Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas po gimdymo, cezario

QUOTE(jola10 @ 2008 04 09, 11:17)
po normalaus gimdymo turi praeiti menesis- pries lendant i vonia, o cia i viesa vandeni doh.gif , - nemaziau  2 men., kiek girdejau ir tai priklausytu dar kaip pjuvis sugijo, kokia savijauta.

Aš ir nežadėjau į " viešą vandenį" lįsti, tik pasidomėjau - kada galėčiau.

Ačiū už atsakymą 4u.gif .
Atsakyti
tik po 2 men,
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2008 04 09, 13:12)
Aš ir nežadėjau į " viešą vandenį" lįsti, tik pasidomėjau - kada galėčiau.

Ačiū už atsakymą  4u.gif .

Jusu vietoje isvys neskubeciau i baseina ,ypac po CEZARIO 4u.gif TOKIU PROBLEMELIU GALI SULAUKTI KAD VISAM GYVENIMUI PRAKEIKSI TA BASEINA 4u.gif
PAKENTEK . Is asmenines patirties bandyciau tik po 4-5 men,kuo ilgesnis laiko tarpas tuo geriau 4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olgacka @ 2008 04 16, 10:02)
tik po 2 men,

man jau beveik 3 men praejo ir as dar vis bijau eit i sale,o pilvui pratimus irgi daret taip greit
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 04 16, 21:10)
Jusu vietoje isvys neskubeciau i baseina ,ypac po CEZARIO 4u.gif TOKIU PROBLEMELIU GALI SULAUKTI KAD VISAM GYVENIMUI PRAKEIKSI TA BASEINA 4u.gif
PAKENTEK . Is asmenines patirties bandyciau tik po 4-5 men,kuo ilgesnis laiko tarpas tuo geriau 4u.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

o kaip kažin su ežerėliais??? artėja vasara, o man CZ darytas kovo 29., tai šią vasarą maudynes ežerėlį pamiršti??? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2008 04 19, 00:32)
o kaip kažin su ežerėliais??? artėja vasara, o man CZ darytas kovo 29., tai šią vasarą maudynes ežerėlį pamiršti???  verysad.gif  verysad.gif

nemanau, man dare pernai vasario pabaigoj, o vasara sekmingai plaukiojau ezereliuose:), juk praeis 2-3 men. ir to pilnai uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jola10 @ 2008 04 19, 10:43)
nemanau, man dare pernai vasario pabaigoj, o vasara sekmingai plaukiojau ezereliuose:), juk praeis 2-3 men. ir to pilnai uztenka mirksiukas.gif

na reiks užklausti savo ginės, kaip ir kas, bet šiaip nudžiuginai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradejau sportuoti lygiai po 3 men. 3x i sav. Faktiskai vienintelis isejimas is namu "prasakalaut galva". Nuo ryt bus jau 4x/ sav. ir rimti tempai bei kruviai.
Atsakyti
nera laiko visai doh.gif beto kazkaip dar man dabar keistai be nestukes pilvuko, tai atrodau pati sau liekna kolkas biggrin.gif
Atsakyti
po 2 men, labai gerai iseiti prasiblaskyti, o kartu ir formas pasidailinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2008 04 08, 12:44)
Sveikutės,

Man dar tik 19 d. praėjo po operacijos, bet iš anksto norėčiau pasidomėti - gal kas patars kiek maždaug laiko turi praeiti, kad galėčiau lankyti baseiną?
Iš anksto dėkui  4u.gif .

6 savaites, tai tikrai nieko negalima daryti, paskui jei viskas tvarkoj lengvai pradeti sportuoti galima, bet geriausiai pries tai pasikonsultuoti su savo gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kaip cia
raso kad sportuoti galima vos ne po puses metu
as asmeniskai po truputi pradejau po men, o jau dabar trys kai buvo tai namuose pilnu tempu, bet tik koki pusval, nes ir pavargstu ir mazoji neleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti