Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(devuška @ 2013 04 15, 10:52)
aha mane irgi visą gyvenimą ėda aplinkiniai, kad turiu daugiau valgyt ir panašiai, o patys ryja kaip kiaulės lašiakais apaugę fū

pačiai irgi tolerancijos vertėtų pasimokyti. Tai, kad aplink kiaulės, neturi pati į ją pavirsti... Nes pati akivaizdžiai esi nusiteikus prieš kitos konstrukcijos asmenis ir negražiai apie juos atsiliepi. Tai tavęs irgi nepuošia.
Atsakyti
Aš tai kažkaip nekreipiu dėmesio kiek žmogus sveria, man labiau aktualu koks žmogus, kaip bendrauja, o be to, žmonės skirtingi, kažkam gal misija neįmanoma svorio priaugti, kitam- priaugti lengva, o numesti sunku, svarbiausia patikti pačiai sau, o kitiem vertėtų žiūrėt savo reikalų, tik vat, kai prikiša svorį, tuo metu viduj papykstu, bet grubiai atsikirsti nesugebu. Turiu draugę Lietuvoj, na tikrai ji ne manekeniškų formu, bet liežuvis niekada neapsiverstų prikaišiot jos svorį, tai tiesiog ne mano reikalas.
Atsakyti
turiu ir aš tokią draugę, ten jau ne tai kad su manim palyginus per daug, o su bendru standartu, ir vakar dar pasidžiaugiau už ją kad numetė daug kg smile.gif bet tai kiek metų prireikė kol prisiruošė sporto klubą lankyt vajej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 15 balandžio 2013 - 10:34
Dar prisiminiau atvejį iš vaikystės, vasaras leissdavau pas močiutę, na ir kurį laiką gyveno pažįstamų mergaitė, mes buvom bendraamžės, tik ji tokia apvalutė, o aš plona kaip sliekas, tai vat, net močiutė juokdavosi, burbulu ir šiauduke vadindavo
Atsakyti
QUOTE(be5mintrenkta @ 2013 04 14, 23:28)
Apie koki antsvori eina kalba. Ji yra NORMALAUS svorio ir antsvorio ji NETURI. Po tokiu kvailu komentaru, jautresni zmones ir prieina iki mitybos sutrikimu.

alio, atsijunkit nuo autorės. Negi visus psl kalbėt apie konkretų 1 m 62 ir 60 kg??? doh.gif
Atsakyti
Atsakant į temos klausimą - dėl kitų tikrai neverta. Numesi kg, žiūrėt pristos, kad nosis per ilga ar dar kas biggrin.gif

Dėl savęs, savo sveikatos - taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 balandžio 2013 - 14:10
hmm.. jei jau klausimas toks tai nea, dėl kitų, manau, neverta. o vat dėl savęs, savo sveikatos, aukštesnės savivertės verta vienareikšmiškai. juokingiausia būna kai kokia burbuliukė ima visus aplink įtikinėti, kad jai dzin kaip ji atrodo ir kiek sveria,neva ji labai gerai jaučiasi ir apkūni smile.gif visiškas melas.. tada jau geriau visai nešnekėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 04 15, 15:16)
hmm.. jei jau klausimas toks tai nea, dėl kitų, manau, neverta. o vat dėl savęs, savo sveikatos, aukštesnės savivertės verta vienareikšmiškai. juokingiausia būna kai kokia burbuliukė ima visus aplink įtikinėti, kad jai dzin kaip ji atrodo ir kiek sveria,neva ji labai gerai jaučiasi ir apkūni smile.gif visiškas melas.. tada jau geriau visai nešnekėt ax.gif

o man gražu, kai žmogus sugeba išlaikyti pasitikėjimą savimi nepaisant išorinių trūkumų... Visi žmonės turi mažesnių - didesnių nuokrypių nuo standartų, bet vieni sugeba neapaugti kompleksais o kiti, deja, ne. O ar būtų geriau, kad apkūnus žmogus dar eitų ir verktų - tai manau didžioji dalis ant galvos iš principo užliptų. Mano manymu tai tiesiog gynybinė pozicija. ir man labai keista kai žmogaus savivertė priklauso nuo kūno masės. Tai jei iki 40 tai jau labai gerai, jei virš 50 kg nu dar dar, o nuo 60 tai ant laužo ar kaip.

