Labai skirtingai. Pvz man kraujavimas po gimdymo baigės po trijų dienų. Nors ir nebuvo galimybės lįst į ežerus, nes buvo gili žiema. bet jei būčiau galėjus, būčiau lindus, nes ten buvo jau viskas tvarkoj. Kiekviena manau turėtų jausti, kada 'ten" viskas yra tvarkoje ir pasiruoše maudynėm, seksui, tamponam ir t.t.
O sportuoti lygiai taip pat, manau kiekviena jaučiame, kada jau esame pasiruošusios. Aš pradėjau daryti pratimus dar ligoninėje, t.y.trečią dieną po gimdymo. Nors priaugau tik aštuonis kg, bet užpakalis toks atrodė "nusedėtas", tai dariau pratimus palatoj, kol vaikas miegojo
O sportuoti lygiai taip pat, manau kiekviena jaučiame, kada jau esame pasiruošusios. Aš pradėjau daryti pratimus dar ligoninėje, t.y.trečią dieną po gimdymo. Nors priaugau tik aštuonis kg, bet užpakalis toks atrodė "nusedėtas", tai dariau pratimus palatoj, kol vaikas miegojo

QUOTE(MamaMamaMama @ 2011 07 11, 21:57)
Labai skirtingai. Pvz man kraujavimas po gimdymo baigės po trijų dienų. Nors ir nebuvo galimybės lįst į ežerus, nes buvo gili žiema. bet jei būčiau galėjus, būčiau lindus, nes ten buvo jau viskas tvarkoj. Kiekviena manau turėtų jausti, kada 'ten" viskas yra tvarkoje ir pasiruoše maudynėm, seksui, tamponam ir t.t.

po 3 dienu

as su treniruokliais pradejau po 2 men po gimdymo

Su pirmu vaiku po cezario mane operavęs akušeris - ginekologas parodė pratimus, kuriuos galėjau daryti kelios dienos po operacijos. Tuoj nukrito pilvas, raumenys sutvirtėjo.
Su antru taip pat po cezario - buvo visokių problemų - nepasportavau - ir pasiliko visi lašinukai, vis neprisiruošiu nubėgti į sporto salę ar namie ant kilimėlio padirbėti...
Su antru taip pat po cezario - buvo visokių problemų - nepasportavau - ir pasiliko visi lašinukai, vis neprisiruošiu nubėgti į sporto salę ar namie ant kilimėlio padirbėti...
kada galima pradet begiojima po cp?

As po men namuose pradejau daryti atsilenkimus (gimdziau pati) ir sukinetis su disku, praejus 2 men po gimdymo jau rimtai sportavau klube

as tai manau kilnoti paaugusi vaika vistiek blogiau negu kad iskart imt sportuot.po antro cezario jauciuosi puikiai, tai teko dukra 13kg pakilnot jau po keliu dienu,buvo neisvengiama, tai manau sportuoti pries toki kruvi pilvui tikrai juokas, nebent jūs apie atsilenkimus su svarmenim kalbat:)bet siaip juk stabdantis faktorius turetu buti skausmas ar diskomfortas kazkoks, jei jo nera tai aerobika ir pan. ar labai jau pakenks?man atrodo nejudeti yra blogiau(kaip kad aš ir darau)

Aš pradėjau rimtai sportuoti po 2mėnesių. Jokių nemalonių pojučių nebuvo ir atsilenkimų galėjau padaryt tiek kiek ir antsčiau apie 50 drąsiai. Tik vengiau apatiniams pilvo preso raumenims daryt (atsigulus kojas kilnot ir panašiai). Tik va viena keistenybė, kad atsilenkimų galiu ir daugiau padaryt, bet preso nejaučiu. Bendras nuovargis, o raumenų neskauda.
Bet pilvas plokštėja

QUOTE(mani @ 2011 10 19, 11:52)
Aš pradėjau rimtai sportuoti po 2mėnesių. Jokių nemalonių pojučių nebuvo ir atsilenkimų galėjau padaryt tiek kiek ir antsčiau apie 50 drąsiai. Tik vengiau apatiniams pilvo preso raumenims daryt (atsigulus kojas kilnot ir panašiai). Tik va viena keistenybė, kad atsilenkimų galiu ir daugiau padaryt, bet preso nejaučiu. Bendras nuovargis, o raumenų neskauda.
Bet pilvas plokštėja 

tai matomai aptirpe nervai toj vietoj dar ir nejauciat, man irgi panasiai

man ginekologe pasake tik tada pradeti sportuoti,jei gerai jauciuosi,po 2 men, pabandziau daryti atsilenkimus, pradejo skaudeti pilvas ir nuo to laiko nebesportuoju, kompensuoja pilnai tai dvynuku augimas, gramai krenta po truputi..minus 20 kg jau yra
mums 9 dienos po gimdymo,siandien pirma karta aplanke sesele,tai kaip tik ir uzklausiau kada galiu pradet mankstintis:atsake,kad ir dabar.
pati gerai jauciuosi,aisku neprsistengti,bet padaryt kelis pratimus pilvo presui ar kojas pakelnot,man visai priimtina
.
beje gyvenu uzsieny,bet ziuriu lietuvo siulo palaukti su sportais ilgiau
pati gerai jauciuosi,aisku neprsistengti,bet padaryt kelis pratimus pilvo presui ar kojas pakelnot,man visai priimtina

beje gyvenu uzsieny,bet ziuriu lietuvo siulo palaukti su sportais ilgiau