Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(carlet @ 2013 04 17, 14:52)
nelabai tikiu, nebent labai reti atvejai. na, aišku stambumas stambumui nelygu. jei mergina tik šiek tiek apvalaina, tada gal.. bet tos, kurios turi tikrai viršvorį nemanau, kad jaučiasi gerai. tai kam tada visiems aiškinti, kad: "ai, man dzin, kas mylės, mylės ir tokią.." biški reikia įdėti pastangų ir pasirūpinti savimi, o neužsiimti savęs apgaudinėjimu.

Esu iš tų,kuri turėjo nemenką bagažą kilogramų blush2.gif Ir būtent taip ir kalbėdavau,kad man dzin,kad mane myli tokią kokia esu ir pan...Apgaudinėjau tik pati save.Ačiū man,sulaukiau to momento,kai pasakiau stop,gana.Na ir kibau į darbą biggrin.gif
Viską dariau dėl savęs,iš aplinkos niekas į akis nepasakė,kad esu storulė ir mesčiau aš tuos kg.
Tad su kiekvienu numestu kilogramu grįžo pasitikėjimas savimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 17 balandžio 2013 - 19:28
QUOTE(astoria @ 2013 04 17, 18:25)
Vėlgi, ką įvardintume tuo stambumu, kada jau peržengta riba? Pvz. man Beata Nicholson atrodo simpatiška moteris, nors ir turi antsvorio. Įtariu, kad ir ji pati dėl savo svorio labai nekompleksuoja.

Mano akimis žiūrint, Beatai ne pro šalį būtų numesti gerus 15-a kg.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 04 17, 19:56)

bigsmile.gif nežinau, kodėl jums taip atrodo, bet man josios kg visiškai nekliūva, nes žmogus moka gražiai, estetiškai save pateikt rolleyes.gif O ir labai įdomu, ar tikrai ji to antsvorio turi, kažkodėl esu linkusi manyti, kad kmi, net jei ir ant ribos, bet šiuo atveju yra normalus ax.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, kad jos kmi neišplaukęs iš ribų. Sunku, kažką komentuoti nežinant ūgio - spėju, nėra labai žema, gal koks 1,7, svorio. Dar ir nuo aprangos daug kas priklauso.

Man tai ji ir taip graži
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 04 17, 19:56)

Nenusisnekekit. Specialiai pagooglinau, kad paziuret kas per viena, ir pamaciau grazia jauna moteri. Duok dieve, kad visos butu nors per puse tokios grazios.

QUOTE(Seven devils @ 2013 04 15, 15:35)
man labai keista kai žmogaus savivertė priklauso nuo kūno masės. Tai jei iki 40 tai jau labai gerai, jei virš 50 kg nu dar dar, o nuo 60 tai ant laužo ar kaip.

šiais laikais, jei sveri daugiau 50 kg, tai jėzusmarijakokis siaubas.

drinks_cheers.gif
Tikrai, kazkokia masine psichoze. Jokiu budu nepropaguoju nutukimo, bet cia jau kitas krastutinumas.
Atsakyti
QUOTE(astoria @ 2013 04 17, 19:25)
Vėlgi, ką įvardintume tuo stambumu, kada jau peržengta riba?

kai vietoj raumenų lašiakai kabo
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2013 04 17, 19:27)

Viską dariau dėl savęs,iš aplinkos niekas į akis nepasakė,kad esu storulė ir mesčiau aš tuos kg.

aišku nepasakė, pas mus tik plonas galima kaulų rinkiniais vadint, o storos yra moteriškų, rubenso formų moterys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 04 18, 15:45)
aišku nepasakė, pas mus tik plonas galima kaulų rinkiniais vadint, o storos yra moteriškų, rubenso formų moterys  doh.gif

Na jau,ne vieną žinau moterį,kuri buvo išvadinta stora (karvė,paršas,storašiknė...ir kitaip)... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 04 18, 17:29)
Na jau,ne vieną žinau moterį,kuri buvo išvadinta stora (karvė,paršas,storašiknė...ir kitaip)... biggrin.gif

