Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

niekada neverta kudet del kitu tuo labiau jai esi savim patenkita biggrin.gif as po gimdymo turejau likusius 22kg numeciau pamazu per metus laiko dabar esu savim patenkita o labiausiai padejo kai nustojau valgyt duona batona ir bendeles tiesiog vietoje duonos vartojau virtas bulves per 1men 3kg istirpo patys nieko nedarant clap.gif thumbup.gif pabandykit gal ir jum pades biggrin.gif
Atsakyti
Oj būna tokių žmonių, kurie kitų kg skaičiuoja arba dar blogiau - dar netekėjus?.. koks kieno reikalas, kiek sveriu, ar kada tekėsiu g.gif matyt, savų problemų neturi, kad kituose jų žvalgosi.. blink.gif
Atsakyti
verta nes antsvoris yra nesveika ir šlyktšu, jeigu atrodo kitaip tai čia tik todėl, kad daba dar neturi jėgų kažką keisti ir esi pripratus prie tokios situacijos kaip narkomanas nesuvokiantis, kad reikia mesti narkotikus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 14 balandžio 2013 - 11:07
devuška, gal tau galvoj negerai, kur tu matai cia ANTSVORI? Cia normali vidutinio sudejimo mergina... doh.gif
Atsakyti
net neskaičiau pirmos žinutės, ji per seniai rašyta kad dar į ją atsakinėt, apskirtai rašau
Atsakyti
verta turint virsvorio. net butina.
Atsakyti
Apie koki antsvori eina kalba. Ji yra NORMALAUS svorio ir antsvorio ji NETURI. Po tokiu kvailu komentaru, jautresni zmones ir prieina iki mitybos sutrikimu.
Atsakyti
Man apskritai tos pastabos apie svorį atrodo labai netaktiškos, kai pati išgirstu jų savo adresu tiesiog kraujas užverda gun_bandana.gif Tik skirtingai nei temos autorė, esu "tarkuojama" dėl kūdumo, pvz susitinku pažįstamą, kuri- nei kiek neperdedu, tiek paritus, tiek pastačius, virš 100 tikrai sveria ir ji man sako, o "tu dar labiau sukūdai" doh.gif Kaži kaip ji reaguotų, jei atsikirsčiau- o "tu vis storėji, atitinkamai ir užpakalis didėja.." Manau, kad įsižeistų, o jai mat galima savo pastabas reikšti, verčiau jau susikištų į gera vietą cool.gif
Atsakyti
Tai gal ji galvoja, kad jus čia taip pagerbia. Gi dabar kuo mažiau tuo geriau. Gal čia komplimentais apšaudė jus
Atsakyti
Eina ji pypt su tokiais komplimentais biggrin.gif Arba kita draugė, tokia irgi ne iš plonųjų, nusipirkau vasarai bliuskutę ir liemenuką, tai "komplimentas" buvo toks- "o nuo kada tu krūtinę turi?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 15, 10:40)
Eina ji pypt su tokiais komplimentais biggrin.gif Arba kita draugė, tokia irgi ne iš plonųjų, nusipirkau vasarai bliuskutę ir liemenuką, tai "komplimentas" buvo toks- "o nuo kada tu krūtinę turi?" doh.gif

Kiaulių be takto yra visokio svorio kategorijos asmenų tarpe. Nieko čia nepadarysi. Man tik keista, kai neva draugai, artimieji tarkuoja - lyg ir ta faunos dalis kuri turėtų palaikyti, padrąsinti ir pan...
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 15, 09:15)
Man apskritai tos pastabos apie svorį atrodo labai netaktiškos, kai pati išgirstu jų savo adresu tiesiog kraujas užverda gun_bandana.gif Tik skirtingai nei temos autorė, esu "tarkuojama" dėl kūdumo, pvz susitinku pažįstamą, kuri- nei kiek neperdedu, tiek paritus, tiek pastačius, virš 100 tikrai sveria ir ji man sako, o "tu dar labiau sukūdai" doh.gif Kaži kaip ji reaguotų, jei atsikirsčiau- o "tu vis storėji, atitinkamai ir užpakalis didėja.." Manau, kad įsižeistų, o jai mat galima savo pastabas reikšti, verčiau jau susikištų į gera vietą cool.gif

aha mane irgi visą gyvenimą ėda aplinkiniai, kad turiu daugiau valgyt ir panašiai, o patys ryja kaip kiaulės lašiakais apaugę fū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 15 balandžio 2013 - 09:52