Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatos raudonuoju

QUOTE(laurapde @ 2008 01 29, 11:04)
panasi tema jau yra sukurta, apie kalbejima pries auditorija, vadinasi berods "kaip daugiau savimi pasitiketi"  tongue.gif

Na šiaip ši tema ne apie kalbėjimą prieš auditoriją... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 29 sausio 2008 - 11:31
si tema, kai ir mano paminetoji apie pasitikejima savimi biggrin.gif
Atsakyti
Pabandykit Corvitol 50, cia vaistai nuo per didelio kraujospudzio. Padeda thumbup.gif Gerti po viena tablete, valanda pries ejima "out". Tik, aisku, ant tableciu nesedesi gi kiekviena diena, reiktu ta raudonavimo problema gydyti rimciau, tik, kad kaip????!!! g.gif Bet extra etvejais tos tableteles laaabai gelbeja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2008 04 13, 22:23)
Pabandykit Corvitol 50, cia vaistai nuo per didelio kraujospudzio. Padeda  thumbup.gif  Gerti po viena tablete, valanda pries ejima "out". Tik, aisku, ant tableciu nesedesi gi kiekviena diena, reiktu ta raudonavimo problema gydyti rimciau, tik, kad kaip????!!!  g.gif Bet extra etvejais tos tableteles laaabai gelbeja  bigsmile.gif

Ačiū už patarimą dėl vaistų, pabandysiu pavartoti, gal pades ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2008 04 20, 12:46)
Ačiū už patarimą dėl vaistų, pabandysiu pavartoti, gal pades ? smile.gif

Nera uz ka parasyk ar padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2008 04 13, 22:23)
Pabandykit Corvitol 50, cia vaistai nuo per didelio kraujospudzio. Padeda  thumbup.gif  Gerti po viena tablete, valanda pries ejima "out". Tik, aisku, ant tableciu nesedesi gi kiekviena diena, reiktu ta raudonavimo problema gydyti rimciau, tik, kad kaip????!!!  g.gif Bet extra etvejais tos tableteles laaabai gelbeja  bigsmile.gif

Villu, ar cia kartais nenusisneki?Kaip gali buti susije vaistai nuo kraujospudzio su psichologinem problemom? doh.gif doh.gif Manau,jie labiau pakenks,nei pades schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 04 24, 17:10)
kartais nenusisneki?

blink.gif blink.gif blink.gif

As tingiu ausint burna pasakodama kokios organizme vyksta permainos, kaip parausti... AUGUSTA, jei pasigilintum, tai suprastum kaip tai susije.
Nenori nebandyk, kaip sakant, jusu teise rinktis mirksiukas.gif
Tik darsyk primenu, kad man padejo.
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 04 24, 19:10)
Villu, ar cia kartais nenusisneki?Kaip gali buti susije vaistai nuo kraujospudzio su psichologinem problemom? doh.gif  doh.gif Manau,jie labiau pakenks,nei pades schmoll.gif

Na man irgi vaistų vartojimas siaubą kelia doh.gif Tai jei paklausius ir nepamąsčius galima ir grabe atsidurt, jei žmogaus ir taip per žemas kraujospūdis. g.gif

Jei ką- raudonuoju ir su per žemu kraujospūdžiu laaabai sėkmingai mirksiukas.gif biggrin.gif Bet tiesą sakant neimu į galvą ax.gif
Atsakyti
Noriu visoms Jums padėkoti už tai, kad esate!!! aciuks.gif ploja.gif Nesupraskit klaidingai, bet beskaitant visa tai, kas čia parašyta veide įsižiebė šypsena:) Visi tie išgyvenimai dėl raudonavimo man gerai pažįstami ir net kovos metodai kaip krempudra ar palaidų plaukų nešiojimas kaip savisaugos priemonė paslėpti skruostus biggrin.gif Ir šiandien vėl kaip kokia kvaiša ėmiau griaužtis dėl viso to...kad rytoj vėl reiks eiti į paskaitas, bendrauti, žiūrėti į akis ir aš vėl raudonuosiu ir vėl bus baisiai gėda ir nesmagu....Ši baimė turi pavadinimą, tai eritrofobija. Net egzistuoja tam tikros medicininės operacijos, kad atsikratyt šios fobijos...NA, man ši baimė pasireiškia tikrai ne visose situacijose...Dažniausiai raudonuoju ar rizikuoju išraust, kai užkalbina, pažiūri į akis ar kitaip kaip parodo dėmesį vyriškos giminės atstovai...Juokinga, bet kaip kažkas čia rašė, bijau tada paraudonuot vien dėl to, kad jie nepamanytų, kad įsimylėjau ar, kad jie man baisiai patinka... 4u.gif biggrin.gif Gal ir kvaila, bet man dėl to labai gėda...Čia savotiška psichologinė trauma nuo mokyklos laikų...Tikrai nemalonu, kai koks vaikinas gali pagalvot, kad jis man patinka, nors taip nėra doh.gif panašu, kad neseniai taip ir nutiko doh.gif biggrin.gif Sunku pasakyt, kodėl taip yra, kad panašiom baimėm pats sau apsunkini gyvenimą...Bet tokių žmonių ne vienas ir ne du:) Jūs mane paguodėte. Svarbiausia, mylėti pačioms save - tiek raudonuojančias ar žaliuojančias biggrin.gif Verčiau išmokim mylėti, o ne nekęsti raudonavimo, jei be jo negalim apsieti ax.gif tai mūsų savitumo dalelė, ir kas, kad ne visiems suprantama 4u.gif
Atsakyti
Emilija, čia man taip su priešingos lyties atstovais būdavo (ypač mokyklos laikais) mirksiukas.gif O kas įdomiausia, kai sutikau savo dabartinį vyrą ir jis man iš tiesų patiko, tai va tada nė kiek aš neraudonavau biggrin.gif Bent nejaučiau to. Ir apskritai, dabar man pasitaiko tokie žmonės, kurie sako, jog raudonuoti yra žavu!!! bigsmile.gif Kažkodėl tada net nebesiraudonuojama, kai leidžama lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar suzinojau, kad tai eritrofobija, aciu emilijai100 thumbup.gif
Tai siandien visa diena gaisau google'indama apie sia liga. Ir labai apsidziaugiau pamacius, kad as ne viena eritrofobike biggrin.gif
Norejau paklausti, gal kas zinote daugiau apie T2 nervo nukirpima? Sako atlikus sia maza operacija raudoni kaip ranka nuima rolleyes.gif

Cia nuotaikos praskaidrinimui biggrin.gif
http://209.85.135.10...n...cd=53&gl=uk
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 04 28, 07:40)
Emilija, čia man taip su priešingos lyties atstovais būdavo (ypač mokyklos laikais) mirksiukas.gif O kas įdomiausia, kai sutikau savo dabartinį vyrą ir jis man iš tiesų patiko, tai va tada nė kiek aš neraudonavau  biggrin.gif Bent nejaučiau to. Ir apskritai, dabar man pasitaiko tokie žmonės, kurie sako, jog raudonuoti yra žavu!!!  bigsmile.gif Kažkodėl tada net nebesiraudonuojama, kai leidžama  lotuliukas.gif  4u.gif

As irgi raudonuoju, kai jaudinuosi, ar susinepatoginu, bet man tai nekelia jokiu rupesciu ax.gif Man irgi laaabai daug vyru sake, kad sis mano bruozas labai zavus ir kaip tik traukia demesi.
Atsakyti