Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.IIIdalis

BusVakare, susižavėjau Tavo mintimis apie tai, kaip jautiesi kai dabar esi jau nebe viena.

Taip gražiai parašei, kad net ašarą man išspaudė.. blush2.gif
Mano būsena lygiai tokia pat. wub.gif

Laurute_k, neliūdėk, mylėk šią akimirką ir tikėk, kad Tau tai ir duota tam, kad išgyventum, kad išmoktum galbūt po to, tą kažką šalia branginti ir mylėti..labiau už viską. wub.gif

Jūs nuostabios.

Gaila, kad pastaruoju metu esu laaabai užsiėmus, tai tik paskaitinėju, kad labai neatsilikčiau nuo Jūsų, o parašyti nėra kada. blush2.gif

Bet labai Jūsų pasiilgstu ir vis tiek bent kartą ar keletą per dieną turiu čia ''įlysti'' ir viską godžiai paskaityti. tongue.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 04 balandžio 2007 - 12:22
Paskaitinejau cia jusu mintis apie tai, kaip reikia dziaugtis sia akimirka. Stengiuosi taikyti si metoda eidama i darba. Sakau sau: megaukis siuo etapu, nes daugiau jau tokio nebebus!!! Tipo, suprask, tuoj bus savas verslas. Ir ka? dazniausiai padeda!!!
Atsakyti
labukas visoms :bye1

as tik dabar is ligonines kai ryte islekiau dabar gryzau doh.gif nusikalu nuo koju kelinta diena dar nesulaukus pietu doh.gif

aciu visoms labai uz issakytas mintis ir patarimus wub.gif wub.gif wub.gif
taip ir stengsiuosi daryt, darysiu viska del saves, nes noriu, kad mano akys blizgetu ir trauktu reikiamus zmones prie manes rolleyes.gif

taip pat kuriu mintis intensyviai apie nuosava versla, nes negaliu dirbt kitiems schmoll.gif
Atsakyti
Šaunuolė, Laura_k!!!

Taip ir toliau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 04, 14:06)
Šaunuolė, Laura_k!!!

Taip ir toliau  bigsmile.gif  4u.gif

bis.gif bis.gif bis.gif

visos mes cia saunuoles wub.gif
Atsakyti
laba diena hihihi.gif
nagi skaiciau, skaiciau sia tema..dar tos citatos pradzioje is P.Coelho wub.gif knygos taip uzkabino..ir taip uzsimaniau prisideti prie veikliu, pozityviu moteriskaiciu, nors tu ka.. ar priimsit? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, mergycos.

Knygyne varčiau kontruktyvaus mąstymo vadovą. Pasakysiu, jog knyga tikrai thumbup.gif , tačiau vis vien nepirkau, nes penkiolikos litų pagailėjau blush2.gif O tai būtų mamuliukas užsipuolęs, jog be reikalo pinigus švaistau. Bandysiu pasikasti bibliotekoje - gal ten bus. g.gif
Atsakyti
O N O, prasom prasom. Junkis, mes cia ir teigiamos, ir visokios.. Ir upa keliam, ir velniu israsom.. Kazkada prie kavos susibegsim, vat!
P.S. bet Tu kur interneto puslapi teigiamai bemastydama mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 04, 15:35)
laba diena  hihihi.gif
nagi skaiciau, skaiciau sia tema..dar tos citatos pradzioje is P.Coelho  wub.gif  knygos taip uzkabino..ir taip uzsimaniau prisideti prie veikliu, pozityviu moteriskaiciu, nors tu ka..  ar priimsit? ax.gif  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Kaip smagu, kad musu vis daugeja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergicos, tik bijau, kad 14d.balandzio nesigaus susibegt.. Gal jus labai nesusinervinot?

Vyno dienom tai tikrai atleksiu. Bet cia bus tik geguzes 5 d. Mano vyrelis gales apie vynus pasakoti, o mes ragausim...Siaip as kiekvienasi metais su podruskem pasimatyma Vyno dienose skyriu. "Ant galo" buna laaaabai linksma!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 14:53)
[color=deeppink]mergicos, tik bijau, kad 14d.balandzio nesigaus susibegt.. Gal jus labai nesusinervinot?

nesinervinsim biggrin.gif svarbiausia, kad mes esam čia
o jei esam čia, vadinasi kada nors susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, kad neismetet 4u.gif biggrin.gif labai jau pakyla upas jusu postus pasiskaitinejus thumbup.gif taip ir noris galva aukstyn, papus i prieki biggrin.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 04 04, 14:48)
O N O, prasom prasom. Junkis, mes cia ir teigiamos, ir visokios.. Ir upa keliam, ir velniu israsom.. Kazkada prie kavos susibegsim, vat!
P.S. bet Tu kur interneto puslapi teigiamai bemastydama mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

kuriu, kuriu po truputeli mirksiukas.gif .. man kaip visad labai daug visko reikia, ir optimistiskai nusiteikus visa tai "apzlebti".. lotuliukas.gif
Atsakyti