Tai kad labai dažnai, ypač komentaruose internete, yra svaidomasi tokiais epitetais, kaip- anoreksikė, kaulų vyniotinis, perkarusi ir t.t. o apie apkūnesnes vėlgi- stora kiaulė, banginis, vėplys ir įvairiausių epitetų. Tiesiogiai į akis taip gal niekas ir nepavadintų, o internete žmogeliai leidžia sau išlieti visą susikaupusį š..
Atsakyti
Bet yra toks dalykas, kad viena jusu svoriu ir ugiu gali buti storule, o kita plona. Svoris svoriui nelygus. Jeigu atrodot gerai ir proporcingai ir svarbiausia patinkat sau - super thumbup.gif
Papildyta:
O kas buna juokingiausia, kai tos storos anytos ir pan. sako tau reikia svori mest smile.gif
Atsakyti
Ir man iskilo toks klausimas ar verta lieknieti del kitu? smile.gif Vyrui patinku visokia,bet va tevai ir kiti artimieji vis pasako tau reiktu numesti svorio,nes as jiems labiau patinku lieknesne.Nesu stora,per paskutinius metus priaugau 10kg dabar sveriu 59kg esu 150 ugio nesioju 38dydi (rubu) smile.gif Taigi ar verta liekneti del kitu stai kur klausimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 04 15, 14:16)
hmm.. jei jau klausimas toks tai nea, dėl kitų, manau, neverta. o vat dėl savęs, savo sveikatos, aukštesnės savivertės verta vienareikšmiškai. juokingiausia būna kai kokia burbuliukė ima visus aplink įtikinėti, kad jai dzin kaip ji atrodo ir kiek sveria,neva ji labai gerai jaučiasi ir apkūni smile.gif visiškas melas.. tada jau geriau visai nešnekėt ax.gif

Tokia nuomone tikras visuomenes nesveiko poziurio atspindys - stora moteris =nelaiminga moteris. Ir ka ji besakytu tai melas sau ir kitiems? doh.gif Zmogus gali gerai jaustis tiek budamas "storulis" tiek "kudena" apie savo laime sprendzia kiekvienas pats. Istorija tik patvirtina, kad grozio etalonai nuolat kinta- pvz viduramziais antsvoris sveikatos ir turtingo gero gyvenimo bei grozio simbolis, kudumas - vargas ligos ir nepriteklius bei nepatrauklumas. Ir tokiu pavyzdziu daug...
Viskas keiciasi o tokios tiesos, kad jei tu ne tokios formos kuri siuo metu "madinga" tai tu nelaiminga yra tiesiog absurdas.

Jei nori moteris liekneti pirmyn, o kas tai lems sunku pasakyti, nes visuomene vistiek veikia nors ir tikrai graziai sau atrodai...
Atsakyti
QUOTE(Calipso @ 2013 04 20, 10:49)
Istorija tik patvirtina, kad grozio etalonai nuolat kinta- pvz viduramziais antsvoris sveikatos ir turtingo gero gyvenimo bei grozio simbolis, kudumas - vargas ligos ir nepriteklius bei nepatrauklumas.

...manau nereikia aiškinti, kodėl taip buvo, ir kiek tada buvo pažengusi medicina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 04 20, 10:43)
Taigi ar verta liekneti del kitu stai kur klausimas?  g.gif

O tau sveikata tavo nors kiek rūpi? Patikėk jiem nuo to nei geriau nei blogiau nebus, ne jiems kovoti su sveikatos problemomis kai ateis tam tikras amžius ir ne jiems save graužti suvalgius gabaliuką torto. Jeigu lieknėji tai ne dėl kitų, o dėl savęs. Tavo kmi per didelis, gal nori pasportuot truputį, mitybą susitvarkyt, gi niekam blogiau nuo to nebus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 20 balandžio 2013 - 13:08