Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(devuška @ 2013 05 09, 14:48)
kaip pažiūrėsi, tai gali būti ir valgymo sutrikimas  g.gif

na taip, visi storuliai kenčia nuo psichologinių traumų ir valgymo sutrikimų, vargšeliai vargšeliai. PASITEISINIMAI.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 09, 14:46)
tai esu iš tų kurioms reik eit kryžiaus kelius ir nžn ar dar pavyks
smile.gif

kad jūs neinat tų kryžiaus kelių, tai kaip gali pavykti/nepavykti?
Vienok, ne mano gi reikalas 4u.gif
Atsakyti
čia kaip anekdotas apie maldą dievui meldžiant laimėti milijoną. Dievas neapsikentė ir rėžė-tu nors kartą bilietą` loterijos nusipirk. Panašu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 09, 14:45)
Prie ko čia skysčiai, jeigu kalbam apie antsvorį?  g.gif  Na dar apkaltinkit kokias besikaupiančias dujas dėl plataus liemens. smile.gif

apie priaugimą svorio nėštumo metu rašiau,pabandykite pasverti 2 l vandens mirksiukas.gif ,ir suprasit kad skysčiai sveria
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 09, 14:51)
apie priaugimą svorio nėštumo metu rašiau,pabandykite pasverti 2 l vandens mirksiukas.gif ,ir suprasit kad skysčiai sveria

bet kai pagimdai juk tie skysčiai turi išnykt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 14:48)
kur gydomas tingumas?
Apsirijimas, nekalbu apie bulimijas anoreksijas. Valios stoka negydoma.
Jūs sakot, kad esat nuolatiniam strese ir todėl negalit netingėti, mankštintis ir rūpintis savo sveikata?????  doh.gif Ką dar sugalvosit sau pateisinti? blink.gif

Tingumas paimtas atskirai kaip šiaudas iš kupetos šieno - ne liga. Tačiau tai gali būti vienas iš, tarkim, depresijos požymių. Nežinom tos moters nei gyvenimo, nei būdo, nei situacijos, todėl, manau, kaltinti, priekaištauti mažų mažiausiai neturim teisės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 09, 14:52)
Tingumas paimtas atskirai kaip šiaudas iš kupetos šieno - ne liga. Tačiau tai gali būti vienas iš, tarkim, depresijos požymių. Nežinom tos moters nei gyvenimo, nei būdo, nei situacijos, todėl, manau, kaltinti, priekaištauti mažų mažiausiai neturim teisės 4u.gif

dzin konkretų niką. kalbėkim apskritai. Pilna tokių žmonių, kurie randa n pasiteisinimų, kad tik nedaryti nieko.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 14:56)
dzin konkretų niką. kalbėkim apskritai. Pilna tokių žmonių, kurie randa n pasiteisinimų, kad tik nedaryti nieko.

tas tai tiesa.
bet negi mums nuo to skauda?
man ne.
tik stebina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlet: 09 gegužės 2013 - 14:00
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 14:48)
kur gydomas tingumas?
Apsirijimas, nekalbu apie bulimijas anoreksijas. Valios stoka negydoma.
Jūs sakot, kad esat nuolatiniam strese ir todėl negalit netingėti, mankštintis ir rūpintis savo sveikata?????  doh.gif Ką dar sugalvosit sau pateisinti? blink.gif

čia man sakot g.gif kad esu strese g.gif -esu,ir daugelis jame esame.

QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 14:52)
bet kai pagimdai juk tie skysčiai turi išnykt  g.gif

nu vat kažkaip nenorėjo ilgai išnykti,o dabar vasarą nuo karščio taip ir tinksta kojos.

Žinot mielos komentatorės-aš manau kad mes nukrypom nuo temos.Todėl manau ,kad analizuoti mano sveikatos būklę čia netinka.Tik paminėsiu -depresija nesergu,bet dėl pamažinto kraujospūdžio dažnai jaučiu nuovargį,ir tuomet mieliau renkuosi ramius užsiėmimus,nei aktyvų sportą.Tikrai teisi carlet-netgi pažįstant žmogų kartais nei neįtari kokių jis turi ar neturi problemų,o čia forume konstatuoti apie kitą yra per drąsu.
Papildyta:
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 14:56)

QUOTE(carlet @ 2013 05 09, 14:59)
tas tai tiesa.
bet negi mums nuo to skauda?
man ne.
tik stebina.

norėjau parašyt tą patį,bet jūs parašėt anksčiau smile.gif
Atsakyti
stresas (beje, gydytojų nustatyta depresija gal?), vadinasi, negaliu sportuot, sveikai maitintis. Žemas spaudimas - guliu ant sofos. Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 14:49)
na taip, visi storuliai kenčia nuo psichologinių traumų ir valgymo sutrikimų, vargšeliai vargšeliai. PASITEISINIMAI.

Tiesą sakant, didžioji dalis žmonijos kenčia nuo įvairaus plauko psichologinių sutrikimų, storuliai ne išimtis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 15:05)
stresas (beje, gydytojų nustatyta depresija gal?), vadinasi, negaliu sportuot, sveikai maitintis. Žemas spaudimas - guliu ant sofos. Kas dar?

gal tikrai nebekomentuokit to, ko neišmanot. jei žmogus serga depresija jam ne tik sportas atrodo neįmanoma kančia, jis apskritai sunkiai egzistuoja.
Atsakyti