Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas po gimdymo, cezario

Namie sprotuoti tingiu blush2.gif . Bet i sporto kluba labai noreciau, man tai labiau prasiblaskymas. Galvoju kai vaikui sueis metai reiks susiplanuot ir nulekt, nes dabar dar maitinu ir mazius neuzmiega be manes doh.gif tai niekaip neiseina.
Atsakyti
QUOTE(dexnyte @ 2009 01 04, 19:37)
Mamytes, gal kas zinot Kaune sporto kluba, kad butu vaiku kambarys?

Mano maziuke labai gera, tai galciau palikt ir pasportuot  blush2.gif

Man irgi aktualus vaiku kambarys, bet tokiu klubu nedaug, ypac Kaune ner is ko rinktis...
Atsakyti
po gimdimo praejo 3 menesiai,ar galima uzsiimti aerobika,jej dar maitinu krutim?ar ne dings pienas?
Atsakyti
QUOTE(Bumer @ 2010 01 10, 17:45)
po gimdimo praejo 3 menesiai,ar galima uzsiimti aerobika,jej dar maitinu krutim?ar ne dings pienas?

Galima,tik reikia pasidometi kokiu pratimu virsutinei daliai negalima daryti ir viskas smile.gif
Atsakyti
Jei gu gerai jautiesi manau galima. Tik ne daryk tu pratimu kurie treniruoja krutines raumenys.
Atsakyti
Galima, tik nepersistenk...
Atsakyti
Idomu kiek laiko praejus po CP jau galima daryti pratimus pilvo presui g.gif
Atsakyti
Sveikutes, po gimdymo labai pasiilgau sporto klubo, o ypac baseino, nes sportavau visa nestuma. Uztai labai gerai jauciausi nescia ir kg visi is kart nukrito. Galvoju pradzioj apie pilates manksta ir vandens aerobika. Tik dabar ieskau info del pienuko ir sporto. Ar galima lankyt baseina ir pirtis kol maitini? Jei kas zinot, patarkit.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 17, 19:26)
Idomu kiek laiko praejus po CP jau galima daryti pratimus pilvo presui  g.gif

Pradejau pora men po operacijos ir tai buvo antras CP, viskas buvo gerai, bet zinoma, kai labai individualu, jei jautiesi gerai, kodel gi ne
Atsakyti
jo, ir as noreciau suzinoti kur yra toks sporto klubas \vilniuje, kuriame yra vaiku kabarys. gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 04 05, 14:01)
jo, ir as noreciau suzinoti kur yra toks sporto klubas \vilniuje, kuriame yra vaiku kabarys. gal kas zino?

Impulse Kareiviu gatveje maciau kad yra kambarys. Ten irengta vaikams pasikarstyti, zaislu yra, bet labai jau nykiai man tai atrodo. Moterele vis sedi, tik vat vaiko ne vieno neteko pamatyti smile.gif Idomu butu pasidometi kokia ten tvarka. Nuo kokio amziaus vaikams ir cia uz papildoma mokesti ar kaip? Patogu aisku butu, palikai vaika ir sportuok sau, bet kazi ar vaikelis noretu ten pasilikti... O gal kas paliekat savo vaikus tokiuose kambariuose, kokio amziaus ir kaip jie ten jauciasi?
Atsakyti
As pabandziau sportuoti praejus 5sav.po gimdymo, kad pilvukas nekabotu, bet iskart pradejo teplioti...arba nuo pratimu, arba jau mmm, kuo nelabai apsidziaugciau... doh.gif Beje, yra pratimu ir su vaiku ant ranku, abiem smagu, mamai nauda.Tai jau uzsiiminesiu, palaukus pora dieneliu kol paaiskes su tais tepliojimais g.gif
Atsakyti