Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Greitesnis (nors ir pirmas buvo greitas-~5val.)- apie 3,5 val., lengvesnis ir šiaip, toks, kokio ir norėjau ax.gif.
Vienientelis stiprus nepatogumas- po antro gimdymo skausmingiau susitraukinėjo gimda- pirmas dienas visai nesmagu buvo schmoll.gif.
Atsakyti
Pirmas neštumas labai lengvas buvo, be jokių tynimų, pikinimų ir pan., gimdymas nors ir komplikuotas, bet labai greitas ir ne toks skausmingas (o gal tiesiog stresas neleido pajusti to skausmo), antras neštumas sunkus - pajutau visus neštumo "malonumus", vėmimai, pikinimai, nugaros skausmai... gimdymas antras man buvo sunkesnis. O vaikai skiriasi - pirmas labai neramus, beveik nemiegojo, o antras ramiausias, tik dabar pajutau ramią motinystę smile.gif
Atsakyti
Visi nėštumai buvo su gresiančiais persileidimais doh.gif
1. gimdymas nuo sąrėmių pradžios truko 4 val.
2. ... 18 val.
3. anksčiau laiko,veikla prasidėjo po skatinančių ir truko 5 val.
nėštumai panašūs,be didesnių pykinimų thumbup.gif
Atsakyti
Antras ir greitesnis ir lengvesnis 4u.gif
Atsakyti
žyyyymia greitesnis

palyginimas
bendras laikas:
1 gimdymas 8,40 min
2 gimdymas 2 val

gimdymo laikas
1 gim -40 min
2 gim- 10 min

per antra pasiseke kad spejau nusimauti kelnes, savo varda pavarde teko pasakyti ant gimdymo stalo antro saremio metu, po trecio saremio lelia jau buvo ant mano ranku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 09 11, 22:04)
žyyyymia greitesnis

palyginimas
bendras laikas:
1 gimdymas 8,40 min
2 gimdymas 2 val

gimdymo laikas
1 gim -40 min
2 gim- 10 min

per antra pasiseke kad spejau nusimauti kelnes, savo varda pavarde teko pasakyti ant gimdymo stalo  antro saremio metu, po trecio saremio lelia jau buvo ant mano ranku  wub.gif

Man labai panasiai bigsmile.gif Pirmas gimdymas 8 val, antras 1,5 val. Antras daaaug greitesnis ir lengvesnis. Pajutau is karto stiprius reguliarius saremius ir po pusantros val jau turejau leliuka wub.gif Atvaziavau su pilnu atsidarymu ir tiesiai ant gimdymo stalo, tik dokumentus is rankines spejau issitraukti biggrin.gif Tiesa, pries gimdyma visiems sakiau, kad noriu jog viskas vyktu lengvai ir greitai mirksiukas.gif , bet net nepagalvojau, kad taaaip greitai gali buti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 13 rugsėjo 2011 - 15:14
QUOTE(izaura16 @ 2011 09 13, 17:00)
Man labai panasiai  bigsmile.gif  Pirmas gimdymas 8 val, antras 1,5 val. Antras daaaug greitesnis ir lengvesnis. Pajutau is karto stiprius reguliarius saremius ir po pusantros val jau turejau leliuka  wub.gif  Atvaziavau su pilnu atsidarymu ir tiesiai ant gimdymo stalo, tik dokumentus is rankines spejau issitraukti biggrin.gif Tiesa, pries gimdyma visiems sakiau, kad noriu jog viskas vyktu lengvai ir greitai  mirksiukas.gif , bet net nepagalvojau, kad taaaip greitai gali buti bigsmile.gif

O kaip prasidejo? Nebuvo skausmu ir iskart didelis saremiai, ar vistik pamudeno kiek? Man idomu, nes laukiu antro leliuko ir noriu zinoti ar tie zenklai pries gimdyma yra, ar tiesiog iskart op ir i ligonine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga325 @ 2011 09 13, 17:27)
O kaip prasidejo? Nebuvo skausmu ir iskart didelis saremiai, ar vistik pamudeno kiek? Man idomu, nes laukiu antro leliuko ir noriu zinoti ar tie zenklai pries gimdyma yra, ar tiesiog iskart op ir i ligonine smile.gif