Mano nuomonė yra tokia - yra kmi, kiekvienas moka jį pasiskaičiuoti - jei netinka į sveikatos rėmus, žmogui derėtų imtis kokių priemonių dėl savęs, konkrečiau dėl savo sveikatos. O žiūrėti kur kas loja, tai nupuši žmogus. Aš su savo kmi 23-24 jau prisiklausydavau bėdavonių... Čia šiais laikais, jei sveri daugiau 50 kg, tai jėzusmarijakokis siaubas.
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 04 15, 15:16)
juokingiausia būna kai kokia burbuliukė ima visus aplink įtikinėti, kad jai dzin kaip ji atrodo ir kiek sveria,neva ji labai gerai jaučiasi ir apkūni smile.gif visiškas melas.. tada jau geriau visai nešnekėt ax.gif

O gal tikrai gerai jaučiasi? smile.gif Man priešingas variantas buvo: kai nedaug svėriau teko įtikinėt aplinkinius, kad tikrai nebadauju, kad galva nesvaigsta, kad nesergu bulimija (nes valgiau tai normaliai) ir t.t. smile.gif Dabar, kai jau pasiekiau normalų svorį, jokių sveikatos ar didesnių figūros pokyčių nepajutau. Nors, kai priaugau beveik 10 kg mama pakomentavo: man atrodo tu dar suliesėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 04 04, 19:54)
aš tokiems megėjams pasikabinėt irgi turiu pora saldžių pastebėjimų
"kokie tavo plaukai išretėję?sakai slenka? kiek girdėjau vienas iš sifilio požymių g.gif gal pasitikrink cool.gif "
"jetaus kokia sukūdus, oda geltona-kepenys ania, kaip užjaučiu"
ir t.t.
mano giminėlėj buvo mėgėjų "patarkuot" už tai jog netekėjusi, tai atrėžiau jog dar jauna ir pagyvent noriu, o ne egzistuot su kokiu užsimaskavusiu alhašu-buvo tikslus revanšinis smūgis, daugiau nebesikabinėja cool.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Kieta moterytė. Spaudžiu penkis.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2013 04 15, 16:35)
o man gražu, kai žmogus sugeba išlaikyti pasitikėjimą savimi nepaisant išorinių trūkumų... Visi žmonės turi mažesnių - didesnių nuokrypių nuo standartų, bet vieni sugeba neapaugti kompleksais o kiti, deja, ne. O ar būtų geriau, kad apkūnus žmogus dar eitų ir verktų - tai manau didžioji dalis ant galvos iš principo užliptų. Mano manymu tai tiesiog gynybinė pozicija. ir man labai keista kai žmogaus savivertė priklauso nuo kūno masės. Tai jei iki 40 tai jau labai gerai, jei virš 50 kg nu dar dar, o nuo 60 tai ant laužo ar kaip.

\

Visiškai sutinku, kad tai, greičiausiai, gynybinė pozicija. Ir tai pasako, kad žmogus pats sau nelabai patinka, antraip, kam gi ir nuo ko gintis. Ir moters savivertė labai didele dalimi priklauso nuo svorio, tokia mūsų visuomenė, deja, įsprausta į standartų rėmus..

QUOTE(astoria @ 2013 04 15, 17:22)
O gal tikrai gerai jaučiasi? smile.gif

nelabai tikiu, nebent labai reti atvejai. na, aišku stambumas stambumui nelygu. jei mergina tik šiek tiek apvalaina, tada gal.. bet tos, kurios turi tikrai viršvorį nemanau, kad jaučiasi gerai. tai kam tada visiems aiškinti, kad: "ai, man dzin, kas mylės, mylės ir tokią.." biški reikia įdėti pastangų ir pasirūpinti savimi, o neužsiimti savęs apgaudinėjimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlet: 17 balandžio 2013 - 15:53
QUOTE(carlet @ 2013 04 17, 16:52)
na, aišku stambumas stambumui nelygu.

Vėlgi, ką įvardintume tuo stambumu, kada jau peržengta riba? Pvz. man Beata Nicholson atrodo simpatiška moteris, nors ir turi antsvorio. Įtariu, kad ir ji pati dėl savo svorio labai nekompleksuoja.
Atsakyti