QUOTE(Seven devils @ 2013 04 15, 16:35)
o man gražu, kai žmogus sugeba išlaikyti pasitikėjimą savimi nepaisant išorinių trūkumų... Visi žmonės turi mažesnių - didesnių nuokrypių nuo standartų, bet vieni sugeba neapaugti kompleksais o kiti, deja, ne. O ar būtų geriau, kad apkūnus žmogus dar eitų ir verktų - tai manau didžioji dalis ant galvos iš principo užliptų. Mano manymu tai tiesiog gynybinė pozicija. ir man labai keista kai žmogaus savivertė priklauso nuo kūno masės. Tai jei iki 40 tai jau labai gerai, jei virš 50 kg nu dar dar, o nuo 60 tai ant laužo ar kaip.
\
Visiškai sutinku, kad tai, greičiausiai, gynybinė pozicija. Ir tai pasako, kad žmogus pats sau nelabai patinka, antraip, kam gi ir nuo ko gintis. Ir moters savivertė labai didele dalimi priklauso nuo svorio, tokia mūsų visuomenė, deja, įsprausta į standartų rėmus..
QUOTE(astoria @ 2013 04 15, 17:22)
O gal tikrai gerai jaučiasi?
nelabai tikiu, nebent labai reti atvejai. na, aišku stambumas stambumui nelygu. jei mergina tik šiek tiek apvalaina, tada gal.. bet tos, kurios turi tikrai viršvorį nemanau, kad jaučiasi gerai. tai kam tada visiems aiškinti, kad: "ai, man dzin, kas mylės, mylės ir tokią.." biški reikia įdėti pastangų ir pasirūpinti savimi, o neužsiimti savęs apgaudinėjimu.