Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas po gimdymo, cezario

Po CP as pradejau sportuoti praejus 2 men. Einam i kudikiu ir mamu joga iki siol kartu su dukryte - ir smagu abiems ir nera problemos kur palikti vaika. Nejauciau jokiu nepatogumu del pilvo preso ar pan.
Atsakyti
gal kas zino koki sporta, kur su vaikuciu galima eiti? Vilniuje
Papildyta:
QUOTE(viola28 @ 2008 01 16, 09:49)
Gal kas lankete ar lankote jogos uzsiemimus su kudikiais? Noreciau atsiliepimu. Galvoju atejus pavasariui pradeti lankyti 4u.gif

as buvau viena karta, bet cia Vilniuje. nepatiko pats jogos stilius, kaip mokytoja vede. tada nuejau be vaiko ir stebejausi kaip kitos - didziaja dali laiko vaikas prie papo, viens du kazka padaro, vel vaikas prie papo, na ne sportas, o kazkas....
as su savo maziuku nejau tik del to, kad jis pas man nenuorama, nebutu sedejes ir laukes valanda kol as issisportuosiu. o laikyt ji prie papo, tai koks cia sportas ir kam pinigus metyt. bet ir nuo vaiko priklauso, mano drauges vaikas toks - pasodini ir sedi patenkinta. va su tokiu vaiku tai visur galima eit biggrin.gif
o dabar jau maniskis beveik ant savo koju stovi, tai noreciau isbandyt kur nors nueiti.. tik nezinau kur..
Atsakyti
As ir mielai pasportuociau, tik, kad neturiu kam klecko palikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2008 05 19, 17:41)
gal kas zino koki sporta, kur su vaikuciu galima eiti? Vilniuje
Papildyta:
as buvau viena karta, bet cia Vilniuje. nepatiko pats jogos stilius, kaip mokytoja vede. tada nuejau be vaiko ir stebejausi kaip kitos - didziaja dali laiko vaikas prie papo, viens du kazka padaro, vel vaikas prie papo, na ne sportas, o kazkas....
as su savo maziuku nejau tik del to, kad jis pas man nenuorama, nebutu sedejes ir laukes valanda kol as issisportuosiu. o laikyt ji prie papo, tai koks cia sportas ir kam pinigus metyt. bet ir nuo vaiko priklauso, mano drauges vaikas toks - pasodini ir sedi patenkinta. va su tokiu vaiku tai visur galima eit  biggrin.gif
o dabar jau maniskis beveik ant savo koju stovi, tai noreciau isbandyt kur nors nueiti.. tik nezinau kur..

Impuls Ozo g. vyksta uzsiemimai mamoms su kudikiais, trenere tikrai labai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
o kazin Impuls+ gal irgi yra g.gif
Atsakyti
kol neisiskrausciau is miesto,eidavau karta i savaite sportuot su lelium,buvo tokie uzsiemimai.O dabar sad.gif
Atsakyti
as dar laukiuosi pirmosios mazes, bet po gimdymo sakiau palauksiu menesiuka ir eisiu sportuot, nes dabar net i savo celiulitus baisu paziuret. trenere sake sudarys mansta specialia.
Atsakyti
Aš su savo bernyčiu beveik visada viena, neturiu kam palikti, kad galėčiau išeiti pasportuoti, be to, kažkaip nebelieka ir jėgų, per dieną po tris valandas einame pasivaikščioti, paskui vienai tenka užsikelti vežimuką, vaiką ir didelį maišą pirkinių į penktą aukštą, nes nėra lifto, vežimukas sveria apie 13 kg, vaikas dabar apie 7 kg plius pirkiniai, tai gaunasi beveik kaip treniruoklių salė, vakare net nekyla minčių api jokį sportą doh.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku su nuomone, kad vakare nekyla mincių apie jokį sportą...Namie dazniausiai būdavau viena,5 aukstas, vezimas sunkus,pirkiniai irgi nelengvi...o naktys su neramiu vaiku isvis klaikios wacko.gif Apie sportą net mincių nekilo,buvau taip nusibaigus,kad kartais naktį kur isvirsdavau is koto...
Atsakyti
as pries menesi pradejau sportuoti, bet turbut teks mesti, nes neturiu kas leliuka paziuretu, o vienas kartas savaitej tai nemanau ar ka duoda, gal daugiau prasiblaskymui ir aplinkos pakeitimui, nei dideliam rezultatui...
Atsakyti
as pradejau pries savaite fitness3.gif fitness4.gif tai 2.5men po gimdymo. Super prasiblaskymas ir savotiskas poilsis thumbup.gif
Atsakyti
as va po gimdymo.. ir man buvo truput kirpta tarpviete...nors jau po truput viskas gija...ir nezinau daba kokiu sportu uzsiimti...pilvuka irgi noriu pamankstint nes truput isdribes.... o tos strijos ta pilvuka gadina....reikia kazkaip pradet sportuot ...noriu busimam savo draugui atrodyt graziai blush2.gif
gal ka patarsit...kur i koki kluba eit klaipedoje??
Atsakyti