Apie 23 - 24 val buvo nedideli pamaudenimai, bet nereguliarus, tokie vos vos. Po to ir jie visiskai praejo, nuejau miegoti ir 3 val nakties pribudau uzsimaniusi i tulika, o ten sueme gana stiprus saremis, uz 5 min kitas ir t.t. Jie greitai pradejo dazneti 3.30 val jau buvo kas 3 min. Paskubom susiruosiau, sulaukem draugo, kuris liko paziureti musu miegancia vyrenele (atrode kad nebesulauksiu ir pagimdysiu doh.gif ) ir su vyru is karto i ligonine. 4 val isvaziavom is namu, 4.30 val jau turejom leliuka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 13 rugsėjo 2011 - 17:51
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 09 11, 20:04)
žyyyymia greitesnis

palyginimas
bendras laikas:
1 gimdymas 8,40 min
2 gimdymas 2 val

gimdymo laikas
1 gim -40 min
2 gim- 10 min

per antra pasiseke kad spejau nusimauti kelnes, savo varda pavarde teko pasakyti ant gimdymo stalo  antro saremio metu, po trecio saremio lelia jau buvo ant mano ranku  wub.gif

Na va,pasigimdziau as savo antraji ir deja deja... Prasikankinau ilgiau nei su pirmaja ir tikrai buvo sunkiau ir skaudziau,bet gal del to kad man nedave isvis jokiu nuskausminamuju... Pagimdziau tik su gas and air (oru ir dujom) nes ne Lietuvoje gimdziau. Pirmaja gimdziau 6-7 val antrasis gime nuo vandenu nutekejimo lygiai po 10 val. Tik dvi paguodos buvo tame,kad pagimdziau lygiai 39 savaite ir neplysau!!! thumbup.gif
Atsakyti
Pirma pagimdziau per 9,5 val., antra per 5 val. Abu be nuskausminamuju, nors skausmas antro gimdymo metu irgi buvo didelis, tik kaklelis atsidarinejo daug sparciau. Po pirmo gimdymo sunkiai vaiksciojau, turejau nemaza plysima, visa men. po gimdymo kaip invalide buvau. Po antro plysimukas miniatiurinis, kad net nesijaucia ir galiu sedeti, o nuo gimdymo lovos atsikeliau kaip negimdziusi ir su vejeliu nuejau i dusa biggrin.gif Po 3 dienu net neatrode, kad buvau gimdziusi biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas buvo kaip vadoveliuose aprasytas. Prasidejo saremiai, daznejo, o lygiai po 8 val jau turejau vaikeli ant pilvo. Atrodo ir tu skausmu kaip nebuta. Tiesa gimdziau 10 dienu anksciau termino.
Antras gimdymas velavo lygiai savaite. Pagulde i patologini. Vaiko tonusu matavimo metu nustate atsiradusius saremius kas 4 minutes. Su tokiais saremiais, kuriu beveik nejutau, pravaiksciojau nuo ryto 9 val iki 3 val dienos. Perkele i gimdykla, ten vel matavo tonus ir po ju nuleido vandenis. Va cia ir prasidejo visas smagumas. Uzejo toookie saremiai, tooookie skausmingi kaip 100 metu nebuciau sikusi blush2.gif Nuo saremio iki kito vos spejau atsikvepuot. Bet uztai kankintis ilgai netruko. Po valandos tokios kankynes jau supau antra leliuka wub.gif
Palyginimui:
Pirmas vaikas gime 2800g, 50cm
Antras - 4000g, 57cm
Atsakyti
4u.gif Galiu pasakyt, kad nelabai, abu mano gimdymai praktiškai vienodi - abu kartus sąrėmiai prasidėjo, abu kartus kaklelis visiškai neatsidarinėjo, abu kartus leido skatinamuoasius ir statė epidūrinį ir abu kartus gimdymas truko apie 10 val. - iki skatinamųjų pastatymo, o jau po jų pusvalandis ir viskas tongue.gif
Atsakyti