antras gimdymas 2val., smile.gif
Atsakyti
pirmas gymdymas 9val gime berniukas 3780kg 53cm,antras gymdymas 5val mergyte 4410kg 57cm. abu vaikus pati gymdziau be nuskausminamuju,tik antra karta gymdant reikejo skatinamuju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaB: 31 spalio 2011 - 16:03
man abu naturaliai bet visiškai skirtingi manau kaip vaikai skiriasi taip ir dviejų analogiškų gimdymų nebūna
Atsakyti
Antras greitesnis.
Atsakyti
Antras truputį greitesnis, bet sunkesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aš- @ 2011 12 13, 16:23)
Antras greitesnis.

tikiuosi ir man taip pasiseks ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas dukrytė 4240 57 cm truko 16 val
antras gimdymas dukryte 4049 58 cm truko 2 val, viskas gal butu dar greičiau įvykę, bet lašino penciliną ir neprakirpo vandenų.Antras labai labai lengvas, nei plyšau nieko, kitą dieną būčiau vėl galėjus eit gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Pirma dukryte- 9h 52cm,3200g
Antroji - 1h 50cm,2890g (13.30 issikvieciau taksi,nes siek tiek maudeno pilvo apacia,vaziavau kad apziuretu,13.45 rasiau sms vyrui, kad gimdau blink.gif doh.gif ,14.00 dukryte jau buvo ant krutines)
Jei taip gimdytu visos kaip as antraja tai manau lt gyventoju butu kaip kinijoje thumbup.gif
Atsakyti
pirmas gimdymas truko 1 val 30 min
antrasis 53 min
per pirmaji plysau, o antrasis praejo lengvai, be plysimu :-)
Atsakyti