Įkraunama...
Įkraunama...

Pažadai ir tikslai Naujiems metams!

QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 12 19, 21:28)
Bandysiu pasizadeti sau, kad perskaitysiu knyga "Kaip mesti rukyti" ir mesiu blush2.gif

As irgi thumbup.gif girdejau tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
Noreciau pasizadeti sau maziau laiko praleist SM, o daugiau uzsiimti sunumi blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
pazadu is gyvenimo pasisemti tiek kike jis duoda,visada rizikuoti,kovoti,myleti,nepamirsti draugu,buti tikru ZMOGUMI!
Atsakyti
Pazadu maitintis sveikai (mazinti saldumynu ir kitokiu "geru"patiekalu kieki) essen.gif
Atsakyti
aš kaip ir kiekvienais metais nuo naujųjų pasižadu laikytis dietos... gal šiemet seksis geriau negu pernai, užpernai ir užužpernai....... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pernai pasizadejau ismokti vairuoti. Ir stai, jau puse metu esu uz vairo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2008 12 29, 14:57)
Pernai pasizadejau ismokti vairuoti. Ir stai, jau puse metu esu uz vairo. biggrin.gif

Aš ir pernai tokį tikslą turėjau smile.gif įvykdžiau 4u.gif
o ateinantiems metams dar idėjų neturiu... ax.gif mintis sukas apie prifesionalaus mini baro įsirengimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 12 19, 21:28)
Bandysiu pasizadeti sau, kad perskaitysiu knyga "Kaip mesti rukyti" ir mesiu blush2.gif

Va ir as vis sau pasizadu, kad po sausio pirmos neberukau. Bet taip ir zadu smile.gif gal tikrai reikia ta knyga paskaityti - mazu pades ax.gif
Atsakyti
pasižadu susitvarkyt sveikatos problemas, sėkmingai pabaigti mokslus ir metų pabaigoje kibti į darbą šeimos planavime blush2.gif
Atsakyti
o, kokia įdomi tema bigsmile.gif Kažkaip šiemet dar nieko sau nepasižadėjau g.gif Bet manau, kad dar ne vėlu ką nors sau pasižadėti ax.gif Norėčiau:
1.Pagaliau persikrausti į savo butą (nes tie nesibaigiantys remontai mane užkniso negyvai)doh.gif
2. Numesti visus savo bereikalinguis kilogramus
3. Išmokti vairuoti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
4. Sėkmingai sugrįžti prie darbų bei gerai uždirbti ax.gif
5. Taip pat svarbus dalykas - susitvarkyti sveikatos problemėles, kurios jau geroooookai užsitęsė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 13 sausio 2009 - 11:08
as niekada specialiai nieko nepasizadedavau naujiems metams - gal net atvirksciai, visad naujuju metu isvakarese, kad ir su kuo bebuciau pasidalindavome kalbomis apie tai, kagi nuveikeme besibaigianciais metais ir apskritai kokie tie metai buvo. aisku visad labai norejosi apsvarscius suzinot, kad padarei nemazai geru svarbiu dalyku. gal del to metu eigoje vis bandau kazko imtis naujo, kazka keisti, kad gale metu galetum pasakyt - saunele thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas nieko nepasižadėjau biggrin.gif Kam save įpareigoti ? biggrin.gif
Atsakyti