Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas po gimdymo, cezario

kadangi as ir sportas-du nesuderinami dalykai,tai dar nepradejau sportuoti.nu nelimpa man visi tie pratimukai,ir tiek.kadangi antsvorio teliko 3kg.,tikiuosi iki vasaros ju atsikratysiu kaip nors. g.gif
Atsakyti
mane maziuko maciute isleido nuo trecio menesio i sprota...biskutuka nutraukt teko del mokslu, bet tikiuosi greit vel kibt i darba 4u.gif
Atsakyti
man geriausias sportas namie su vaiku(vaiko prieziura) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 12 19, 13:48)
man geriausias sportas namie su vaiku(vaiko prieziura) biggrin.gif

gerai pasakyta tongue.gif mane mano maziuke kartais irgi taip pasokdina,kad ojojoj biggrin.gif
Atsakyti
nesportavau 2 metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 19, 18:57)
gerai pasakyta tongue.gif mane mano maziuke kartais irgi taip pasokdina,kad ojojoj biggrin.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankete ar lankote jogos uzsiemimus su kudikiais? Noreciau atsiliepimu. Galvoju atejus pavasariui pradeti lankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2007 12 10, 15:36)
As vis svajoju apie sportavima, bet namie nenoriu. O i sporto kluba tik pavasari turbut galesiu lekt  verysad.gif

As irgi labai noriu sportuot, bet namie man ne tas schmoll.gif , kazkaip klube matai daug zmoniu, muzika garsiai groja, tada iskrato uzsidegimas atsiranda, taigi ir as stengsiuosi pavasari kaip nors bandyt istrukt i sporto kluba
Atsakyti
3 men po cezario pradejau daryti atsilenkimus, bet manau kiekvienai individualiai
Atsakyti
Kai maziui buvo 2 men., pradejau lankyti joga, bet pasirode "per mazas kruvis" smile.gif Tai po 3 savaiciu vel grizau i treniruokliu sale, aisku, pratimai buvo truputi pritaikyti mano situacijai, bet pratimus dariau ir presui ir visiems kitiems raumenims.

Tikrai nera problemu - gi koki vezima, sverianti 15 kg mamyte ir po cezario i 3 auksta turi nutisti wink.gif Presas ten irgi dalyvauja. Svarbu ziureti pagal savo savijauta.
Atsakyti
Sveikutės,

Man dar tik 19 d. praėjo po operacijos, bet iš anksto norėčiau pasidomėti - gal kas patars kiek maždaug laiko turi praeiti, kad galėčiau lankyti baseiną?
Iš anksto dėkui 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2008 04 08, 12:44)
Sveikutės,

Man dar tik 19 d. praėjo po operacijos, bet iš anksto norėčiau pasidomėti - gal kas patars kiek maždaug laiko turi praeiti, kad galėčiau lankyti baseiną?
Iš anksto dėkui  4u.gif .

po normalaus gimdymo turi praeiti menesis- pries lendant i vonia, o cia i viesa vandeni doh.gif , - nemaziau 2 men., kiek girdejau ir tai priklausytu dar kaip pjuvis sugijo, kokia savijauta.
Atsakyti